reklama

Październik 2008

reklama
Gratulacj dla wszystkich!!
ja tez w pazdzierniku zostane mamusia (po raz piewszy)
zycze wszystkim aby wszystko było ok od poczatku do samego konca!!!;-)

Dorota, po prostu skopiuj wszystko co jest w nawiasie (bez nawiasu) i wklej tuz pod swoj podpis (w tym samym okienku, ktore jest otwarte do edycji) :)

Witam przyszłe mamusie październikowe :-):tak:. Straaasznie Wam gratuluje i powiem, że październikowe dzieciaczki są suuper grzeczne i przeradosne:-D:-D. Rok temu byłam na tym etapie co Wy, a teraz czekamy na pierwszego ząbka:blink::blink:. Dobrego samopoczucia życzę:-):-):-)

:tak:Dorotka ja tez mam z tej strony moje suwaczki i tez mialam ten klopot..ale dzieki pomocy innych ciezarowek juz wiem jak je tu wklejac..
Musisz najpierw sama taki suwaczek przygotowac tam po kolei..
A nastepnie musisz skopiowac kod..
Wejdz na swoje konto..i przegladaj swoje suwaczki po prawej stronie.Nastepnie pod kazdym suwakiem pobierz kody..i tam masz az trzy rozne i musisz wybrac ten pierwszy z gory BBCode i caly zaznaczyc i zkopiowac a nastepnie wkleic:-)

Bylam na wizycie.. fasolka sie rozwija..dostalam kolejne zwolnienie i musze zrobic dodatkowe badanie moczu bo mam jakies bakterie:confused:no mam nadzieje ze bedzie wszystko okey ze mna???!!!
:rolleyes:
Pozdrowienia dla wszystkich:tak:

anitka ja mam dzis wizyte i gina i tez jestem pod koniec 8 tyg. wiec napisze ci czego ja sie dowiedzialam. wiem ze na pewno bede miala usg i nie moge sie doczekac a wizyte mam dopiero o 20.
kaka ja tez sie strasznie denerwowalam jak mowilam kierownikowi o ciazy i od tamtego czasu jestem na zwolnieniu poniewaz pracowalam na zmiany, ale dogadalam sie z nim i jezeli wszystko bedzie ok to od poniedzialku wracam do pracy ale na jedna zmiane i na lzejsze stanowisko - troszeczke mniej obowiazków

a czego sie dowiedzials u ginia??
Moje malenstwo ma ok7mm to jest normalny wzrost w 8tyg??

gratuluje wszystkim przyszłym i obecnym mamom! Nie znam nikogo kto miałby taki problem jak ty Dorris ale wydaje mi się że jak zaufasz lekarzom to oni już będą wiedzieli co robić żeby chronić Ciebie i twoje maleństwa. trzymaj się i powodzenia:blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry