Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czarna skąd Ty masz tyl energii i czasu?;-) Podziwiam...
Minisia ja bede prac w Jelpie tak jak przy Adasiu, zreszta dopiero niedawno zaczelam prac w zwyklym Vizirze Jego ciuszki bo mial zaraz wysypke pomimo dodatkwego plukania. Ja bym raczej nie zaryzykowala. No a co do plynu do plukania to lekarze raczj odradzaja a jak juz koniecznie chcesz (ja chcialam) to lepiej zainwestowac w Jelpa...
Papatqa nawet nie wiedzialam ze Twoje mini ZOO jest takie okazale Do tego jednak trzeba miec dusze i powolanie, dla mnie 1 góra 2 pies to by bylo akurat No ale wtedy musialabym miec wielkie auto, zeby z brygada jezdzic na wakacjeno i dom z duzym podwórkiem Jednak dwojka dzieci narazie mi wystarczy
A ja trochę martwię się o skórę mojego dzidziusia bo ja jestem alergikiem i mąż też miał duże problemy z alergią jako dziecko i lekarz powiedział mi że dziecko też może mieć taką skłonność.
A w szkole rodzenia dostałam próbkę proszku hipoalergicznego dla dzieci więc w tym wypiorę ale późniiej spróbuję w normalnym proszku i będę obserwować czy nic się nie dzieje
Ja tylko napisałam co ja stosuje. Kazda z nas bedzie prała jak uwaza za stosowne. Ja tez dbam o skóre moich dzieci ale skoro zadnej nic nie było sadze ze i tym razem smerfikowi nic nie bedzie
Czarna zazdroszczę ci zdrowej skóry u dzieci, bo ja wiem jak mi dokucza alergia skórna jak tylko zjem coś niedozwolonego. Ale mam nadzieję że tego nasz Bartuś nie odziedziczy po mnie.
Nie jestem lekarzem ale allergie chyba nie sa dziedziczne
Dobra panienki ja juz idu sie pakowac i wybywam. Minisia napisz mi jak tam M po egz
Miłej soboty i niedzieli kobitki i uważajcie na siebie:-)
A ja nadal czekam na wiesci i z nerwow skubie slonecznika jak szalona
Dzwonilam do tescia 30min temu to mowil ze jeszcze go na placu nie ma wiec zadzwonie tak za jakies 10 min.co slychac.Podobno co druga osoba zdaje
Kurcze zaraz obstrukcji dostane z nerwowmowie Wam.
Dzieki za odp.o proszkach.Narazie mam probki Loweli a potem tez bede prala w zwyklym i zobacze co sie bedzie dzialo;-)
Heh, my juz po obiadku, u mnie rowniez LB Popijam kawkę w dobrym humorze przy małej czekoladzie z orzechami Natusia, witam po dluzszej przerwie. A wiesz, myslalam wczoraj, kiedy wrocisz... Minisia, jak Twojemu M. poszlo?
Pisalyscie o praniu ubranek. Ja wypiore je w Vizirze lub Persilu (w zaleznosci, co akurat bedzie w promocji) i Lenor Sensitive. Mojej Malej nie uczulilo, wiec jakby cos sie dzialo, to przejde na proszki dla dzieci.
Hej dziewczynywitam w sobote
M bedzie gadał z szefem, zeby przyjechac szybciej, ale jak niebedzie nikogo na zastępstwo to lipa:-(miałam okropną noc od 12 do 4 niemogłam zasnąc myślaąłm ze zwariuje a dzidzia brykała Byłam juz w mieście na zakupach jeszcze sprzatanie mi zostało, obiadek zrobionyale jestem juz zmęczona i strasznie mi dusznoCzaran podziwiam Cie za tyle energii Minisia trzymam kciuki za Twojego M Blond uważaj na siebie i życze Ci duzo siły na weselu:-):-)