reklama

Październik 2008

Dorotka a co Ty bys chciala zeby M po pracy nad oksytocynka sciany malowal?!!!:-Dmusi sily zregenerowac.w koncu samiec a oni lubia "po" sobie polezec:-D:-D:-D
kurcze ja juz nie pamietam jak to sie robi:-(:-(:-(:zawstydzona/y:tak dawno tego nie bylo:-(
musze jakos C zbalamucic:-ptylko juz przed porodem nie zdaze a pozniej 6 tygodni trzeba czekac.to moze bedzie akurat czas na przekonanie go do siebie:sorry2:

reklama
ASIU moj M za ktoryms moim gadaniem CO Z TA SCIANA poszed w nerwach i teraz maluje caly zly Ciekawe co z tego wyjdzie heheheh Ja sie nie odzywam narazie Pozniej moze zas nad oksytocyna popracujemy jak M przejdzie zlosc na mnie Ale przynajmniej sciana bedzie pomalowana :-)

Oj Dorka, ja swojemu nie suszę glowy, bo sama nie mam już energii i szczerze, to mi się nawet gadać nie chce :-D
Byłyśmy z Małą na placu zabaw, potem jeszcze na działce. A po drodze zaliczyłyśmy cukiernię, bo miałam smaka na snikersa;-). Jula zadowoliła się bajaderką :-D M. dziś wraca wcześniej, więc już na Niego czekam:tak:
Jak tu cicho, głucho.... Nijako :baffled:

Zagladam tu co jakiś czas...nie zawsze mam chwilę zostawić po sobie posta ale też jestem w szoku ze u nas tak cicho.

Ja dopiero za chwilkę będę miała obiadek. Na nic w sumie takiego nie mam ochoty i jem bo jem:baffled:

Dorotka a co Ty bys chciala zeby M po pracy nad oksytocynka sciany malowal?!!!:-Dmusi sily zregenerowac.w koncu samiec a oni lubia "po" sobie polezec:-D:-D:-D
kurcze ja juz nie pamietam jak to sie robi:-(:-(:-(:zawstydzona/y:tak dawno tego nie bylo:-(
musze jakos C zbalamucic:-ptylko juz przed porodem nie zdaze a pozniej 6 tygodni trzeba czekac.to moze bedzie akurat czas na przekonanie go do siebie:sorry2:
A moze jednak uda Ci sie go zbałamucic teraz:-p:-p:-p:-p:-p

Dorotka ja czekam na fotki pomalowanej sciany;-)

Ja wam powiem panienki ze chwilami celowo niewchodze na BB bo obiecałam sobie ze niebede marudzic wiec trzymam sie tego.
Ale szczerze mam serdecznie dosc:-(:-(:-(:-( Mało ze prawie nie jem to jeszcze jak cos zjem to mi sie cofa albo mnie meczy. Dzis tak sie słabo czuje i jeszcze te wymioty. Mam nadzieje ze to zadne choru bstwo mnie nie dopada bo sie załamie chyba:baffled: oby do piatku.

CZARNA niestety fotki nie bedzie bo nie mam aparatu i kabla nadal nie znalazlam:angry::angry::angry:

No mnie tez smuci ze u nas taka pustka Dziewczyny rozpakowane zadko sie odzywaja a te nierozpakowane tez jakos ucichly :crazy:

ja bylam na spacerze z M i bylo milo :tak:Juz sie umylam ;-)Sciana juz pomalowana tylko jeszcze troche smierci a w tym pokoju spimy :rofl2:

CZARNA a moze ciebie czysci przed porodem i zaniedlugo sie rozpakujesz :tak:

Czarna damy rade!jeszcze tylko chwila i tez nas na bb nie bedzie:-p:tak:
co Was dziewczyny tak mecza te mdlosci, wymioty?ja dziekuje ze tego nie mam...
ale musze sie pochwalic czyms:tak:bo jak Was tak czytam to co jakis czas jakiejs czop wypadl, innej sie brzuch opuscil...i wiecie co?po wczorajszym badanku oprocz tej krwi(bo to czop nie byl raczej-wlasciwie to nie wiem co to bylo-ale chyba gin chcial przyspieszyc cos bo mowil ze szyjka krotsza ale to jeszcze nie to.dzisiaj czytalam ze takie krwawienie po badanku moze oznaczac skracanie sie szyjki i postepowanie rozwarcia:tak:) brzus mi sie obnizyl troszke:-)teraz sprawdzalam i moze to tylko 2 cm ale jednak mnie ciesza:tak:
jakos mi tak lepiej po tym jak dzisiaj ten oddzial zobaczylam, te mile polozne, placz noworodkow i mimo tego remontu taki spokoj tam jest.jeszcze w czwartek chcialabym po tym KTG obejrzec sale bo dzisiaj nie zdazylam no chyba ze tam szybciej wyladuje;-)

reklama
no malo nas pisze bo malo zostalo
Gosiakuprewicz ;TP 17.10 "Synek" Radosław

Mysza22 ;TP 18.10 "Synek" Bartosz
Tirli ;TP 18.10 "Córeczka" Zofia
Blond_20 :TP 22.10 "Synek" Rafałek
K@siek ;TP 23.10 "Synek"
Malena81 ;TP 24.10 "Córeczka" Liliana
Majeczka02 ;TP 24.10 "Synek" Ruben
Dorotka123456789 ;TP 25.10 "Córeczka" Oliwia
Magdasf1 ;TP 26.10 "Synek" Staś
Kate28 :TP 27.10 "Córeczka" Marika