reklama

Październikowe Mamy 2010

Kasis gratuluje sprzedaży :-) zdolna babka z Ciebie :-)

Joli
wszystkiego najlepszego :-)
właśnie sobie uświadomiłam że teściowa ma dzisiaj imieniny. No i jakbym była taka jak to babsko to bym "zapomniała" o nich tak jak ona zapomniała o Dniu Dziecka i mojej Isi..ehh..nie bede sie zniżać jej do poziomu czyli mokradeł, zadzwonie i złoże życzenia

Makuc miłych lekcji :-)

Emiś :-D no i poszło :-) poplułam sie :-D

Rysia wiedz, ze nie tylko Ty sie tak czujesz, ja też czasami mam takie myśli. Tulam :*

mamaagusi weź mnie jeszcze bardziej nie dobijaj, ja już kompletnie nie wiem o co cho :baffled: i w ogóle co ustaliliśmy?? że jaka jesteś??? a to co głosowanie było??? O NIE, NIE, NIE hola, hola! wyjaśnijmy sobie coś: czy ja byłam obecna podczas tego ustalania? NIE. Więc jest ono nieważne/nieaktualne/bzdurne tak więc Bejbe nigdzie mi nie idź, na nóżke Cie przywiąże do klawiatury i będziesz miała ;-)

kurcze ja też bym chętnie tego Wojewódzkiego obejrzała..jakby któraś natknęła sie na ten odcinek w sieci to dajcie znać ;-)

Kroma przeleć ach przeleć jeszcze raz :-D ja jak na złość na spotkanie z małżem @ dostałam więc potrzeba mi tego strasznie :-p :rofl:

reklama
Efa kciuki zacisniete.
Ida a ostatnio była mowa o niebezpiecznych kwiatach i prosze nawet dorosli musza uwazac ;-)
Alicja moja mutter chyba lepsza od Twojej tesciowej, bo moja bratowa spytala swojego syna czy babcia zlozyla mu zyczenia to powiedzial, że nie no to powiedziala mu, zeby poszedl do babci i zapytal czemu mu nie zlozyla zyczen z okazji Dnia Dziecka to mu powiedziala, ze on nie jest jej dzieckiem. O jakimś dorbnym prezencie to nie wspomnę.

Co do Wojewódzkiego to będzie 18.06 o 00.40 powtórka na TVNie także można nagrać.

Od lekarza wróciliśmy biedniejsi o 100 zł + 70 zł zostawione w aptece. Antybiotyku nie trzeba tylko dużo oklepywać plecy, a Laura dodatkowo dostała jakieś smarowidło, flegaminę i bioaron. A teraz spadam na arbuza.

EMILIAB chodziło mi o to, że z moim zasiłkiem dla bezrobotnych to przekraczamy te 504zł
RYSIA siostro nie uciekaj, napijemy się czegoś wieczorem ;-)
MAMAAGUSI a z kim niby tę głupotę ustaliłaś??
HAPPYBETTI pewnie zaraz się skończy sezon z Kubą ;-)
a co do marudzących dzieci to jeśli czyjeś dziecko jest takie często to szczerze współczuję :-( pewnie byłoby mi ciężko jak cholera
E-LONA szkoda, że żeby dostać normalną diagnozę to trzeba chodzić prywatnie do lekarza... no w każdym razie zdrówka

Pudzianek był tak padnięty, że śpi już, mój Skarb

MONIMONI masz rację, że lubię leżeć, ale dzisiaj mi się należało, bo mimo przeziębienia i okresu, a co za tym idzie średniego samopoczucia sporo posprzątałam

Halo, halo :*
Moje kochane Adasiątko już od godziny śpi. Po kąpieli padł. Nic dzisiaj jeść nie chciał, więc mam nadzieję że się obudzi zaraz na mleczko.
Troszkę was zaraz nadrobię. Tylko lecę po piwko i ciasteczka;))

Dobry wieczór mamuśki. Dziecko mi przed chwilą usnęło. Oj jak ja lubię takie wieczory kiedy nie ma problemu z zasypianiem, no ale to sprawka tak jak wczoraj pisałam nie spania dziecko po godzinie 16 :)
Nogi mi dziś do tyłka wchodzi tyle dziś przechodziłam z Łukaszem.
Widzę,że jakieś tutaj zniknięcia z forum pojawiły się. Nie dobrze , nie dobrze. Rysia85 i sheeney powracać mi tu :)
Czy ktoś podzieli się dziś ze mną jakimiś % ? Bo mam ochotę a nie zakupiłam sobie niestety a teraz już siedzę w piżamie okąpana i nie bardzo chce mi się iść do sklepu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry