Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale wstaje zaraz jakies sniadanie zrobic i musze zabrac sie dzis za sprzatanie, moze troche jeszcze popakuje jak dam rade.moze wstaswie jakies brzuszka jak dostane zrobione;-)justyneczka o fajnie:-), będa jakieś foty dla nas??
ale fajnie masz:-)A ja własnie umówiłam sie do fryzjera i jade na 10.30, w nowe miejsce, bo zawsze obcinałam włoski we Wrocku, jak tam siedziałam, a teraz to nie wiem gdzie. Więc zobacze z czym na głowie wróce
nadrobiłam juz te kilka stron
Ja wczoraj byłam na koncercie, spotkałam znajomych, fajnie było tylko neichciało mis ie stac tyle h wiec niedotrwałam do konca
ale spałam jak zabita i o dziwo niewstawałam do wc:-):-)
to ich za przeproszeniem zasrany obowiązek żeby pomagały, a nie za kase i wlasnie one sie przyzwyczajają do kasy i bedzie coraz gorzej na oddziałach. 1500 za połozną o bony 

strasznie duzoPowodzonka na wizycie-czekamy na wieściZmykam się szykować na wizytkę do gina.
Będę później a jeszcze coś na obiadek trzeba zrobić.

w sumie spalam po tym weselu 19 godzin

zazdroszcze...co do ginekologow w Wawie to ja na poczatku chodzilam prywatnie ale wymieklam...95 zl wizyta i 115 USG na kazdej wiec ponad 200 za 1 raz..a ja w 3 miesiacu musialam 2 razy pojsc bo krwawilam , do tego badania i wyszlo mi ponad 600 zl w 1 miesiac:-(wiec przenioslam sie do NFZ:-(