reklama

Październik 2008

Cześć babeczki
gratuluję kolejnych studnióweczek :-)
wysłałam dziś syna nad jezioro na cztery dni, w końcu się nasiedzę przed kompem :-) zrobiłam wycenę książek do gimnazjum przez internet - same książki z ćwiczeniami prawie 350 zł :szok: a do trzech przedmiotów wybiorą dopiero we wrześniu, masakra. Mój syn stwierdził dziś że jestem nadopiekuńcza, pakuję go i przeżywam jego wyjazd za bardzo a potem powiedział że mam przechodzić na pasach, rozglądać się wkoło, nie chodzić za dużo najlepiej i nie dźwigać ciężkich siatek jak go nie ma :-) dorosły chłop mi już z niego wyrasta, dobrze że będę miała kim się znów opiekować niedługo

reklama
Cześć babeczki
gratuluję kolejnych studnióweczek :-)
wysłałam dziś syna nad jezioro na cztery dni, w końcu się nasiedzę przed kompem :-) zrobiłam wycenę książek do gimnazjum przez internet - same książki z ćwiczeniami prawie 350 zł :szok: a do trzech przedmiotów wybiorą dopiero we wrześniu, masakra. Mój syn stwierdził dziś że jestem nadopiekuńcza, pakuję go i przeżywam jego wyjazd za bardzo a potem powiedział że mam przechodzić na pasach, rozglądać się wkoło, nie chodzić za dużo najlepiej i nie dźwigać ciężkich siatek jak go nie ma :-) dorosły chłop mi już z niego wyrasta, dobrze że będę miała kim się znów opiekować niedługo

No to super wydatki Cię czekają.
Myślę, ze lepiej miec nadopiekunczą mamę niż taką co się wogóle nie interesuje.

My nie robimy remontu, tylko małe przemeblowanie. Na razie mamy do dyspozycji 1 pokój, ale cóż - trzeba trochę przecierpieć, żeby mieć dom.

my wprowadziliśmy się do "naszego" ( naszego już za 22 lata;-)) mieszkania 3 lata temu i czas ściany odmalować i jakąś konkretną podłogę położyć w 2 pokojach. Jeśli macie w prespektywie dom to wiadomo, że wiele nie opłaca się robić i warto się przemęczyć. Mój M też mówi, ze dom wybuduje ale i tak remoncik się przyda. Zawsze to lepiej ocenia potencjalni klienci jak będzią panele a nie tylko tania wykładzina;-)

reklama
:-DA ja też mam fajną teściówkę. tylko trochę przy organizacji wesela się pogryzłyśmy;-) mam tylko obawy, ze przy Małej będzie tak samo...dobrze, ze daleko mieszka;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry