Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieci raczej nie przywiążemy do łóżeczka więc rady na to również nie posiadam;-):-)natolin- super że wszystko po wizycie dobrze.
Dziewczyny jak Wasze maluszki teraz śpią? Moje dziecko wędruje podczas nocy po całym łóżeczku. Często znajduję go na brzuszku śpiącego i przez to świruję lekko. Jak już zaśnie twardo to przewracam go na plecki ale potem on i tak podczas snu wybierze brzuszek. Czasem mu się przez to zdarza obudzić w nocy jęcząc bo podczas przewrotu na brzuszek, oprze się na rękach, głowa do góry i jęczy...
rozwala się na całym łożu,tez zdarza sie ,że przewraca sie na brzuszek,ale za chwilę wraca na plecki lub boczek,jak narazie nie mogę narzekać na nieprzespane noce,jak zaśnie koło 20tej,to spałaby do rana do 5 lub 6 bez przebudzenia,bez jedzenia,czasem muszę ja budzić i dawać mleko,bo przez dzień nie pije go chętnie,zatem kiedyś musi nadrabiać te dzienne braki.