reklama

Październik 2008

Serdecznie pozdrawiam wszystkie tesciowe !!!!!!!!!!!:-D
Na BB z kalkulatora wychodzi, ze zaczal sie u mnie 27 tc :)))) (szok!!!!) A dalej czytam, ze od tej chwili powinno mi wejsc w nawyk liczenie ruchow dziecka. 10 na godzine. Jak tyle nie bedzie, to trzeba wypic mleko/sok i cierpliwie czekac dalej, liczac kopniaczki przez kolejna godzine. Rety, kto ma na to czas??? :))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Gosia, mi się wydaje, że to trochę przesadzone;-). Mój gin mówi, że koło 30 tygodnia to powinno się czuć tak 4-5 ruchów na godzinę - a wszystko zależy od temperamentu dziecka:happy2:

Kaka, moja nawet nie umie korzystać z kompa

Dobrze, ze sa tu madre Mamy!!!!!!! Moj profesor z LO mawial :"Nagorliwosc gorsza od faszyzmu" :tak::-D I ma facet racje!!!!! Czasami, jak cos robie, to zapominam, ze jestem w ciazy. :-D:-p A w glowce uklada sie inaczej... Taki przyklad: unikam spotkan ze znajomymi. Jakos nie mam potrzeby, wiem, ze teraz i ja jestem inna i chyba rozmowa nie trwalaby za dlugo :-p. Bardziej wole ten czas poswiecic swojej Malej. A i zakupy (ciuchowe) mnie juz tak nie ciesza (zgadnijcie czemu :-D). Oby do pazdziernika :-D:-D:-D
Kaka, ja normalnie poluje na frytki, a jakos zawsze mi nie po drodze!!!! Odbije sobie w domu :P

reklama
Jak Julka wstanie, idziemy do sklepu :-D Jej tez napewno posmakuja:-D Boze, niedlugo nie bede miescila sie w fotelu :-D
Minisia, w McDonald'sie sa najlepsze frytki na swiecie, ale tylko w Polsce!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry