reklama

Październik 2008

reklama
Kasia jęslij pies to problem przy wyjazdach, to co ja mam powiedzieć, 3 konie, 2 psy, 5 kotów

Papatqa :szok: nawet nie wiedzialam ze Twoje mini ZOO jest takie okazale:-D Do tego jednak trzeba miec dusze i powolanie, dla mnie 1 góra 2 pies to by bylo akurat:happy: No ale wtedy musialabym miec wielkie auto, zeby z brygada jezdzic na wakacjeno i dom z duzym podwórkiem:sorry2: Jednak dwojka dzieci narazie mi wystarczy:-p

Ja myślę tak jak K@siek. Do takiego życia, to już trzeba mieć powołanie. Ciocia mojego m ma stadninę - marzenie życia, które udało się zrealizować po wielu latach i oni teraz tym żyją. Ale mają życzliwych pomocników, co się zajmą końmi, a oni mogą razem gdzieś wyjść lub pojechać.

Powiedzcie mi czy pierzecie w specjalnych proszkach czy w zwyklych tez ale dokladniej plukacie bo ja zawsze pralam w specjalnym a teraz sie zastanawiam czy nie zeksperymentowac;-)??? no i czy macie plyn do plukania dla dzieci ale tSilan albo Lenor???

Ja kupiłam dzidziusia i płyn bambi do prania dla dzidzi. Przy Martynce używałam każdego proszku dla dzieci. Dopiero od niedawna piorę w persilu sensitive, ale płukanie ustawiam na dwa razy i używam płynu dla dzieci. Może przesada, ale tak robię. Przy drugim też będę używać dziecięcych proszków, chyba że jakieś trudne plamy się przytrafią to wtedy piorę w "normalnym" i płuczę dwa razy.
A niektóre płyny jelp są dla mnie śmierdzące :baffled: - chyba te różowe, ale nie pamiętam dokładnie, bo na szczęście mi się skończył :-)

Szkoda tego egzaminu, ale w jaki romantyczny nastrój M wpadł :tak:. Pyszna kolacyjka!

Witajcie po dłuższej przerwie.

Ostatnio dużo się u mnie działo, ale ogólnie jest OK.

Właśnie jesteśmy na etapie kończenia remontu mieszkanka, od poniedziałku musimy pojeździć i pooglądać komody dla dzidziusia bo chyba się nie pomieścimy hehehe. Czeka mnie jeszcze ustawianie mebli, sprzątanko, pranie ciuszków, prasowanie i zakup rzeczy na wyprawkę do szpitala uffff - jak to przeżyć??

Ale naskrobałyście stron, że ciężko mi będzie Was ponadrabiać :-(

Trzymajcie się cieplutko. I Kolorowych Snów życzę :-) Buziole

Bzzz zżarło mi dużego posta....Spróbuję go odtworzyć ale już bez cytatów.

Blond nie wiem czy wtykanie nosa to najlepszy pomysł. Ja też tak robiłam ale myślę, ze sunia sama załapała po jakimś czasie od czego sa trawniki;-)
Co do zapach u zwierząt. To uwazam, ze każde zwierzę ma jakiś zapach, poza rybkami hihi i nie zawsze nam te zapaszki odpowiadają. Jednak pranie posłania zwierzaka, kąpanie go i ogólne porządki w domy wpływają, ze mieszkanie powinno pachnieć a nie śmierdzieć. Ja na wszelki wypadek lubie sobie włączyć mój kominek zapachowy z olejkiem waniliowym;-) i wtedy moje mieszkanko ślicznie pachnie.

Aneczka witaj. Mam nadzieje, ze z nami jeszcze poklikasz.

Minisia przykro mi, że się nie udało. Widać nerwy go zżarły a może faktycznie jak się odwoła to będzie dobrze. Wiem, ze teraz macie sporo wydatków i jeszcze to. Powiem Ci na pocieszenie, ze u nas bardzo długo czeka sie na kolejny egzamin ok 2 miesięcy:baffled:
A kanapeczka naprawdę słodka. Ciekawe kiedy mnie mój M zaskoczy takim romantyzmem??

M w piatek kładł u Hani panele wiec wyprowadził z pokoju komputer i odciął mnie od świata. Wczoraj wszystko kończył i dopiero na wieczór miałam dostęp do neta. Niestety byłam już padnieta. Niby robiłam sobie przerwy przy sprzątaniu ale na koniec dnia bolał mnie już kręgosłup i brzuch, aż mi się płakac wieczorem chciało. Trochę przesadziłam z tym sprzątaniem.

A dzisiaj chyba do tesciówki pojedziemy;-)

Majeczka widziałam te aukcje...mnie też kuszą takie sprzęciki ale to chyba szkoda kasy. Moja mama ma stetoskop od starego aparatu do mierzenia cisnienia i słabo było słychać serduszko Maluszka.
A to pokoik Hani;-)

Załączniki

• DSC00177.JPG
    DSC00177.JPG
    387,7 KB · Wyświetleń: 47
Hello z rana wczoraj jakoś złapałam lenia i pojechałam do rodziców na łono natury - pooddychać czystszym, wiejskim powietrzem.
A dziś wybieram się do przyjaciółki do szpitala.
Odwiedzę ją i napewno się uczieszy.
Zmykam :-) i życzę miłej niedzieli.

Hej dziewczyny!!! My od piątku wieczora siedzimy u moich rodziców i ogólnie miło spędzamy czas - SAMI!!! Bo moi rodzice dopiero dzisiaj wracają z wojaży. Miło było być troszkę samemu. Chodziliśmy wczoraj po sklepach i oglądaliśmy rzeczy dla dzidzi, cóż trzeba się wreszcie wziąć i zamawiać:sorry2:

reklama
Hej witam w niedziele:tak::tak::tak:ja juz po kościółku i dużej porcji szarlotki:-D:-D:-Da dzis jak niebedzie padać to przejde sie na koncert Stachurski i Bajm:-):-):-)Milusiej niedzieli:laugh2::laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry