reklama

Październikowe Mamy 2010

SIĘ MELDUJE PORANNIE:)
nocka w miarę przespana także marudać nie będę. Nooo chyba, że na pogodę ale to już by niezła przeginka była :laugh2::confused2:

Krzys ma goraczke, 38.3,zbilismy na 37,6 i znowu podskoczyla po 3 godzinach [...] Dobranoc i trzymajcie kciuki za zdrowko Krzysia
a może to słynna 3dniówka Was (a raczej Krzysia) dopadła? Jak nocka? Daliście radę? kciuki oczywiście zaciśnięte! oby to paskuctwo szybko minęło!

a) coś mam wizję Paffcia ,który jeszcze dobrze mówić nie umie,a przed kompem siedzi i konwersuje z BB-koleżankami;-)
b) ...heh...to u mnie odwrotnie jakoś było...jak do Amelki po angielsku gadam,to reaguje tak,jakby to był jej język ...ciżby w poprzednim wcieleniu jakimś Angolem była????
c)A nas wczoraj w parku "zaczepiła" jedna mamusia z synkiem-"O,Wiktorek,narzeczona dla ciebie".Jak zapytałam,ile ma miesięcy,to odpowiedziała,że dziewiąty."no,to tak jak my"- przytaknełam.A ona mi na to-"Wiem".:confused2::confused2::shocked2:-...prorok cy co????hm....

d)na balu przebierańców uparłysmy sie z sis,żeby do takiej jednej Larysy po rosyjsku mówić:eek:
e)w niektórych lumpeksach książki po angielsku po złotówce sprzedają:tak::happy:

f) wreszcie mogę to napisać:-):happy::-):happy::-)
HAPPYMAN WRACA!!!!:tak::tak::tak::-):-):-):happy::happy::happy:
Prosze Was,trzymajcie kciuki za szczęśliwy powrót,bo nasze złomingo coraz bardziej narowiste się robi:crazy::-(
A) padłam.
B) ano może, może. Idąc tokiem myślenia buddystów i wierząc w reinkarnacje to taka reakcja byłaby dowodem na przebłyski świadomości z poprzedniego wcielenia ;-)
C) :szok:
D) biedna Larisa. Wyobrazilam sobie tą akcję i :rofl2::laugh2::cool2:
E) no właśnie też to niedawno odkryłam. Z tym, że ja germańskich ksiąg szukam a tych jak na lekarstwo jest niestety gdyż ciucholandy w 99% swój towar z anglii/ irlandii mają.
F) ZACIŚNIĘTE! czyli, że znowu nam znikniesz? na jak długo wraca?

U nas w bardzo dużym skrócie wszystko w porządku. No może poza jedną kwestią- przedwczoraj obudził mnie huk i ryk. Okazało się, że młody spadł mi z łóżka :-( Na szczęście nic mu się nie stało, ale mało nie zeszłam na zawał, gdy zobaczyłam Wojtusia leżącego na podłodze na pleckach, z główką na ścianie. Aaa, komunia minęła bardzo przyjemnie. Wszystko się udało, chociaż w kwestii cateringu zmieniłabym kilka rzeczy. Cóż, mam nauczkę na przyszłość i tyle. Najważniejsze, że Zuzi się podobało.
witaj spowrotem [to po pierwsze] :)))) poza tym ciesze się, że komunia udana. Szczegółami nie warto się przejmować, bo zawsze najważniejsze jest ogólne wrażenie i to czy głównej zainteresowanej się podobało. Co do upadku natomiast to zawsze musi być ten pierwszy raz. Najważniejsze, że nic się nie stało! nasze szkraby są teraz tak ruchliwe i potrafią się takim tempem przemieszczać, że o takie wypadki jest bardzo łatwo. Wystarczy chwila nieuwagi i baaach...

KROMA ale Cię ta @ męczy. To już się podejrzane zaczyna wydawać.
weno wróć do ROXI bo wbrew powszechnej opinii, że obszernych wypocin nikt nie czyta ja je LUBĘ :D a takie trzy zdania tylko niedosyt zostawiają...

Ostatnia edycja:
reklama
Happy Wojtek spał ze mną. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że on zawsze śpi sam, ale tym razem chciałam żeby dospał, więc nad ranem zabrałam go do siebie. Niestety nasze łóżko tylko szczytem ("głową") dotyka ściany. Oba boki nie są zabezpieczone. Tym razem nie było też z nami małża, bo zasnął w salonie. Zwykle to on robi za ścianę :-( Swoją drogą nie mam pojęcia kiedy on wyszedł spod mojej ręki. Cały czas go trzymałam, ale musiałam twardo zasnąć ze zmęczenia. No i stało się. Mam nauczkę. Przynajmniej wiem, że nie mogę ryzykować i w niedzielę zabieram ze sobą kojec. Jadę z dziećmi do znajomej na kilka dni i myślałam, żeby spać z Wojtusiem, ale po tym wydarzeniu zdecydowanie przestałam o tym myśleć.
Chciałabym chodzić spać z kurami i w końcu się wyspać, ale nie potrafię. Nigdy nie wiem kiedy robi się środek nocy. Za szybko leci ten czas.
Zapomniałabym- super, że wraca Happyman! Znowu będziecie razem :-) Wiesz już kiedy dokładnie przyjeżdża?

bn gjhj, jnk b mnb jn gvmuj jnjnb nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
To powyżej od mojego synka. Mamusia pisze, to on też chce :-)

Kroma faktycznie długo cię trzyma. Lepiej to skontrolować.

Pojawiam się by złożyć gratulacje suwaczkowe Monie, Luty Małgoś i Waszym Skarbom, życzyć Elonie i CzarodziejceM, Natolin zdrówka i Waszym maluszkom. Aniawa super, że komunia udana, to fakt trzeba mieć oczy szeroko otwarte i dookoła głowy, dobrze że Wojtusiowi nic się nie stało. Happy współczuję nocki, może Nasivin? a i trzymam kciuki za powrót męża. Kroma współczuję tak długaśnej @, Roxannka miłego wylegiwania się, Makuc super że nocka przespna :-) I znikam, miłego dnia.

Ostatnia edycja:
Witam-dzięki dziewczyny za życzenia imieninowe :happy: Ja dziś świętuję dalej-bo dziś urodzinki.wczoraj mąż śmiał się z tego że zahaczyłam samochodem o tę cholerną bramę .Stwierdził że to mój samochód i nie jest zły (gorzej by było jak bym zahaczyła jego samochodem)oj to nie było by tak wesoło.
do zimy musimy zrobić mojego "fokusika"
Muszę się pochwalić że dostałam od męża i dziewczynek perfum-sam wybierał:-)

Gratki dla NADII i KRZYSIA.
ANIAWA-super że komunia się udała-jakoś późno u was była-zazwyczaj są w maju.
EFA -wizyta udana -wow-to się teściowa postarała.
więcej grzechów nie pamiętam-pozdrawiam:)
miłego dzionka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Makucku,a ja zniknełam???:szok::eek::sorry:nieee,no...postaram sie zawsze rano być:tak:.M. rano lubi sobie pospać,to ja myk i jestem na BB:-D:tak:;-).
A w takim razie i za germańskimi się porozglądam,bo mam nadzieję,że jednak jakims cudem uda nam się spotkac i wtedy będę miała dla Ciebie prezent powitalny:tak::-D.Tylko powiedz,czy Ci wszystko jedno,co,czy preferujesz jakichs autorów czy gatunki?Bo ja jak mam wybór,to wybredna jestem,ale jak nie ma nic ciekawego,to i romansidła dla kucht wciągam;-):-D.
Kania,a ten Nasivin jakie ma działanie?Bo Amelce znów cieknie z noska jak z kranu- kicha non stop,nie nadążam z czyszczeniem,zwłaszcza,że już coraz mniej to lubi...:-(.Hamuje taki cieknący,wodnisty katar?
Happyman ma dziś już wyjeżdżać,nie wiem,dokładnie o której- jak dobrze pójdzie,to będzie w nocy,a jak gorzej,to rano...

Doczytałam
Joli,no,to gratki:)))>Ja tez mam podobnie,bo urodziny 6.03 a imieniny 8.03:)

Ostatnia edycja:
HAPPY jeżeli chodzi o literaturę germańską to wsio jedno:))) no i mam nadzieję, że rano sie pojawiać będziesz, bo bez Ciebie na BB jak bez hmm... jakby to ująć? napisałabym "bez glowy" ale to chyba nie jest trafne porównanie? w każdym razie wiesz o co kaman;)

reklama
HAPPY nasivin dla dzieci tylko w kroplach jest z tego co pamiętam;) znaczy jak się naciśnie to takie "glutki" wylatują. Znowu nie wiem jak to ująć :/ ach i dla dzieci koniecznie nasivin soft 0,01%. Poza tym podpisuję sie pod zdaniem Kanii odnośnie tego, że pomaga;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry