reklama

Październikowe Mamy 2010

Ala, ja już peeling cukrowy planuje zakupić bo na razie NIC nie daje rady!!! w życiu jeszcze takich czystych łydek nie miałam...

sariska, no to ja jutro będę was dopingować:-D

makuc, co kaktus? kaktus tylko pogłębia głoda:-Da że urok? eeeeeeeee taaaaaaaam, ona nie z tych... nawet teściowej nie podejrzewam:-pale tak se myślę i ... po dębnie chodzi jedna baba może ze 40lat, lekko zwichrowana, i każdego mijanego człeka pozdrawia "dzień dobry"'em hmmmm, lekko upierdliwe na dłuższą metę... ona w ten sposób sprawdza poziom kultury mieszkańców gminy chyba... no i ja jej odp ostatnio grzecznie, ale jakoś tak popatrzyła że już sama nie wiem:-Dkto wie jak się uroki odczynia???:rofl2:

reklama
a właśnie miałam jeszcze o językach napisać ja w liecum byłam niemiecko angielska i kurde uwielbiam 1 i 2 język, ale ten pierwszy kocham, choć mało używam ,a do 2 się zraziłam przez babsztyla który nas uczył :( to była sucz ta kobita,kazała nam pod klasa w parach stać, ławki sprawdzać czy nie są popisane a jak sie tego nie zglosiło to trzebabyło kwiatki przynosić i takie tam i nic nie uczyła tylko straszyła i wiecie wiekszośc moich koleżanek wszystkie maja taką traume :(. Ale uważam, że oprócz liczb wszystko jest ok:) no oprócz ich okropnej urody męskiej i damskiej hehe

nikt o mnie nie pyta i nie teskni??? to ja spadam:ppppppp

niiiieeeeee!!! nie ma takiej opcji!!!

po pierwsze SHEENEY o co kaman?? bo ja byc blond i nie jarzyc....

po drugie jestem zrypana po robocie jak kon po westernie.

po trzecie dalo zmienic sie grafik a dziewczyna ktora sie zamienila ze mna ma plus u mnie i powiedzialam ze jak bedzie potrzebowac to tez jej sie zamienie.przy okazji tej co grafik robi powiedzialam pare slow do sluchu.

po 4: moja psiapsiola poronila.co pisalam ze zrobila test ze 2 krechy byly to potem pisala ze ona nie wierzy i takie tam. ja mowie kurde uwazaj na siebie. odpisala ze idzie pozapierdzielac w ogrodku bo trza przepielic cos tam i ze przy okazji uspokoi sie w srodku. mowie: uwazaj! po powrocie z ogrodka pisala ze dostala okresu itp. ja mowie to niemozliwe, zeby zrobila drugi test inny. bo albo to wynik zaplodnienia albo poronienie samoczynne. dzisiaj poszla do lekarza bo poprosilam ja zeby sie upewnila skoro 1 test na + drugi na - to o co biega? i okazalo sie ze wlasnie poronila w sobote. dostala jakies tabletki i za miesiac moze od nowe sie starac...pisala mi ze teraz juz bedzie mnei sluchac i uwazac na siebie. nie wiem ile byla w ciazy ale chyba z 2 tygodnie.

po 5: moje dziecko jak siedzi na kolanach na wersalce bokiem to probuje wstawac, staje na czworaka na sztywnych nogach... o oc chodzi??? bo na podlodze tego nei robi??

po 6- tatusiowi dzisiaj zafundowala popoludnie jak mnei ranek: wszystko beee po 3 minutach:)

IDUNIA tak fajki jako plan B jak cos mnie wqrwi:ppp

Idusia ja dziś oglądałam "rozmowy w toku" i były Cyganki :-) poszerzyłam horyzonty i chętnie sie moją bogatą wiedzą z Tobą podziele :-p jedna mówiła że aby sprawdzić czy ktoś rzucił na Ciebie urok trzeba zrobić tak: miska wody i 9 zapałek. po kolei podpalasz każdą zapałkę i jak już sie niemal cała spali to ją wrzucasz do wody. jeśli zapałki pływają na powierzchni - gitez majonej, jeśli idą na dno - ktoś rzucił na Ciebie urok :tak: :-p

Frogguś no no no cóż za ścisły umysł z Ciebie :-)

teraz musi byc dobrze. ten bioterapeuta zdzialal cuda bo ta torbiel duzo sie zmniejszyla i on powiedzial ze czuje ze jest w ciazy i nie wierzyla w to podobno. po drugie ona teraz chyba nabierze wiary w siebie bardziej ze sie jej uda w koncu. jakby pinda mnie posluchala i nie szla zapierdzielac do ogrodka to moze by nic sie nei stalo a ona podobno nazapierdzeialala sie kilka godzin.... mowilam uwazaj to ona nie bo na pewno to nei ciaza a objawy miala jak ja... nie dostarlo...

ALICJA jak piszesz o SARISKACH i zarze z nieba to sie prawie zlalam:)))

IDA jak ktos cie zauroczyl- mnei sie to zdarzylo i przez wredna oczyska baby dostalam goraczki znikad prawie 40 , to popros kogos- moze to zabobon ale dziala-zeby naplul lekko na lewa strone swoich majtek i przetarl ci czolo 3 razy. dziala. mozecie mnie slac do wariatkowa ale wiem ze to dziala:rofl2:

MAKUC a co do zdrowego odzywiania to ja wlasnie pije piwo coby nerki nie zardzewialy:)

reklama
Ala, Dziulka, dzięki za odp a propos uroków:-D:-D:-Dszkoda że mąż w prac to może bym go namówiła do sposobu dziulki;-)a zamiast zapałek zapalniczka chyba nie bardzo co?:-Dehhh, naprawdę wolałabym żeby to jakiś urok niż jakaś alergia niewiadomonaco:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry