reklama

Październik 2008

minisia super sie wybawiliście
justyneczka o fajnie, będa jakieś foty dla nas??
kaka nakjnormalniej w szybkowarze gotuje z cukrem i solą

Ja juz wstałam ale siedze jakaś snięta, nic mi się nie chce, a do tego strasznie boli mnie prawa kostka, pewnie znów na zmiane pogody, ja po tych wszystkich złamaniach działam jak barometr.
Musze się pozbierać i cosik porobić

reklama
Justynka ja chce zobaczyc te twoja weekendowa metamorfoze:-p

Minisia boziu ale ci zazdroszcze tego wypadu. Super fotki

Kaka wiem ze głupio tak przyjmowac ale z drugiej strony to milutkie:-p

Ppatqa to moze posmaruj czymś nóżke i jeszcze poleż. Robota niezajac nie ucieknie:-p

Ja na razie nie mam szczególnych planów na dzisiaj. Wszystko wyjdzie w praniu:rofl2:

czarna nie da rady ja mam tak często, chciało sie spaść z konia to teraz wychodzi

A ja własnie umówiłam sie do fryzjera i jade na 10.30, w nowe miejsce, bo zawsze obcinałam włoski we Wrocku, jak tam siedziałam, a teraz to nie wiem gdzie. Więc zobacze z czym na głowie wróce

Czesc mamuski!
Ja jeszcze w łóżku ale trzeba wstc i dac jesc dzieciom:-)
Wczoraj nie moglam usnac mala tak kopala i na dodatek uciskala na pecherz wiec co minutke biegalam z jedna kropelka siusiu:wściekła/y:masakra wiercilam sie i marudzilam az maz mi zagrozil ze bede na podlodze spala;-)
Kaka to mamy podobna sytuacje wczoraj tescie dali kase mezowi na powtorke egzaminu a im tez ciezko wiec i ja mam teraz wyrzuty sumienia bo przy rozmowie narzekalo sie na nawal zakupow dla malej i starszych a tu jeszcze to i tresciowa wyciagnela portwel teraz glupio sie czuje:baffled:
Ide pod prysznic i zrobic sniadanko ale zaraz wracam bo dzis mam labe!! maz w przacy a obiadek juz mam

reklama
Cześć dziewczynki:)

Ja już po gościach. Choć dziś przyjeżdża córka mojego męża z moim teściem. Teściu ma ją przywieść i sobie pojechać na drugi dzień. Mam tylko słodką nadzieję że zrobi to jak najszybciej..... Ten człowiek doprowadza mnie do szału. Wszystkiego się czepia i ciągle mi mówi co mam robić. Normalnie jak dziś wyleci z jakimś tekstem to chyba wyjdę z siebie i stanę obok. Wiem że pomógł nam dużo przy remoncie ale jego gadanie i filozofia życia porostu doprowadzają mnie do rozstroju nerwowego. Nie wiem jak wykształcony człowiek może się zachowywać jak ostatni prostak. Normalnie mam nerwa na samą myśl o nim. grrrrrrrrr.
No to mam teraz tydzień na ogarnięcie mieszkania i w piątek znowu goście.

Kaka82 śliczny pokoik ja zastanawiam się nad pomalowaniem ścian na jakiś odcień żółtego. Mam granatową roletę i zieloną wykładzinę w pokoiku dziecięcym. Tz jeszcze nie mam ale taką chcemy kupić. Chcę żeby było kolorowo :)

Ppatqa ładne zoo :) Ja osobiście posiadam tylko jednego konia i dwa koty, przy czym u rodziców jest aktualnie; 1 kotka, 5 kociąt i 2 psy :) Narazie mieszkamy w bloku ale jak już kiedyś w końcu się gdzieś wybudujemy to z pewością jeszcze pare stworzonek dojdzie do naszej wesołej ferajny :) Też chcemy ze 3 koniki i ze dwa psiaki o koteczkach nie wspomne. No i mąż chce jeszcze papużki i żółwia.... hehehehe

Ja wielkie pranie będe robiła jak mi się już troche tych ciuszków uzbiera no i jak wreszcie ęde miała jakąś szafe w domu :) Ale będe prała w proszkach dla dzieci i z początku nie będe używała płynów do płukania. Czytałam że najlepiej z czasem jest wprowadzać płyny do płukania i najlepiej płukać jak najwięcej razy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry