reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja chyba też się już domyślam,o co sheeney chodzi...Ale każdy ma swoje zdanie na każdy temat i nikt cię tu nie będzie linczował

happybeti niestety,tamto zaświadczenie było ważne miesiąc,więc musze wziąć nowe...Jeżeli ci się należy to becikowe,to dlaczego masz nie brać.

reklama
A ja nie wiem o co chodzi z tym tematem tabu - chyba za mało dokładnie czytałam Was ostatnio :-(
W takich sytuacjach zaczynam myśleć czy i ja się nie przyłożyłam do tego, że któraś z nas jest urażona... :-(

Ja też każde zdanie szanuję i jeśli ktoś ma odmienne niż moje to rozumiem.
Gdyby ludzie się we wszystkim zgadzali to by było nudno na tym świecie...więc Sheeney nie znikaj z forum, masz inne zdanie to wyraź je jasno, nie chcesz wyrażać się na dany temat nie pisz ale się odzywaj :-)
Dobranocka ja też nie wiem o co chodzi ale nie lubię takich niewyjaśnionych, niedokończonych zdań.
Ja chyba też przestanę pisać długie posty i skupię się na krótkich zwięzłych infooo, co u Nas...

Ostatnia edycja:
chyba wszystkie się domyslamy...ale,sheeney...nie znikaj przez to,plizzz.Przeciez tyle jest spraw,co nas łączą,nie dzielą,a i ta nie powinna,bo,jak właśnie wszystkie dziewczyny piszą,każdy ma prawo do swojego zdania w tej sprawie i my to uszanujemy:)

Makucku kochana nocka do Bani?ale już odespałaś co nie? No i widzisz Alutek szaleje jeśli chodzi o pozycje ;)
no własnie nie do końca odespalam :( i coś mi się wydaje, że szybko to nie nastapi, bo Alicja aktywna w pełni.

makuc, strip - co to za romansowania pokątne?!?!?!?! jakieś uśmieszki, całuski a ja nie wiem o co biega!!!!!!!!!! zdradzacie mnie!!!!!!!!!:angry:nununu!!!!!!!!!!:crazy::-p:-Dooo, chyba już wiem o co kaman...
makuc, ja nie zapominam - w jak ciernie w mej pamieci siedzicie i nie dajecie o sobie zapomnąć:-Dco do tych 36minut to ty weź sama pogadaj z dziulasem tyle czasu mając u nóg/kolan/stóp/ud wyjące, miauczące i ogólnie "szczęśliwe inaczej" dziecię to pogadamy co można robić potem:-pmąż z dachu mnie ściągał bo skakać chciałam:rofl2:no i jak ściągnął to spadłam na ...hmmm, kaktusa;-)i reszta wieczoru jakos tak zleciała:-D:-D:-D
a. bo to romanse niespełnione były:) chcesz się dołączyć?
b. upadek na kaktusa? ja rozumiem jak mam to rozumieć ale czy mam rację? oto jest dnia pytanie:)

(...) najwyżej podyskutujemy trochę,bo dyskusja z inteligentną osobą to przyjemność i odświeża atmosferę;).Tak więc nie rób nam tego,bo teraz ciekawość każdą zżera,o co kaman...to napisz na zamkniętym,jak nie chcesz publicznie...nie możesz tak po prostu sobie iść,bo myślisz inaczej...a skąd wiesz???Może nie?Plizzzzzz!!!!
dokładnie:)

syn dostał antybiotyk i syrop wykrztusny i Laura ten sam syrop i dalej bactrim, ale po obiedzie jedziemy prywatnie do lekarza, bo ja antybiotyków dawać nie lubię.
:tak: antybiotyki tylko w ostateczności. Może rzeczywiście da się i w Waszym przypadku ich jakoś uniknąć? ZDRÓWKA!

no też mi się wydaje, że wiem o co chodzi sheeney i czasem też mam takie obawy jak ona, ale wtedy wole przemilczeć poprostu :/ albo i nie ;)

sheeney, nie znikaj!

e-lona, zdrówka dla was i dobrego lekarza co to odrazu antybiotyków nie bedzie przepisywał :tak:

Dziwna sytuacja... niby forum, niby każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie a wychodzi na to, że wcale tak nie jest i pewne kwestie się najzwyczajniej przemilcza tylko po to, żeby komus przykrości nie zrobić czy nie zostać "zjechanym" :huh: zawsze wydawało mi się, że w tym wszystkim chodzi nie tylko o poklask publiczności ale właśnie o dyskusję z inteligentnymi osobami [tak jak juz HAPPY napisała] i mimo, iż nasze poglądy bywają czasami sprzeczne ze zdaniem innych to WARTO o tym pisać własnie ze względu na to jakie możliwości daje to odmienne zdanie. No nic. To by było na tyle. Ide w końcu na dwór bo jeszcze trochę a mi Alicjusz dom roztenteguje.

reklama
No widzisz Makucku a czasem tak jest niby nas nie widać, a i tak czasem nie do końca każdy wyraża swoje zdanie czego jestem najlepszym przykładem, bo nawet jak jestem zła albo się nie zgadzam to zanim napiszę to już mi przejdzie i wykasowuję co napisałam.... a wczoraj pytałam o wojewódzkiego bo ta ada wyjechałam z tekstem, ze w pragramach się wygrywa jak sie powie, ze się jest bezdomym albo biednym i mnie tak wnerwiła............

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry