• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Nadal żyje:-D:-D:-D
A tak na poważnie wywiadówka udana młoda ma średnią 4,44 więc nie jest źle choć było lepiej:sorry2: Moze jak podciagnie się z matmy i anglika to na koniec bedzie już git:tak::tak: W zeszłym tyg pisali test próbny i okazało się że był bardzoooo trudny nawet nasi nauczyciele nie mieścili się w czasie i aby zrobić zadania musieli je co najmniej 2-3 razy przeczytać!!!!! a po drugie zostało wychwycone kilka poważnych błędów!!!! wiec kur... jak miały być dobre wyniki testów jak on był wiekowo niedopasowany i błędny!!!
A na domiar tego wkręcili mnie w organizację zakończenia poziomu klas szóstych:sorry2::sorry2: Albo bal, albo jakiś plener albo bal w szkole + catering:tak::tak: ehhh no nic trza sie brać do roboty:cool2::cool2:

uffff ale się rozpisałam:-p

Evelajna piszę do M Maksa priv i meile ale nie odpisuje:no::no::no:

Marma ehhh znów Cię coś dopadło:sorry2::sorry2: zdrówka

Aśka to Ci mały śpioszek:szok::szok::szok:

Patrycja a kto będzie robił jak wy się będziecie kuligowac i kumplować:-p:-p:-p a tak na poważnie to dobrze ze sie oderwiecie od tego waszego młynu:tak::tak:

reklama
nikt, czekamy bo tym razem zabrakło 2 dekorków, podłogi jeszcze nie przyszły więc nie gonimy z malowaniem, wczoraj ocieplaliśmy rury ale zrobiła się ciemnica i tez pauza

Hello
witam sniadankowo
mlody ozywiscie w zlobku, spal od wczoraj od 17 jakos i dzisiaj musialam go budzic o 7.30!!! :)
a jutro mama po niego przyjezdza i na 4 dni zabiera bo ja do pracy a Wiesiu wyjezdza wiec nagle dziecko moze siedziec ile chce ....nie skomentuje tego...
Kurcze ale ci pospal No zachowania Twojej mamy tez nie skomentuje:confused:
Moja mnie wczoraj niezle wkurzyla
G chcial ay do niego w niedziele przyjechala Bo on ma juz malo puszek .Tam na sniadanie i kolacje dostaja chleb z maslem G sobie w domu wzial puszki ale za malo i chcial abym mu je przywiozla Bo i kasy nie ma aby sobie kupowac:dry:
Chcialam jechac bez Oliwki bo autobusami i to jeszcze niedziela to ciezko z autobusami I Oliwka by mi zmarzla A moja mama powiedziala ze
ONA MA NIEDZIELE JEDYNY DZIEN WOLNY I ONA CHCE ODPOCZAC A GRZESIEK NIE JEST OBLOZNIE CHORY ALKOHOLIK ABYM MUSIALA DO NIEGO JECHAC
Kurcze a tak to zawsze jak cos chce to grzesiu to grzesiu tamto a teraz taka mila Jest WIEC NIE POJADE:wściekła/y:
Nie rozumiem tej mojej mamy jak mozna byc taki wrednym???
No a ja nie żyję. Czuję się jeszcze gorzej niż wczoraj i nie mam siły nawet ruszyć s ię z łóżka. Cieszę się że Kacper u niani bo bym nie dała rady dzisiaj. Normalnie jak wstaję to kręci mi się w głowie a muszę się wykurować do soboty bo mam zajęcia. Tak wiem marudzę....
zdrowka biedaku
marma zdrówka
blond oj wypoczniesz;-)
dorotko miłych plot
U mniew wczoraj 2 razy prądu nie było, a my wszystko mamy na prąd, rano 3 h i wieczorewm 2 h. Młody latał z latarką zadowolony, gorzej my, ale już mam i naieżąco pilnuje wrzatku w termosie. MY dziś o 15 idziemy na kulig, a wieczorem do kumpeli- chyba.
Milego kuliku i spotkania z kumpela

Ja tez dzis popludniu spotykam sie z kolezanka:tak:
Teraz Oli spi ale bylo duzo placzu bo przebila sie jej kolejna 3 juz mamy 14 zabkow :tak:Ide dopiero na sniadanie:-p

Hello
witam sniadankowo
mlody ozywiscie w zlobku, spal od wczoraj od 17 jakos i dzisiaj musialam go budzic o 7.30!!! :)
a jutro mama po niego przyjezdza i na 4 dni zabiera bo ja do pracy a Wiesiu wyjezdza wiec nagle dziecko moze siedziec ile chce ....nie skomentuje tego...
Tak to jest z babciami. Albo są, albo ich nie ma.....:confused::confused::confused:
A rafus, rzeczywiście śpioszek :tak::tak::tak:
No a ja nie żyję. Czuję się jeszcze gorzej niż wczoraj i nie mam siły nawet ruszyć s ię z łóżka. Cieszę się że Kacper u niani bo bym nie dała rady dzisiaj. Normalnie jak wstaję to kręci mi się w głowie a muszę się wykurować do soboty bo mam zajęcia. Tak wiem marudzę....
Zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marma zdrówka
blond oj wypoczniesz;-)
dorotko miłych plot
U mniew wczoraj 2 razy prądu nie było, a my wszystko mamy na prąd, rano 3 h i wieczorewm 2 h. Młody latał z latarką zadowolony, gorzej my, ale już mam i naieżąco pilnuje wrzatku w termosie. MY dziś o 15 idziemy na kulig, a wieczorem do kumpeli- chyba.
:-D Kulig świetna sprawa:tak: Z pradem dramat, szczególnie w taka zimnicę. :tak: Mi jak tylko gaz na 2 godziny odcieli, to lamentowałam :sorry2::sorry2::sorry2:
Czarna, Niki uczy się bardzo dobrze!!!!! A z tym balem na koniec to się nie dziwię, że Ciebie wybrali do organizacji :cool2::cool2::cool2:
Minisia nam zniknęła...
Dorka, dziwne podejście ma Twoja mama :confused::confused::confused:, przecież wie, że nie jedziesz na zabawę, tylko do G. i to w waznej sprawie :shocked2:

Radek właśnie zasnął, Julka się bawi, zaraz przyjedzie M., to musze cos mu na ciepło zrobić. POtem jak zwykle zakupy i porządki :sorry2: Czyli kopiuj-wklej :tak:
cytryna_i_winogrona_f.jpg

Dorotko przykro mi że tak ci Mama powiedziała.
Czarna to cie wkopały w ten bal :-) jak wybierzecie plener to trzeba liczyć sie z tym ze może padać deszcz i lepiej miec jakies zadaszone miejsce w zanadrzu.
Marma zdrowia
Blond to Rafałek pospał ci ładnie :-)
A u nas z Maciusia katarkiem lepiej za to mnie teraz pobiera gardło, katar i ból zatok ale się nie daje !!! Nocka super bo młody spał 12 godzin bez przerwy :-) ide sie troche położyc zaraz póki spi. miłego dzionka.

Dorotka a ja po czesci rozumiem twoja mame:tak::tak::tak: a moze leiej paczke wysłąc taniej wyjdzie niz bilety :tak::tak: Bo jednak z tego co tu piszesz to Twoja mama duzo wam pomaga:tak::tak: i moze pokaż jej że to doceniasz i np jak bedziesz miała kase kup im bilety do kina niech sie rozerwa. Takie podziękowanie a wtedy ona tez zauważy że jesteś jej wdzięczna za pomoc itp;-)

Lilunia wiemy ze musimy miec zabezpieczenie jakby miał być plener:tak::tak:

Gosia wiesz wszytsko fajnie ale ja mam jeszcze dwa smyki małe. Kiedyś jak jeszcze laury nie było i potem jak już była wiecznie coś organizowałam w Niki klasie:tak::tak: i każdy mówił że Laura to klasowe dziecko bo wszedzie ja brałam:-D:-D ale jak juz jest dwójka to ciężkooooo więc praktycznie od 2 lat nic nie robiłam bo praktycznie dzieciaki same już robiły:tak::tak:

Czesc dziewczyny. Ja dzisjaj jakas przymulona za godzine jedziemy z chłopakami do lekarza.

Jakas taka niedorobio na jestem jakby mi ktos cos zrobił nachodza mnie czarne mysli i tak ogolnie to wszystko do d...............................

Sorrki za nastroj ale czasem tak bywa

Pozdrawiam

Aga kazda z nas ma takie dni, a tobie tym bardziej sie nie dziwie:tak::tak::tak: A to dziś szczepienie u chłopców????

A my własnie po obiadku i tak siedze i mysle isc na spacer czy nie isc:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Dzien dobry, a tam na szybciora sie tylko witam.

Zjazd zrobimy sobie 15-16 maj w Ostrowie wielk., jedzenie 16 gwarantowane w restauracji Poker przy ul. wolnosci 34, z noclegiem chyba tez problemu nie bedzie:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p Minisia bardzo ladne zaproszenie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry