reklama

Październik 2008

reklama
Hej widze ze zaczoł sie tłusty kaloryczny temat:-Dlepiej unikac frytek z barów, oleju napewno niewymieniają po kazdym smarzeniu. ja dzis przejechałam sie do hurtowni pooglądac wozki i łozeczka zorientowac sie w cenie:-)i w sumie mniej wyszło niz zakładałam:tak::szok:i zajechałam do meblowego widziałam takie piękne meble o jakich marzyłam i juz namowiłam M na nie hihihih powiedziałam ze bedziemy dokupywac szawki i połki na raty ale musze je mniec :-ppozdrawiam

M pojechał jeszcze szybciutko do Nomi po kłódkę no i nowe narzędzia bez których się obyc nie może...ukradli nawet stare używane pędzle:szok:

reklama
KAKA fajnie ze twoj M wzial sie za malowanie :tak:
Na frytki to ja mam non stop ochote moglabym je jesc dziennie ale sie ograniczam ;-)A co do wlamania do piwnicy to ja cale zycie mieszkam w bloku i to roznych i pierwsze slysze o kradziezy w piwnicach Normalnie jestem w SZOKU :szok::szok::szok:
Co do tesciowych to ja mam okrapna tesciowa ale na szczescie mieszka daleko :tak:.

EWELA ciesze sie ze mialas dzien udany ;-)

Cos nam CZARNA sie malo dzis udziela :-( no i MADZIA :-(

Ja w szkole rodzenia mialam dzis lekcje o porodzie czyli wszystkie fazy , czego mozemy sie spodziewac itp.Fajnie bylo ale ja jestem cala obaw jak sie tak nasluchalam Ja ogolnie boje sie porodu :no:
Moj M sie dzis bardzo przejal ze ma do zrobienia dach za ktory on jest odpowiedzialny i jak znim gadalam to przez chwile wydawal mi sie jakis dziwny ale rozmawialam z nim 40 min i wiem ze jest TRZEZWY :-D Juz sie nie moge doczekac soboty popoludnia jak M wroci do domu ;-)M poszedl spac juz o 20 bo byl bardzo spiacy bo caly czas okropnie ziewal i myslalam ze mnie polknie przez ten telefon hihih

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry