Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ah do becikowegoroxi zaświadczenie od gina jest potrzebne do tego drugiego(tzw.socjalnego) becikowego.
kochana napisałam, że nikt długich postów nie czyta, bo prawie każda chorowitkę pytałam o zdrówko i co i nikt mi nie odpisałSarisa,no...plasiam za brak gratulejszynów zębolkowych dla Zuziaczka- zwalam to na kiepskie samopoczucie i zamulenie przez to...![]()
a że kosztuje niecałą dyszkę to tym bardziej
nununu!!!!!!!!!!

ooo, chyba już wiem o co kaman...
co do tych 36minut to ty weź sama pogadaj z dziulasem tyle czasu mając u nóg/kolan/stóp/ud wyjące, miauczące i ogólnie "szczęśliwe inaczej" dziecię to pogadamy co można robić potem
mąż z dachu mnie ściągał bo skakać chciałam
no i jak ściągnął to spadłam na ...hmmm, kaktusa;-)i reszta wieczoru jakos tak zleciała

;-)
:-)

a co do @ to ja po porodzie mam tak jak przed czyli średnio różowo, ale doszł atrakcje związane z owulką... no normalnie w samym srodku cykklu rozpiernicza mi któryś jajnik!!! a miało być pięknie (po porodzie w sensie...)

no w dzień muszę się przepraszać z ibupromem ale za to wieczorem tylko brofarek
lub cuś równie dobrze działąjącego

;-)