Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie napisałam? Tak jestem przez ten katar przytłumiona, ze sama juz nie wiem co zrobilam, a co nie. Najgorzej to z kaszlem, bo oskrzelowy, ale jakos damy rade. No i mnie w udziale przypadl najwiekszy katar, ale radze sobie nasivinem.E-lonko wiem wiem, sle zdrówko jak Wasze, bo o tym cicho sza ?
no własnie nie do końca odespalamMakucku kochana nocka do Bani?ale już odespałaś co nie? No i widzisz Alutek szaleje jeśli chodzi o pozycje![]()
a. bo to romanse niespełnione byłymakuc, strip - co to za romansowania pokątne?!?!?!?! jakieś uśmieszki, całuski a ja nie wiem o co biega!!!!!!!!!! zdradzacie mnie!!!!!!!!!nununu!!!!!!!!!!
ooo, chyba już wiem o co kaman...
makuc, ja nie zapominam - w jak ciernie w mej pamieci siedzicie i nie dajecie o sobie zapomnąćco do tych 36minut to ty weź sama pogadaj z dziulasem tyle czasu mając u nóg/kolan/stóp/ud wyjące, miauczące i ogólnie "szczęśliwe inaczej" dziecię to pogadamy co można robić potem
mąż z dachu mnie ściągał bo skakać chciałam
no i jak ściągnął to spadłam na ...hmmm, kaktusa;-)i reszta wieczoru jakos tak zleciała
![]()
dokładnie(...) najwyżej podyskutujemy trochę,bo dyskusja z inteligentną osobą to przyjemność i odświeża atmosferę.Tak więc nie rób nam tego,bo teraz ciekawość każdą zżera,o co kaman...to napisz na zamkniętym,jak nie chcesz publicznie...nie możesz tak po prostu sobie iść,bo myślisz inaczej...a skąd wiesz???Może nie?Plizzzzzz!!!!
syn dostał antybiotyk i syrop wykrztusny i Laura ten sam syrop i dalej bactrim, ale po obiedzie jedziemy prywatnie do lekarza, bo ja antybiotyków dawać nie lubię.
antybiotyki tylko w ostateczności. Może rzeczywiście da się i w Waszym przypadku ich jakoś uniknąć? ZDRÓWKA!
zawsze wydawało mi się, że w tym wszystkim chodzi nie tylko o poklask publiczności ale właśnie o dyskusję z inteligentnymi osobami [tak jak juz HAPPY napisała] i mimo, iż nasze poglądy bywają czasami sprzeczne ze zdaniem innych to WARTO o tym pisać własnie ze względu na to jakie możliwości daje to odmienne zdanie. No nic. To by było na tyle. Ide w końcu na dwór bo jeszcze trochę a mi Alicjusz dom roztenteguje.