reklama

Październikowe Mamy 2010

Rysia- Czytałam właśnie historię ten dziewczynki chorej na nowotwór... strasznie. Łzy same lecą. Ciężko sobie to wyobrazić, że taka kruszynka, ledwo rok skończyła i tak cierpi;(

reklama
Doris moj nastroj ogolnie jest ok ale w srodku nie czuje sie dobrze ale dam rade;-)

Moja maruda wlasnie usnela po 30min jeczenia i marudzenia.ehh..az ja sie sama zmeczylam
Ide sie odsterowac i czytac dalej ksiazke:-)

natolin- super że wszystko po wizycie dobrze.

Dziewczyny jak Wasze maluszki teraz śpią? Moje dziecko wędruje podczas nocy po całym łóżeczku. Często znajduję go na brzuszku śpiącego i przez to świruję lekko. Jak już zaśnie twardo to przewracam go na plecki ale potem on i tak podczas snu wybierze brzuszek. Czasem mu się przez to zdarza obudzić w nocy jęcząc bo podczas przewrotu na brzuszek, oprze się na rękach, głowa do góry i jęczy...

Moj spi raz tak raz tak jak mu pasuje.Lepiej spi jak lezy na brzuszku,rzadziej sie budzi i latwiej mu sie tak zasypia.za to w ogole nie spi na boczku

Moja Paskuda już śpi więc mam trochę czasu dla siebie...czekam właśnie na szpinakową kolacje robioną przez mojego M:-)
Natolinko świetnie że się troszkę uspokoiłaś w sprawie naczyniaka...super że wizyta udana:-)
Mała_mi mój też się cały czas kręci...pozycje z pleców na brzuch,w poprzek łóżka itp.akrobacje są na porządku dziennym (a raczej nocnym)i jak już sobie nie potrafi poradzić to też zaczyna jęczeć:tak:Dzieci raczej nie przywiążemy do łóżeczka więc rady na to również nie posiadam;-):-)

Mała mi - Lena śpi na ukos, nóżki między szczebelkami i to też mnie martwi bo boję się, że coś sobie z nimi zrobi źle wyjmując ze szczebelków przez sen.

natolin- super że wszystko po wizycie dobrze.

Dziewczyny jak Wasze maluszki teraz śpią? Moje dziecko wędruje podczas nocy po całym łóżeczku. Często znajduję go na brzuszku śpiącego i przez to świruję lekko. Jak już zaśnie twardo to przewracam go na plecki ale potem on i tak podczas snu wybierze brzuszek. Czasem mu się przez to zdarza obudzić w nocy jęcząc bo podczas przewrotu na brzuszek, oprze się na rękach, głowa do góry i jęczy...

Nasza dziecinka też szaleje po łóżku,ostatnio czułam jej stópki na swojej głowie:-D rozwala się na całym łożu,tez zdarza sie ,że przewraca sie na brzuszek,ale za chwilę wraca na plecki lub boczek,jak narazie nie mogę narzekać na nieprzespane noce,jak zaśnie koło 20tej,to spałaby do rana do 5 lub 6 bez przebudzenia,bez jedzenia,czasem muszę ja budzić i dawać mleko,bo przez dzień nie pije go chętnie,zatem kiedyś musi nadrabiać te dzienne braki.
Wiem,że źle robię,ale niestety muszę taki sposób wybrać.
BEZSENNOŚĆ MOJA zacznie się pewnie ,jak będą pojawiać się zęby,aż się boję:oo2:

reklama
Monimoni z tego co kojarzę to Ty już jesteś po przeprowadzce-jeśli masz ochotę to pochwal się swoim nowym mieszkankiem:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry