reklama

Październik 2008

reklama
dzien doberek drogie mamuśki:-)
ja jeszcze zamulam w luzku, młoda chrapie jeszcze obok:-D ale wstaje zaraz jakies sniadanie zrobic i musze zabrac sie dzis za sprzatanie, moze troche jeszcze popakuje jak dam rade.

justyneczka o fajnie:-), będa jakieś foty dla nas??
moze wstaswie jakies brzuszka jak dostane zrobione;-)

A ja własnie umówiłam sie do fryzjera i jade na 10.30, w nowe miejsce, bo zawsze obcinałam włoski we Wrocku, jak tam siedziałam, a teraz to nie wiem gdzie. Więc zobacze z czym na głowie wróce
ale fajnie masz:-)

MIłEGO DZIONKA DZIEWCZYNY:-)

Hej:tak:nadrobiłam juz te kilka stron:tak:Ja wczoraj byłam na koncercie, spotkałam znajomych, fajnie było tylko neichciało mis ie stac tyle h wiec niedotrwałam do konca:sorry2:ale spałam jak zabita i o dziwo niewstawałam do wc:-):-)
Minisia zazdroszcze wypadu, swietne foty
Kaka sliczny pokoik
Madzia szybciutka jestes;-)
Ide za tydzien juz do szkoły rodzenia ale połoznej niemam zamiaru płacic:no::no:to ich za przeproszeniem zasrany obowiązek żeby pomagały, a nie za kase i wlasnie one sie przyzwyczajają do kasy i bedzie coraz gorzej na oddziałach. 1500 za połozną o bony :szok::szok::szok:strasznie duzo

Ja sie w koncu obudzilam:-Dw sumie spalam po tym weselu 19 godzin:-D:-D:-D
ale czuje sie dobrze na szczescie:tak:
Minisia piekne fotki z basenu:tak:zazdroszcze...co do ginekologow w Wawie to ja na poczatku chodzilam prywatnie ale wymieklam...95 zl wizyta i 115 USG na kazdej wiec ponad 200 za 1 raz..a ja w 3 miesiacu musialam 2 razy pojsc bo krwawilam , do tego badania i wyszlo mi ponad 600 zl w 1 miesiac:-(wiec przenioslam sie do NFZ:-(
Ppatqo czekam na foto po fryzjerze:tak:
Magdziunia powodzenia. 3mam kciuki:tak:
ja chyba tez sie do jakiegos sklepu wybiore bo znowu glodna jestem:-(
milego dnia:tak:

reklama
Witam sie po weekendzie.
szarlotka wyszla mi pierwsza klasa, az sama siebie zaskoczylam ze taka dobra:tak:
W sobote bylismy u tesciow, ja niestety nie moge miec wyrzutow sumienia ze tesciowie dali mi jakies pieniadze dla malego, ani nic w tym rodzaju, chociaz biedni nie sa, ale juz wczesniej pisalam jakie jest zdanie mjej tesciowej. Poza tym znowu sie wkurzylam bo najpierw nas zaprosila na obiad apotem poszla sobie prasowac do drugiego pokoju, i siedzialam jak kolek sama i ogladalam jakies glupie programy.
Ja czekam do konca wrzesnia z praniem i szykowaniem wszystkiego dla maluszka, wtedy to dopiero dostaje sie poweru, poza tym jeszcze 2 i pol miesiaca i ubranka jeszcze sie "zakurza" do tego czasu. Ja jakos tez szczegolnie nie pralam dla zosi ubran w specjalnym proszku, tylko w normalnym i dwa razy plukalam.
Dzisiaj na 18 mamy usg 3d, i troce sie stresuje bo mam jakies takie dziwne przeczucie, ale staram sie czyms zajac.
Bylismy wczoraj w takim mini safarii, trche przereklamowane ale pomysl otworzenia czegos takiego super, mozna bylo glaskac, karmic zwierzeta, jezdzic na konikach takze zosia wyszla przeszczesliwa i przezmeczona i padla jak tylko m. wlaczyl silnik:-)Wykorzystalismy juz caly limit finansowy na rozrywki w tym miesiacu, i az sie boje bo zbliza sie dluzszy weekend i nie wiem co wymyslic zeby nam sie nie nudzilo i zebysmy nie siedzieli w domku.
Czekam wlasnie z niecierpliwoscia na wiadomosci od mojej kolezanki bo ma teraz na dniach rodzic, i jestem ciekawa jak sobie poradzi. z mojej pracy tez dwie dziewczyny sa w ciazy jedna ma termin na wrzesnia druga tez na pazdziernika takze temat ciaza i dzieci to number one:-D
Poloznej nie "wynajmuje" szkoda mi na to pieniedzy, urodzic tak czy siak musimy, a polozne chcac nie chcac musza troche pomoc.
Ja juz dawno mowie to ze w naszych szpitalach (i nie tylko) szerzy sie jakby nie bylo korupcja, to nasza wina tzn wina pacjentow, sami sobie tak nauczylismy nasza sluzbe zdrowia, co innego kupic jakies czekoladki czy cos innego w ramach wdziecznosci jak wychodzi sie do domu, ale wczesniej to dla mnie czyste przekupstwo i niesprawedliwosc bo nie kazdego stac na taki luksus jak 1500 zl na polozna. Pomijajac nawet fakt braku pieniedzy, tak nie powinno sie dziac, placimy w koncu skladki, i mozemy oczekiwac pomocy. Polozne wykorzystuja tez pierworodki ktore sie boja i rzadaja takich cen, a tak naprawde co one wam wiecej pomoga??Bo nie urodza za was...mozecie sie nie zgadzac ale to moje zdanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry