reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Makuc oj ale jutro to już sie koniecznie wybierz. Dla spokoju sumienia swojego i naszego ;-)

Emiś wspłółczuje rurowych problemów :*

u nas zwykle działał kret + to coś z gumą na kilu do udrażniania, nie wiem jak to sie nazywa ;-)

Dziulka właśnie doczytałam, aj współczuje, nieźle sie tam dzieje :no:

współczuje małych terrorystów, u nas podobnie, głównie przez to że moi rodzice małą nieco rozpiescili. A dziś w nocy miałyśmy ok 7 :szok: pobudek - mała budziła sie i płakała, nie wiem co jej dolega? zeby? ból brzuszka? czemu taki mały berbeć nie potrafi mówić :-( chciałoby sie pomóc ale człowiek nie wie jak :-(

Ala ja dziś w nocy co 20 minut wstawałam do Oliwki, płacz, siadanie, płacz, leżenie na brzuchu, płacz, wstawanie i tak do 5 rano od 23. A Makuc nie odpuszczę tych badań hihihih :-) niech zna moją upierdliwość :-) Efa a jak Oluś? skok się u Niego już zakończył? Emiliab u Nas co sobotę "czyszczę" rury kretem :-) tak dla profilaktyki.

Ostatnia edycja:
Makuc oj ale jutro to już sie koniecznie wybierz. Dla spokoju sumienia swojego i naszego ;-)

A dziś w nocy miałyśmy ok 7 :szok: pobudek - mała budziła sie i płakała, nie wiem co jej dolega? zeby? ból brzuszka?

1. pójdę, bo sama zaczynam się martwić, a skoro tak jest tzn. że dobrze nie jest..
2. u nas to samo i powodu takiego zachowania też ni chu, chu nie potrafię rozgryźć.

KANIA Twoja upierdliwość czyni cuda :happy:

Dobranocka czyli na to wychodzi, że dziecko jest tańsze w utrzymaniu jeśli chodzi o jedzenie niż kot :-)
Makuc mam nadzieję, że to nic poważnego tylko letnie przesilenie :-) ciekawa pozycja Alutka.
Natolin to zdrówka życzę Wam obojgu i mam nadzieję, że to tylko zwykłe przeziębienie.

Apropo fotelika to właśnie zastanawiam się nad takim jak ma Dobranocka a takim http://www.tosia.pl/sklep/product/p/206/recaro,young,sport.html

Odnośnie opinii na temat mleka Gerbera to też jak któraś z Was może wystawić to czekam na PW :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry