reklama

Październik 2008

Jaka masakra....wspolczuje Ci Dorotko naprawde:(ale czy on powiedzial Ci cos wiecej o tej Ewie?skoro taka z niej kolezanka ze dzwoni po nacach to powinien sie przeciez pochwalic ze taka ma...bo jesli nic nie mowi to nie za dobrze chyba. a moze my juz sie czegos chcemy doszukac a tak naprawde to sie nic nie dzieje. moze zadzwon do niej i zapytaj. bedziesz miala spokuj przynajmniej.zeby ona wiedziala ile kobiet o niej pisze.gwiazda po prostu....

reklama
Witajcie!!!przepraszam,ze sie nie pokazuje,ale czasem podczytam co tam u was:-).jA caly dzien zabiegana.Na nowym mieszkaniu nie mam czasu siadac do koMputer.Wstaje o 11:-D,sprzatne,poprasuje,obiad i chlopak przychodzi.Narazie szykujemy ciuszki i pokoik dla naszej corci.A tak pozatym to u nas wszystko ok:tak:.Niunia kopie,a my nie mozemy sie doczekac kiedy bedzie z nami.pozdrawiam wszystkich.

Witamy Motylku :))
To moze jakas fotka by sie wkleila tego nowego mieszkanka co??????
A ja zajadam wisnie i chyba sie kwasno zrobilo mojej niuni bo kopie mnie jak nie wiem :)))

Tak, bede z Wami Kochane!!!!!!!!!!!! :))):-D W sobote napewno jeszcze cos skrobne,a potem juz po przyjezdzie w poniedzialek :)))
Mysle, ze Czarna wraca pod koniec tygodnia, bo maja jej przywiezc meble w poniedzialek.

Hej! Cały dzień praktycznie zabrały mi porządki:szok: wszystko mnie boli tzn kręgosłup-do tego znowu robię się głodna... Widzę,że nie tylko ja myślę o porodzie...do szpitala w którym chcę rodzić mam 40km i ciekawi mnie czy zdązę na czas dojechać tam samochodem (z kim kto będzie wtedy w domciu) Muszę powiedzieć mojej Gin,że chcę rodzić w jej szpitalu... Bo u nas to takie warunki,że szkoda gadać- włos się na głowie jeży:szok:

Dorotko...czekamy na wieści-co tam się dzieje?

No ja mam 10 min do szpitala wiec chyba zdaze??? a wogole to poprzednie porody mialam wywolywane i cos mi mowi ze teraz tez tak bedzie :((
Wiecie moze jak to jest jak wiadomo ze czeka mame cesrka? czy termin jej ustalaja zaraz po przewidywanym terminie porodu czy czekaja ok 2 tyg. po?

Jeżeli cesarka jest planowana, to przeważnie wybierany jest termin najbliższy terminu porodu (przeważnie kiedy lekarz prowadzący ma dyżur). Przynajmniej tak robią w matce polce.

A ja się waham pomiędzy tym szpitalem a tym bliżej, który ma lepszą opinię niż ten moloch. Jeżeli do końca ciąży nie będzie więcej żadnych komplikacji, to zdecyduję się na ten szpital bliżej. I ze względu na bliskość i podejście do rodzącej i opiekę poporodową i nad noworodkiem.

reklama
MINISIA jak to milo ze o mnie pytalas :-D

A ja sie wiele dowiedzialam bo rozmawialam z ta EWA
Napisalam jej smsa bo juz nie wytrzymalam a ona zadzwonila i od niej sie dowiedzialam ze dzis sie juz z moim M widziala ale tylko chwile a mnie M oklamal ze sie z nia nie widzial i do tego sie zaczelo :wściekła/y:
Poklocilam sie z M strasnie i najlepsze to jest to ze on byl dla mnie nie mily:wściekła/y: choc moim zdaniem to ja mialam do tego prawo bo to on zas nie powiedzial mi prawdy.Rozmawialam z nia z telefonu od M bo ja do niego mam darmowe i dlugo rozmawialysmy i ona ma chlopaka i wogole wiem teraz ze ich nic nie laczy poza kolezenstwem.Ale nie potrafie zrozumiec mojego M ze mimo ze ja pytalam to on zas klamal:wściekła/y:
Teraz ja do niego nie zadzwonie tylko bede czekala az M zadzwoni ale narazie poszedl z nimi na msze i tez nie wiem czy i kiedy zadzwoni Naraie jestem wsiekla :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry