reklama

Październikowe Mamy 2010

no a moja glizda teraz z tatusiem sie bawi i jemu tez cierpliwosci zaczyna brakowac bo wlasnei odstawila cyrk bo kartki ksiazeczki sie nei rpzewracaja - drewniane sa. no i ryk a raczej krzyk wscieklosci.... mam nadieje ze to jej minie...

reklama
Natolin wiem, że jest nowszy i pod kątem bezpieczeństwa lepszy.
Ja też na to stawiam tzn. przede wszystkim na bezpieczeństwo ale moje dziecko też musi chcieć w nim siedzieć, z tego co mówił gość to właśnie ta poduszka przeszkadza, więc pod tym kątem się zastanawiam.
Dziulka miłego dnia w pracy !!!

jak tak czytam o Waszych dzisiejszych talibkach , to zastanawiam sie jak tam mój Dodo czy daje tez babci popalić?!;-)
najgorsze jest ,ze u mnie w bloku jest potworny remont i huk z tym zwiazany. Maluszka budza te halasy ,bo tesciówka go tez nauczyla na spanie w zupelnej ciszy grrrr :-(. Dobrze ,ze pogoda jest to pewnie wybyli na polko.

dzien dobry wszystkim

Chcialam tylko powiedziec,ze chyba znikne na jakis czas..Wczoraj bardzo dlugo nie moglam spac,myslac o tym czy powinnam cos napisac czy nie...Wydaje mi sie ,ze wyrazajac swoje zdanie moglabym zostac pozarta zywcem wiec sie powstrzymam.Dla mnie sa sprawy,ktore mozna przemilczec ale niestety jest tez tak ze w pewnych waznych kwestiach prawda jest niemile widziana a milczenie dla mnie rowna sie przyzwoleniu.Taka postawa bylaby nie zgodna ze mna i tym jaka jestem osoba . Nie chce udawac i sciemniac wiec po prostu sie wycofam na jakis czas...
Nie chcialam znikac bez slowa bo nie dalo by mi to spokoju.
Buziaki dla Was dzieczyny,na pewno bede o Was myslec i podczytywac:)

Haloł oj jaki ruch od rana i Alicja wróciła :), kochana przykro mi że ten taboret co odziedziczyłaś nie jest ze zlota tylko zwykłe g... no Ci się dostało. Naprawdę nie rozumiem takich bab(bo kobieta jej nazwać nie można). Tulam .......... a no i ten tekst pozmywaj mi naczynia oj co to to nie nie umyłabym ani jednego skoro ich nie ubrudziłam sucz zwłaszcza, że oni o Isi nie pamiętają to nie miałbym za co być wdzięczna. Życzę Ci kochana, żeby jej miołta wytransportowała ja na drugi koniec świata.
Makucku kochana nocka do Bani?ale już odespałaś co nie? No i widzisz Alutek szaleje jeśli chodzi o pozycje ;)
Roxi super wieści
Joli wszystkiego naj naj z okazji imienin
Mamaagusi kurcze smutno, że nie chcesz się z nami podzielić rzeczami które Cię trapią. Mi jak zawsze jest smutno to wystraczy, że powiem na glos albo Wam potruję trochę i od razu lepiej.
Doris jak tam J.??
Dobranocka super wieści, że małz się lepiej czuje. A no tak chowaj żarcie chowaj jak takie drogie. A swoją drogą Ci co maja zwierzaki psy i koty (jeśli jedzenie nie jest zjedzone w ciągu 15 minut- zabrać, bo jeśli jedzonko cały dzień w miesce lezy to ze zwierzaczka robi sie pan i władca).
Emiś trzymam kciuka za przepachnie rury cobyś nie musiała dalej talerzon prysznica robic i wszystkiego naj dla Mamci
Sarisa,no...plasiam za brak gratulejszynów zębolkowych dla Zuziaczka- zwalam to na kiepskie samopoczucie i zamulenie przez to...:sorry2::zawstydzona/y:
kochana napisałam, że nikt długich postów nie czyta, bo prawie każda chorowitkę pytałam o zdrówko i co i nikt mi nie odpisał :( , a potem skomentowałam, ale nie po gratki zębolka tylko po to ,żeby ktoś doczytał i odpisał heh

reklama
dorisku, ten balsam do ust jest świetny!!! polecałam go wam jeszcze za czasów brzuszkowych i to nieraz:-)więc odpowiedzialność za polecenie produktu mogę wziąć w połowie na się:-Da że kosztuje niecałą dyszkę to tym bardziej:-p
makuc, strip - co to za romansowania pokątne?!?!?!?! jakieś uśmieszki, całuski a ja nie wiem o co biega!!!!!!!!!! zdradzacie mnie!!!!!!!!!:angry:nununu!!!!!!!!!!:crazy::-p:-Dooo, chyba już wiem o co kaman...
makuc, ja nie zapominam - w jak ciernie w mej pamieci siedzicie i nie dajecie o sobie zapomnąć:-Dco do tych 36minut to ty weź sama pogadaj z dziulasem tyle czasu mając u nóg/kolan/stóp/ud wyjące, miauczące i ogólnie "szczęśliwe inaczej" dziecię to pogadamy co można robić potem:-pmąż z dachu mnie ściągał bo skakać chciałam:rofl2:no i jak ściągnął to spadłam na ...hmmm, kaktusa;-)i reszta wieczoru jakos tak zleciała:-D:-D:-D
dorisku, jaki głupek?!?!?! przestań!!! a co do tupnięcia nogą to ja ci mówiłam ze widocznie twojemu "panu i władcy" trza WŁADCZYNI:-)tup, krzycz i wymagaj i czerp z tego przjemność i satysfakcję:rofl2:;-):tak::-)
sariska,napisałaś że jeszcze 20 stron masz do nadrobienia - ja w chwili obecnej boję się sprawdzać, a zaraz młode się pewnie obudzi i co? i nadrobie aż guuuuuuupio:dry:
mała mi, widzę że teściów ci wywiało? no żałoba normalnie:-D:-D:-Da co do @ to ja po porodzie mam tak jak przed czyli średnio różowo, ale doszł atrakcje związane z owulką... no normalnie w samym srodku cykklu rozpiernicza mi któryś jajnik!!! a miało być pięknie (po porodzie w sensie...):crazy:
czarodziejka, ratować małżeństwo??????? ja pierdziu!!!!!! co to jakiś armageddon cz cuuuuuuuuuu?????????!!!!!!!!!!!!????????? mam nadzieję że doczytam że wszystko się ułożyło jak najlepsiej:tak:
kroma, ten tekst że teściowa dobrze ci męża wytresowała to normalnie oskar dla ciebie!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
moni, to ty Lence dajesz różne mleka? myślałam że tak nie można i się trochę stresiłam bo moja bebilon/bebiko a przecież kaszki dobranocne z hippa jej kupowałam i nie zaczaiłam że przecież tam mleko hippowe, albo np kaszki nestle a tam nan przecież:rofl2:
rysia, mi na @ tylko procenty pomagają:-D:-D:-Dno w dzień muszę się przepraszać z ibupromem ale za to wieczorem tylko brofarek:rofl2:lub cuś równie dobrze działąjącego:-D
beti, to Amelka nie śpi ci po południu wcale???

ika, ja do ZG mam ze 3h aucikiem:)w drugą stronę jest tyle samo:rofl2:
Dziulas, ty i fajki?!?!?!?!?!:szok:
Ala, odpadłam po tej historii z twoją kurewną!!! słów braaaaaaaaaaaaakkkkkkk!!!!!!!!!!!!! jej mieszkanko remontować a dziecko niech w piwnicy mieszka?!?!?!?! ja ci mówię fundnij jej wczasy nad morzem, najlepiej w Afryce: do piachu i GORĄCA niech się przyzwyczaja, bo smoła za parę latek ją czeka jak nic!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
rysia, doris, widzę że nie jestem sama:rofl2:
sheeney???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
dotarłam do końca i słyszę małego gadulca:) wiedziała kiedy się obudzić:-):rofl2:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry