Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Kasis gratuluje sprzedaży :-) zdolna babka z Ciebie :-)
Joli wszystkiego najlepszego :-)
właśnie sobie uświadomiłam że teściowa ma dzisiaj imieniny. No i jakbym była taka jak to babsko to bym "zapomniała" o nich tak jak ona zapomniała o Dniu Dziecka i mojej Isi..ehh..nie bede sie zniżać jej do poziomu czyli mokradeł, zadzwonie i złoże życzenia
Makuc miłych lekcji :-)
Emiś
no i poszło :-) poplułam sie 
Rysia wiedz, ze nie tylko Ty sie tak czujesz, ja też czasami mam takie myśli. Tulam :*
mamaagusi weź mnie jeszcze bardziej nie dobijaj, ja już kompletnie nie wiem o co cho
i w ogóle co ustaliliśmy?? że jaka jesteś??? a to co głosowanie było??? O NIE, NIE, NIE hola, hola! wyjaśnijmy sobie coś: czy ja byłam obecna podczas tego ustalania? NIE. Więc jest ono nieważne/nieaktualne/bzdurne tak więc Bejbe nigdzie mi nie idź, na nóżke Cie przywiąże do klawiatury i będziesz miała ;-)
kurcze ja też bym chętnie tego Wojewódzkiego obejrzała..jakby któraś natknęła sie na ten odcinek w sieci to dajcie znać ;-)
Kroma przeleć ach przeleć jeszcze raz
ja jak na złość na spotkanie z małżem @ dostałam więc potrzeba mi tego strasznie

Joli wszystkiego najlepszego :-)
właśnie sobie uświadomiłam że teściowa ma dzisiaj imieniny. No i jakbym była taka jak to babsko to bym "zapomniała" o nich tak jak ona zapomniała o Dniu Dziecka i mojej Isi..ehh..nie bede sie zniżać jej do poziomu czyli mokradeł, zadzwonie i złoże życzenia
Makuc miłych lekcji :-)
Emiś
no i poszło :-) poplułam sie 
Rysia wiedz, ze nie tylko Ty sie tak czujesz, ja też czasami mam takie myśli. Tulam :*
mamaagusi weź mnie jeszcze bardziej nie dobijaj, ja już kompletnie nie wiem o co cho
i w ogóle co ustaliliśmy?? że jaka jesteś??? a to co głosowanie było??? O NIE, NIE, NIE hola, hola! wyjaśnijmy sobie coś: czy ja byłam obecna podczas tego ustalania? NIE. Więc jest ono nieważne/nieaktualne/bzdurne tak więc Bejbe nigdzie mi nie idź, na nóżke Cie przywiąże do klawiatury i będziesz miała ;-)kurcze ja też bym chętnie tego Wojewódzkiego obejrzała..jakby któraś natknęła sie na ten odcinek w sieci to dajcie znać ;-)
Kroma przeleć ach przeleć jeszcze raz
ja jak na złość na spotkanie z małżem @ dostałam więc potrzeba mi tego strasznie

ehh..aż słów brakuje czasem :-( mam nadzieje że lekarstwa pomogą i w końcu choróbsko opuści Waszą rodzinkę