reklama

Październikowe Mamy 2010

No,a ja zamiast wziąć się w garść i coś zrobic(np. chałupe ogarnąć albo wyjść z dzieckiem po zakupy) to tez siedze na BB i czekam....heh...ale chyba trzeba powoli odkleic d... od krzesła i coś działać...no,oczywiście,że będę co chwilę zaglądac:))))

reklama
MAŁA_MI a u Ciebie c z humorem nie tak? :*
SARISKA ja chcę więcej Zuzki!;-) cudna jest.
RYSIA dobrze, że już lepiej:) co do porannych pobudek to ja to mam od 8 mies. w pakiecie, więc uwierz, że da radę się przyzwyczaić:-D
HAPPY jak swoją odkleisz to i moją tyż spróbuj, bo znowu do poludnia nic nie zrobię...

hello

Mamaagusi nie łap mnie za słówka !!! Ty łobuzie Ty :-D
rysia precz z dołkami! Oczywiście to nie znaczy ,ze 'górek' życzę ;-)
efa jak tam po wizycie? Żyjesz??? Dobra , doczytałam :-)
ida to mąż tak sam sobie 'coś' naciągnął??? O widzisz , „takiego partnera szukam” :-D
e-lona współczuje wydatków, ale dobrze ,ze bez antybiotyku się obeszło.
Natolin dalej Cię trzyma??? I do tego jeszcze @ :-( buuuuu, współczuję.
Sivle wczoraj i mój postawił na bunt jedzeniowy. Kaszki na noc nie wypil wcale . Trochę wciągnął mojego koktajlu z truskawek i wcale w nocy nie był glodny.
Emiliab no ja to od razu zrozumiałam tekst o rurze jednoznacznie ;-).
onesmile pozdrowienia dla mamy , która odwala za Ciebie 'pracę domową' :-)
makuc no to masz czasem niezłe atrakcje na tym skypie :-D Mam nadzieję ,ze arab jednak 'czochrał' po niemiecku?! :p ;-)
alicja style picia piwa są dobre :-D
sarisa no to wszystko jasne czemu taka niecierpliwa jesteś na powrót M. Oj uprzedź go może , zeby nie myslał sobie odpoczywać po powrocie , niech siły zbiera na powtórkę z rozrywki :-), może sasiadów tez uprzedź co się będzie dzialo , ale zwal na małża, w koncu to on Cię rozochocił. Co do języków obcych to zgadzam się ,ze dobry nauczyciel to polowa sukcesu do nauczenia.
Dziulka przykra sprawa z tą kolezanką. Sposób z majtami mnie powalil .... hahahahaha :-D :-D
Iduś zycze uporania się z wysypką (może sposób dziulki???) , a jak nie przejdzie , to chyba pozostanie tylko amputowac?! ;-)
czarodziejka zdrówka dla Krzysia zyczę!
Happy co do ruskiego , to podobno moje korzenie. Ja osobiscie nie znam tego języka i nigdy się go nie uczylam , ale moje nazwisko panieńskie potwierdza moje korzenie. Wszyscy w PL o tym nazwisku to moja familia. Trzymam kciuki , za szczęsliwy i bezawaryjny powrót małzyka!!!!
aniawa najwazniejsze ,ze Wojtusiowi nic się nie stalo po upadku. Coraz więcej z nas już przezyly to co Ty. Fajnie ,ze komunia się udala. Mozesz odetchnąć , ze masz to za sobą. Rok temu przezywalam to samo.
Kroma poprawy samopoczucia życzę!
Roxi to wracaj do łóżka , znajdź wenę i powracaj tu szybko! ... No jesteś , grzeczna dziwczynka ;-), ale tej weny to poszukaj jeszcze ... no nie wiem , może w kuchni , albo za szafą? Bo jak to tak bzzzz :p
Kania = przeciąg :-(
Joli to się rozszalałas z tymi imprezami :-) Wszystkiego Najlepszego tym razem z okazji urodzinek :-*
sarisa ta fotka po prostu rozbraja :-) Uwielbiam Twoja corcię!
mała_mi powodzonka na jazdach

Ja to oprócz egzaminu z FCE (o którym marzę) , to jeszcze chcialabym się hiszpańskiego nauczyć.
A ja dziś mega niewyspana jestem i sama sobie jestem winna. Zachcialo mi się wczoraj drzemek popoludniowych i polozylam się Doriankiem kolo 16.30 i obudzilismy się o 18-tej. Efakt taki ,ze mis poszedł spac dopiero o 22giej , a ja meczylam się do 2-giej :-( , a o 6-tej musialam już wstac. Kawę to dziś chyba dozylnie sobie zapodam ,zeby lepiej dzialala.
W dodatku zaraz po pracy jadę do kuzynki (panny młodej) robic pazurki i chyba umrę jak taka będę „śnięta ryba” :-(. Co by tu zapodać.

witam się rano z cieknącym katarem i łzawiącymi oczami i już sama nie wiem co to :eek::eek::eek:
mam do Was pytanie, bo ciągle zapominam, tzn do tych co mają łóżeczko na najniższym poziomie - czy udaje Wam się tak przywiązać ochraniacze, żeby się trzymały? bo mi nie wychodzi :no::no::sad::sad:

zacznę może od tego że naprawdę kocham moje dziecko najbardziej na świecie...tylko że od wczoraj mam jakiegoś doła i nie mam w ogóle ochoty z nim przebywać,draźni mnie że ciągle marudzi,że sam nie wie czego chce (ja też tego nie wiem)i w ogóle czuje się z tym beznadziejnie że jestem taka beznadziejna:-(no to się wygadałam...mam nadzieje że mam takie nastroje prze @ i już jutro powróce do normalności bo dzisiaj naprawdę mimo chęci nie daje sobie rady sama z sobą...:eek:dzisiaj już nie będę zaglądała na forum coby nie zarazić Was swym złym humorem !!!do jutra!!!

Rysiu, dzisiaj lepiej...? z tego co podczytywałam to nie tylko Ty masz czasem takie zmeczenie materiału. Dziulka na przykład nie raz mówiła o tym wprost, ze nie wyrabia, ze musi odreagować bo oszaleje... ale nas nie zostawiała :-) BB leczy.

O 18 TEŚCIOWA I SZWAGIERKA - TRZYMAJCIE KCIUKI BRRRR

Kciuki podziałały? Oby było coraz lepiej z każdą wizytą :* (których oby jak najmniej ;-P)

Widzę że mój ulubiony temat szkoły się pojawił więc ja też się pochwalę. W liceum byłam w klasie niemieckiej( beeee ) a później wybrałam się na kierunek który nazywa się Fizyka Informatyczna, później się przeniosłam na Informatykę i Ekonometrię a teraz kończe Informatykę w Finansach a na maturze zdawałam biologię. Hmmmm trochę to wszytsko mało ukierunkowane:)

hehe, to ja też taka mało ukierunkowana :-) Liceum klasa matematyczno-fizyczna, potem fakultet biologiczno-chemiczny i matura z biologii (i niemieckiego..) a studia - Technologia żywności. Skaczę z kwiatka na kwiatek :-)

Ja dziś świętuję dalej-bo dziś urodzinki

TO ŻYCZEŃ CIĄG DALSZY! STO LAT! :-)

Czarodziejko, a jak tam dzisiaj Krzysiu? Gorączka spadła skutecznie...?
Mona, Luty Małgoś - wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieciaczków z okazji suwaczkowej rocznicy!

Happy - kciuki zaciśnięte za wielki come back Happymana :-)

Nati, a może to jakaś alergia Ci się zaczęła...? Ja z tych szczęścliwych co to nie wiedzą co znaczy te słowo, ale mąż alergik i takie ma objawy... Jak brzuszek i @? O foteliku napiszę Ci swoją opinię na priva.

Ostatnia edycja:
DRIS:
Green%20up%20Power%20Plus.jpg

speszyl for ju :laugh2::laugh2::laugh2:
NAT właśnie, może to alergia? oby szybko bylo lepiej!

reklama
ależ proszę częstujcie się:) wystarczy dla wszystkich :D
DOBRANOCKA dla ciężarnej proponuję relax. Bo przez green upa lokator brzuszkowy by takiego powera dostał, że musiałabyś go uspokajać potem;) chociaż nieee czekaj:
Green%20up%20Power%20Plus.jpg

:rofl2:

* na niebiesko napis: wersja dla ciężarnych - edycja limitowana:))))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry