makuc
Fanka BB :)
SIĘ MELDUJE PORANNIE
nocka w miarę przespana także marudać nie będę. Nooo chyba, że na pogodę ale to już by niezła przeginka była

B) ano może, może. Idąc tokiem myślenia buddystów i wierząc w reinkarnacje to taka reakcja byłaby dowodem na przebłyski świadomości z poprzedniego wcielenia ;-)
C)
D) biedna Larisa. Wyobrazilam sobie tą akcję i

E) no właśnie też to niedawno odkryłam. Z tym, że ja germańskich ksiąg szukam a tych jak na lekarstwo jest niestety gdyż ciucholandy w 99% swój towar z anglii/ irlandii mają.
F) ZACIŚNIĘTE! czyli, że znowu nam znikniesz? na jak długo wraca?
))) poza tym ciesze się, że komunia udana. Szczegółami nie warto się przejmować, bo zawsze najważniejsze jest ogólne wrażenie i to czy głównej zainteresowanej się podobało. Co do upadku natomiast to zawsze musi być ten pierwszy raz. Najważniejsze, że nic się nie stało! nasze szkraby są teraz tak ruchliwe i potrafią się takim tempem przemieszczać, że o takie wypadki jest bardzo łatwo. Wystarczy chwila nieuwagi i baaach...
KROMA ale Cię ta @ męczy. To już się podejrzane zaczyna wydawać.
weno wróć do ROXI bo wbrew powszechnej opinii, że obszernych wypocin nikt nie czyta ja je LUBĘ
a takie trzy zdania tylko niedosyt zostawiają...
nocka w miarę przespana także marudać nie będę. Nooo chyba, że na pogodę ale to już by niezła przeginka była

a może to słynna 3dniówka Was (a raczej Krzysia) dopadła? Jak nocka? Daliście radę? kciuki oczywiście zaciśnięte! oby to paskuctwo szybko minęło!Krzys ma goraczke, 38.3,zbilismy na 37,6 i znowu podskoczyla po 3 godzinach [...] Dobranoc i trzymajcie kciuki za zdrowko Krzysia
A) padłam.a) coś mam wizję Paffcia ,który jeszcze dobrze mówić nie umie,a przed kompem siedzi i konwersuje z BB-koleżankami;-)
b) ...heh...to u mnie odwrotnie jakoś było...jak do Amelki po angielsku gadam,to reaguje tak,jakby to był jej język ...ciżby w poprzednim wcieleniu jakimś Angolem była????
c)A nas wczoraj w parku "zaczepiła" jedna mamusia z synkiem-"O,Wiktorek,narzeczona dla ciebie".Jak zapytałam,ile ma miesięcy,to odpowiedziała,że dziewiąty."no,to tak jak my"- przytaknełam.A ona mi na to-"Wiem".-...prorok cy co????hm....
d)na balu przebierańców uparłysmy sie z sis,żeby do takiej jednej Larysy po rosyjsku mówić
e)w niektórych lumpeksach książki po angielsku po złotówce sprzedają
f) wreszcie mogę to napisać:-):-)
:-)
HAPPYMAN WRACA!!!!:-):-):-)
Prosze Was,trzymajcie kciuki za szczęśliwy powrót,bo nasze złomingo coraz bardziej narowiste się robi:-(
B) ano może, może. Idąc tokiem myślenia buddystów i wierząc w reinkarnacje to taka reakcja byłaby dowodem na przebłyski świadomości z poprzedniego wcielenia ;-)
C)

D) biedna Larisa. Wyobrazilam sobie tą akcję i

E) no właśnie też to niedawno odkryłam. Z tym, że ja germańskich ksiąg szukam a tych jak na lekarstwo jest niestety gdyż ciucholandy w 99% swój towar z anglii/ irlandii mają.
F) ZACIŚNIĘTE! czyli, że znowu nam znikniesz? na jak długo wraca?
witaj spowrotem [to po pierwsze]U nas w bardzo dużym skrócie wszystko w porządku. No może poza jedną kwestią- przedwczoraj obudził mnie huk i ryk. Okazało się, że młody spadł mi z łóżka :-( Na szczęście nic mu się nie stało, ale mało nie zeszłam na zawał, gdy zobaczyłam Wojtusia leżącego na podłodze na pleckach, z główką na ścianie. Aaa, komunia minęła bardzo przyjemnie. Wszystko się udało, chociaż w kwestii cateringu zmieniłabym kilka rzeczy. Cóż, mam nauczkę na przyszłość i tyle. Najważniejsze, że Zuzi się podobało.
KROMA ale Cię ta @ męczy. To już się podejrzane zaczyna wydawać.
weno wróć do ROXI bo wbrew powszechnej opinii, że obszernych wypocin nikt nie czyta ja je LUBĘ
Ostatnia edycja:
-...prorok cy co????hm....

:-(
nieee,no...postaram sie zawsze rano być