• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja chyba też się już domyślam,o co sheeney chodzi...Ale każdy ma swoje zdanie na każdy temat i nikt cię tu nie będzie linczował

happybeti niestety,tamto zaświadczenie było ważne miesiąc,więc musze wziąć nowe...Jeżeli ci się należy to becikowe,to dlaczego masz nie brać.

reklama
A ja nie wiem o co chodzi z tym tematem tabu - chyba za mało dokładnie czytałam Was ostatnio :-(
W takich sytuacjach zaczynam myśleć czy i ja się nie przyłożyłam do tego, że któraś z nas jest urażona... :-(

Ja też każde zdanie szanuję i jeśli ktoś ma odmienne niż moje to rozumiem.
Gdyby ludzie się we wszystkim zgadzali to by było nudno na tym świecie...więc Sheeney nie znikaj z forum, masz inne zdanie to wyraź je jasno, nie chcesz wyrażać się na dany temat nie pisz ale się odzywaj :-)
Dobranocka ja też nie wiem o co chodzi ale nie lubię takich niewyjaśnionych, niedokończonych zdań.
Ja chyba też przestanę pisać długie posty i skupię się na krótkich zwięzłych infooo, co u Nas...

Ostatnia edycja:
chyba wszystkie się domyslamy...ale,sheeney...nie znikaj przez to,plizzz.Przeciez tyle jest spraw,co nas łączą,nie dzielą,a i ta nie powinna,bo,jak właśnie wszystkie dziewczyny piszą,każdy ma prawo do swojego zdania w tej sprawie i my to uszanujemy:)

Makucku kochana nocka do Bani?ale już odespałaś co nie? No i widzisz Alutek szaleje jeśli chodzi o pozycje ;)
no własnie nie do końca odespalam :( i coś mi się wydaje, że szybko to nie nastapi, bo Alicja aktywna w pełni.

makuc, strip - co to za romansowania pokątne?!?!?!?! jakieś uśmieszki, całuski a ja nie wiem o co biega!!!!!!!!!! zdradzacie mnie!!!!!!!!!:angry:nununu!!!!!!!!!!:crazy::-p:-Dooo, chyba już wiem o co kaman...
makuc, ja nie zapominam - w jak ciernie w mej pamieci siedzicie i nie dajecie o sobie zapomnąć:-Dco do tych 36minut to ty weź sama pogadaj z dziulasem tyle czasu mając u nóg/kolan/stóp/ud wyjące, miauczące i ogólnie "szczęśliwe inaczej" dziecię to pogadamy co można robić potem:-pmąż z dachu mnie ściągał bo skakać chciałam:rofl2:no i jak ściągnął to spadłam na ...hmmm, kaktusa;-)i reszta wieczoru jakos tak zleciała:-D:-D:-D
a. bo to romanse niespełnione były:) chcesz się dołączyć?
b. upadek na kaktusa? ja rozumiem jak mam to rozumieć ale czy mam rację? oto jest dnia pytanie:)

(...) najwyżej podyskutujemy trochę,bo dyskusja z inteligentną osobą to przyjemność i odświeża atmosferę;).Tak więc nie rób nam tego,bo teraz ciekawość każdą zżera,o co kaman...to napisz na zamkniętym,jak nie chcesz publicznie...nie możesz tak po prostu sobie iść,bo myślisz inaczej...a skąd wiesz???Może nie?Plizzzzzz!!!!
dokładnie:)

syn dostał antybiotyk i syrop wykrztusny i Laura ten sam syrop i dalej bactrim, ale po obiedzie jedziemy prywatnie do lekarza, bo ja antybiotyków dawać nie lubię.
:tak: antybiotyki tylko w ostateczności. Może rzeczywiście da się i w Waszym przypadku ich jakoś uniknąć? ZDRÓWKA!

no też mi się wydaje, że wiem o co chodzi sheeney i czasem też mam takie obawy jak ona, ale wtedy wole przemilczeć poprostu :/ albo i nie ;)

sheeney, nie znikaj!

e-lona, zdrówka dla was i dobrego lekarza co to odrazu antybiotyków nie bedzie przepisywał :tak:

Dziwna sytuacja... niby forum, niby każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie a wychodzi na to, że wcale tak nie jest i pewne kwestie się najzwyczajniej przemilcza tylko po to, żeby komus przykrości nie zrobić czy nie zostać "zjechanym" :huh: zawsze wydawało mi się, że w tym wszystkim chodzi nie tylko o poklask publiczności ale właśnie o dyskusję z inteligentnymi osobami [tak jak juz HAPPY napisała] i mimo, iż nasze poglądy bywają czasami sprzeczne ze zdaniem innych to WARTO o tym pisać własnie ze względu na to jakie możliwości daje to odmienne zdanie. No nic. To by było na tyle. Ide w końcu na dwór bo jeszcze trochę a mi Alicjusz dom roztenteguje.

reklama
No widzisz Makucku a czasem tak jest niby nas nie widać, a i tak czasem nie do końca każdy wyraża swoje zdanie czego jestem najlepszym przykładem, bo nawet jak jestem zła albo się nie zgadzam to zanim napiszę to już mi przejdzie i wykasowuję co napisałam.... a wczoraj pytałam o wojewódzkiego bo ta ada wyjechałam z tekstem, ze w pragramach się wygrywa jak sie powie, ze się jest bezdomym albo biednym i mnie tak wnerwiła............

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry