reklama

Październik 2008

reklama
Kurcze zabije tego mojego M przeciez wczoraj jezdzil idealnie po placu a dzis znow nawywijal!! on musi se chyba meliske strzelic no!! a wiec niestety nie zdal! a tak czulam bo go znam i wiem ze to nerwos jest.:((( szkoda kloejna stowka pojdzie.

Minisia nie denerwuj się. Teraz naprawdę trudno zdać egzamin na prawko, albo trzeba mieć farta jak czarna :-p. Mam nadzieję, że wkońcu wejdzie ten przepis, że to instruktor będzie płacił za kolejne poprawki. W końcu skończy się naciąganie kursantów, a instruktorzy zaczną się przykładać do roboty!

Wicie co jest mi naprawde przykro a tym bardziej ze ulal go za glupi slupek przeciez to nie jakas tragedia!!! nie mowie jakby go przejechal albo na miescie spowodowal jakies zagrozenie!!! ale glupe potracenie slupka??? jak dla mnie to naciaganie kursantow!! a nam teraz kasa potrzebna to jeszcze takie problemy :no::-(

Dzięki dziewczyny za pamięć i przywitanie.:-)

Minisia ja ostatnio zdawałam i nasłuchałam się opowieści ludzi którzy po 8 razy zdają a są oblewani za bzdury. Przecież nauczymy się dobrze jeżdzić dopiero po paru latach jazdy a nie w ciągu 30 godz. A egzaminatorzy wymagają umiejętności ponad to co jesteśmy w stanie nauczyć się w te pare godzin.
Tu w grę wchodzi też humor egzaminatora bo jak chce to obleje za najmniejszą bzdure. A nasza kasa ich nie interesuje.
Życzę Twojemu M dużo powodzenia i cierpliwości.:tak:

Dzieki dziewczyny za pocieszenie ale i tak mam dola i myslimy o odwolaniu bo napisane ma ze najechal slupek a jak wysiadl to okazalo sie ze ma jeszcze miejsce do tego slupka-wiec nie wiem:confused: zobaczymy co poradzi mu instruktor.Mam nadzieje ze 18 razy nie bedzie zdawal:szok:

czarna teraz to ja mam labe
majeczka ja mam i próbujemy podsłuchać, niestety ucieka nam zawsze, ale cosik słychac
minisia przykro mi, ale do 3 razy sztuka

Mi nogi włażą do d...., ale ogrodzenie skończone, nawet przedzieliliśmy na 2 padoki, więc koniec, ale taśm i zapinek mam dośc, dziś nawet nie cwicze, bo cały dzień łaziłam i stałam. Ale już jesteśmy blisko końca by wszystko pokończyć przed jesienią.

reklama
A ja witam wieczorkiem :-)
Wstałam bo sie lepiej poczułam poniewaz od 18h tak mnie bolal krzyz ze az mi sie wymiotowac chcialo!!:szok:wyobrazcie sobie ze z bolu nie moglam sobie miejsca znalezc nie wiedzialam czy chodzic czy lezec az plakac mi sie chcialo!!! wiec zrobilam sobie ciepla kapiel ale ni pomoglo:no: to zadzwonilam do taty mojego domowego lekarza i poradzi mi zeby maz natarl mnie zelem Ketoprom i zebym okryla sie cieplym kocykiem tak tez zrobilam i wiecie co juz mi lepiej o niebo:tak:obylo sie bez tabletek!!:-) Moj maz stanal na wysokosci zadania i pozmywal, wykapal dzieci zrobil im kolacje oraz mi skromna bo to sobie zazyczylam ale za to jak romantycznie zobaczcie same a ta polewa to miod w ksztalcie serca chociaz az tak mu sie nie udala ale zawsze:tak: mi sie podoba i jak mnie zaskoczyl!!! Nika059.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry