majeczka02
Fanka BB :)
GRATULUJĘWłaśnie zobaczyłam że dziś mam już STUDNIÓWKĘ:-)

Kochana,a tego to już nie wiadomo-czasami to różnie jestNo ja jeszcze 11 dni, ale jak Wam zazdroszczę. Będziecie się cieszyły swoimi Maleństwami wcześniej niż ja![]()
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GRATULUJĘWłaśnie zobaczyłam że dziś mam już STUDNIÓWKĘ:-)

Kochana,a tego to już nie wiadomo-czasami to różnie jestNo ja jeszcze 11 dni, ale jak Wam zazdroszczę. Będziecie się cieszyły swoimi Maleństwami wcześniej niż ja![]()
:-)

Julke przenosilam 9 dni i porod byl wywolywany. Z reguly mialam 31-dniowe cykle, raz na jakis czas 30-dn. Takze nastawiona jestem na... czekanie. Bylam ze zdjeciami, odbiore dopiero po 8 wieczorem, bo idziemy razem z mama. Julka pluska sie w kapieli, mi podgrzewa sie szpinak (maniaczka jakas jestem!!!
), a potem dalej bede siedziec na necie, bo chce upatrzec sobie przed wyjazdem nowa suszarke do wlosow, zelazko(juz do ubran) i dvd z divx'em Julce 

ale od wrzesnia bedziemy zagladaly na forum ktora to juz sie rozpakowuje bo wtedy wsio juz jest mozliwe