reklama

Październik 2008

Aguś no tak - ząbki jak szpileczki.
Mnie mój gryzie ale dziąsłami - ma takie już twarde, że tylko patrzeć jak wyjdą ząbki.
I boli ... więc wyciągam sutek i mówię do Seby, że tak nie wolno.
A on się śmieje ... :baffled:

reklama
Czytam na bierząco, ale nie mam czasu odpowiadać. W drzemkach Izuni wielkie porządki. Uff!
Co do temat przewodniego, to ja miałam 19 lat.
I był to mój M. A żałuję, że tak się potoczyło, że nie był jedynym.
Ale pierwszym i ostatnim to na pewno :tak:

Czesc dziewczyn witam popołudniowo. Ja dopiero teraz ale rano mały zrobił koncert dla sasiadów copotrafi potem przyszedł Pan od rehabilitacji potem zanim zasnał znowu koncert , potem obiadek pobawił sie i teraz spi a ja wziełam sie za porzadki ,gotowanie i dogonienia dnia nastepnego bo jutro moze byc roznie. Zaraz poczytam sobe c piszecie jak zrobie kawke.
Na meza złosc mi odrobine przeszła nawet juz wieczorem w miare normalnie se odzywałam ale jeszcze nie dałam sie pocałowac nawet dzis a co niech wie ze nie jest tak łatwo. Pocwiczyłam odrobine PILATES bo za 1,5 miesiaca do pracy trzeba dobrze wygladac.
Wszystkim 4 miesiaczniakom wszystkiego NAJJJJJJJJJJJJJ a nowym zabkaczom GRATULACJE.
NASZ MA JUZ TAKIE OSTRE DE DWA ZEBY ZE JAK WCZORAJ SPRAWDZAŁM PALUSZKIEM JAKIE DUZE TO MNIE DZIABAL AZ JEKNEŁAM. DOBRZE ZE NIE KARMIE PIERSIA.

Gratuluję ząbków!!!
Aż się boję co to będzie.
Chyba trzeba będzie wóćić do kapturków...
Nie gniewaj się już na męża :-D

no mnie też jakoś mocniej łapie za cyca

No właśnie. Strasznie mocno ssie i opróżnia pierś w 10 min.
Mój mały smok.
Ważyłam ją wczoraj na łazienkowej to w suchym pamku i ubraniu
7kg. :szok:

No te rozmowy w toku byly dzis bomba:baffled:
O matko co to za dziewuchy:no:
Ja bym je normalnie nie wiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szczeglnie ta pierwsza

A co było?Co było?
Ja mam tylko dwójkę.
Jakoś się od dwóch lat nie mogę zebrać, żeby założyć jakiś dekoder.
I tylko na takiej natelewizorowej antence jedziemy.
A za 4 lata już nie będzie TV analogowej w Polsce i nie będzie przy czym karmić:-D
hehe tzn. nie będę karmić Izy 4 lata.
Chociaż w rodzinie męża są zawody.
Jego bratowa karmiła... UWAGA.... 3 lata!

3 lata matko kochana :szok:

Jeśli chodzi o seks przed ślubem, to ja z jednej strony żałuję tego, że tak wcześnie to zrobiłam ale ... co było to było.
Za to uważam, że powinno się z dzieckiem w odpowiednim wieku o tym rozmawiać.
U nas napewno nie będzie to temat tabu.

Ostatnia edycja:
\
A za 4 lata już nie będzie TV analogowej w Polsce i nie będzie przy czym karmić:-D
hehe tzn. nie będę karmić Izy 4 lata.
Chociaż w rodzinie męża są zawody.
Jego bratowa karmiła... UWAGA.... 3 lata!

podziwiam ją, ale ja bym tak nie mogła chyba...

a my słuchamy na cd słuchowiska "Koziołek Matołek" i Marika śpiewa w leżaczku

reklama
Już dawno miałam napisać, że Mariczka jest bardzo zdolna i rozwinięta.
Moja malutka jest tylko parę dni starsza, a o fiku-miku z boczku na boczek i dookoła głowy mozgę zapomnieć.
Moja woli leżeć i rosnąć (głównie wszerz a w zasadzie dookoła nóżek i rączek);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry