dorisku, ten balsam do ust jest świetny!!! polecałam go wam jeszcze za czasów brzuszkowych i to nieraz:-)więc odpowiedzialność za polecenie produktu mogę wziąć w połowie na się

a że kosztuje niecałą dyszkę to tym bardziej
makuc, strip - co to za romansowania pokątne?!?!?!?! jakieś uśmieszki, całuski a ja nie wiem o co biega!!!!!!!!!! zdradzacie mnie!!!!!!!!!

nununu!!!!!!!!!!

ooo, chyba już wiem o co kaman...
makuc, ja nie zapominam - w jak ciernie w mej pamieci siedzicie i nie dajecie o sobie zapomnąć

co do tych 36minut to ty weź sama pogadaj z dziulasem tyle czasu mając u nóg/kolan/stóp/ud wyjące, miauczące i ogólnie "szczęśliwe inaczej" dziecię to pogadamy co można robić potem

mąż z dachu mnie ściągał bo skakać chciałam

no i jak ściągnął to spadłam na ...hmmm, kaktusa;-)i reszta wieczoru jakos tak zleciała

dorisku, jaki głupek?!?!?! przestań!!! a co do tupnięcia nogą to ja ci mówiłam ze widocznie twojemu "panu i władcy" trza WŁADCZYNI:-)tup, krzycz i wymagaj i czerp z tego przjemność i satysfakcję

;-)

:-)
sariska,napisałaś że jeszcze 20 stron masz do nadrobienia - ja w chwili obecnej boję się sprawdzać, a zaraz młode się pewnie obudzi i co? i nadrobie aż guuuuuuupio
mała mi, widzę że teściów ci wywiało? no żałoba normalnie

a co do @ to ja po porodzie mam tak jak przed czyli średnio różowo, ale doszł atrakcje związane z owulką... no normalnie w samym srodku cykklu rozpiernicza mi któryś jajnik!!! a miało być pięknie (po porodzie w sensie...)
czarodziejka, ratować małżeństwo??????? ja pierdziu!!!!!! co to jakiś armageddon cz cuuuuuuuuuu?????????!!!!!!!!!!!!????????? mam nadzieję że doczytam że wszystko się ułożyło jak najlepsiej
kroma, ten tekst że teściowa dobrze ci męża wytresowała to normalnie oskar dla ciebie!!!!!!!!!!!!!!!

moni, to ty Lence dajesz różne mleka? myślałam że tak nie można i się trochę stresiłam bo moja bebilon/bebiko a przecież kaszki dobranocne z hippa jej kupowałam i nie zaczaiłam że przecież tam mleko hippowe, albo np kaszki nestle a tam nan przecież
rysia, mi na @ tylko procenty pomagają

no w dzień muszę się przepraszać z ibupromem ale za to wieczorem tylko brofarek

lub cuś równie dobrze działąjącego
beti, to Amelka nie śpi ci po południu wcale???
ika, ja do ZG mam ze 3h aucikiem

w drugą stronę jest tyle samo
Dziulas, ty i fajki?!?!?!?!?!
Ala, odpadłam po tej historii z twoją kurewną!!! słów braaaaaaaaaaaaakkkkkkk!!!!!!!!!!!!! jej mieszkanko remontować a dziecko niech w piwnicy mieszka?!?!?!?! ja ci mówię fundnij jej wczasy nad morzem, najlepiej w Afryce: do piachu i GORĄCA niech się przyzwyczaja, bo smoła za parę latek ją czeka jak nic!!!!!!

rysia, doris, widzę że nie jestem sama

sheeney???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
dotarłam do końca i słyszę małego gadulca

wiedziała kiedy się obudzić:-)

;-)