hello
Mamaagusi nie łap mnie za słówka !!! Ty łobuzie Ty
rysia precz z dołkami! Oczywiście to nie znaczy ,ze 'górek' życzę ;-)
efa jak tam po wizycie? Żyjesz??? Dobra , doczytałam :-)
ida to mąż tak sam sobie 'coś' naciągnął??? O widzisz , „takiego partnera szukam”
e-lona współczuje wydatków, ale dobrze ,ze bez antybiotyku się obeszło.
Natolin dalej Cię trzyma??? I do tego jeszcze @ :-( buuuuu, współczuję.
Sivle wczoraj i mój postawił na bunt jedzeniowy. Kaszki na noc nie wypil wcale . Trochę wciągnął mojego koktajlu z truskawek i wcale w nocy nie był glodny.
Emiliab no ja to od razu zrozumiałam tekst o rurze jednoznacznie ;-).
onesmile pozdrowienia dla mamy , która odwala za Ciebie 'pracę domową' :-)
makuc no to masz czasem niezłe atrakcje na tym skypie

Mam nadzieję ,ze arab jednak 'czochrał' po niemiecku?!

;-)
alicja style picia piwa są dobre
sarisa no to wszystko jasne czemu taka niecierpliwa jesteś na powrót M. Oj uprzedź go może , zeby nie myslał sobie odpoczywać po powrocie , niech siły zbiera na powtórkę z rozrywki :-), może sasiadów tez uprzedź co się będzie dzialo , ale zwal na małża, w koncu to on Cię rozochocił. Co do języków obcych to zgadzam się ,ze dobry nauczyciel to polowa sukcesu do nauczenia.
Dziulka przykra sprawa z tą kolezanką. Sposób z majtami mnie powalil .... hahahahaha
Iduś zycze uporania się z wysypką (może sposób dziulki???) , a jak nie przejdzie , to chyba pozostanie tylko amputowac?! ;-)
czarodziejka zdrówka dla Krzysia zyczę!
Happy co do ruskiego , to podobno moje korzenie. Ja osobiscie nie znam tego języka i nigdy się go nie uczylam , ale moje nazwisko panieńskie potwierdza moje korzenie. Wszyscy w PL o tym nazwisku to moja familia. Trzymam kciuki , za szczęsliwy i bezawaryjny powrót małzyka!!!!
aniawa najwazniejsze ,ze Wojtusiowi nic się nie stalo po upadku. Coraz więcej z nas już przezyly to co Ty. Fajnie ,ze komunia się udala. Mozesz odetchnąć , ze masz to za sobą. Rok temu przezywalam to samo.
Kroma poprawy samopoczucia życzę!
Roxi to wracaj do łóżka , znajdź wenę i powracaj tu szybko! ... No jesteś , grzeczna dziwczynka ;-), ale tej weny to poszukaj jeszcze ... no nie wiem , może w kuchni , albo za szafą? Bo jak to tak bzzzz
Kania = przeciąg :-(
Joli to się rozszalałas z tymi imprezami :-) Wszystkiego Najlepszego tym razem z okazji urodzinek :-*
sarisa ta fotka po prostu rozbraja :-) Uwielbiam Twoja corcię!
mała_mi powodzonka na jazdach
Ja to oprócz egzaminu z FCE (o którym marzę) , to jeszcze chcialabym się hiszpańskiego nauczyć.
A ja dziś mega niewyspana jestem i sama sobie jestem winna. Zachcialo mi się wczoraj drzemek popoludniowych i polozylam się Doriankiem kolo 16.30 i obudzilismy się o 18-tej. Efakt taki ,ze mis poszedł spac dopiero o 22giej , a ja meczylam się do 2-giej :-( , a o 6-tej musialam już wstac. Kawę to dziś chyba dozylnie sobie zapodam ,zeby lepiej dzialala.
W dodatku zaraz po pracy jadę do kuzynki (panny młodej) robic pazurki i chyba umrę jak taka będę „śnięta ryba” :-(. Co by tu zapodać.