reklama

Październik 2008

reklama
MINISIA ciekawe czy ktos by ci kupil za doplata te Twoje dwa szkraby hhehe:-D
NATUSIA I GOSIU GRATULACJE JUZ TYLKO 100 DNI A MOZE MNIEJ :-D

Ja zrobilam ogorkowa ;-) i zaraz szykuje sie do szkoly rodzenia .
Dzis mam jakies zle przeczucie ze z moim M sie cos moze nie tak poukladac ale rozmawialam z nim i powiedzialam mu o tym ale on jest trzezwy i obiecal ze tak juz pozostanie.Mam nadzieje ze sie wieczorem nie zdenerwuje :no:
Moj M dostal od dzis bardzo wazne zadanie bo dostal dach do zrobienia za ktory on jest odpowiedzialny dostal ludzi i teraz sie stara aby sie szefowi dobrze z robota pokazac ;-)Ja 3 mam za niego kciuki :tak:

Gratulacje dla kolejnych studnióweczek:tak:

A my dzisiaj biegaliśmy po sklepach po farby i inne potrzebne rzeczy...czyli zaczyna się coś dziać;-) Do dużego pokoju kupiliśmy kolor kawe z mlekiem...moze oklepany ale mi się podoba;-) Przy wybieraniu farb mozna dostać w głowę, tyle kolorów i jakie fajne nazwy...Piasek pustyni, pustynna burza itp.;-)

gosia gratulacje

A ja mam dzisiaj jakiś dzień na spanie, znowu spałam, M juz dzwonił że minął granice wiec za godzinke bedzie to może wtedy rusze tyłek z domu.

A ja jestem w szoku:szok: mój mężu zabrał się za remont.:szok: I jak każdy remont zaczął się od wielkiego bałaganu:tak::-D Mói że do soboty skończy duży pokój. Trzymam kciuki zeby mu się udało;-)

Ja mysle, ze moje Malenstwo to nie bedzie sie spieszylo...:sorry2: Julke przenosilam 9 dni i porod byl wywolywany. Z reguly mialam 31-dniowe cykle, raz na jakis czas 30-dn. Takze nastawiona jestem na... czekanie. Bylam ze zdjeciami, odbiore dopiero po 8 wieczorem, bo idziemy razem z mama. Julka pluska sie w kapieli, mi podgrzewa sie szpinak (maniaczka jakas jestem!!!:-D), a potem dalej bede siedziec na necie, bo chce upatrzec sobie przed wyjazdem nowa suszarke do wlosow, zelazko(juz do ubran) i dvd z divx'em Julce :)))))) Same przyjemnosci :-D
Kaka, no to ja tez trzymam za Twego M. kciuki. Ach Ci mezczyzni... :))))

Ostatnia edycja:
:-)No widze że mamuśki remontuja na całego:-)Ja już po remoncie bo my w kwietniu malowaliśmy:tak:
No własnie nigdy nie wiadomo kiedy nasze maluszki do nas zawitaja???nie jest powiedziane ze jak ktoras ma termin pozniej to jej dzidzia pozniej sie urodzi:tak::tak:ale od wrzesnia bedziemy zagladaly na forum ktora to juz sie rozpakowuje bo wtedy wsio juz jest mozliwe:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry