emiliab
Fanka BB :)
Natolin zawsze można się próbować. Jak się nie uda,to przynajmniej będziesz miala czyste sumienie,że próbowałaś...
A co do mamy i podszkolenia,to nie bardzo,bo moja mutter od 18 lat twierdzi,że nie umie niemieckiego. Tia jasne. To tak,jakby powiedziała,że nie umie...polskiego. Poza tym jest rzadko w domu(w Polsce). Teraz co 2-3 tygodnie i nawet nie byłoby czasu na szkolenie. Ale do Kuby,czy Franka czasem mówi po niemiecku dla zabawy...
A co do mamy i podszkolenia,to nie bardzo,bo moja mutter od 18 lat twierdzi,że nie umie niemieckiego. Tia jasne. To tak,jakby powiedziała,że nie umie...polskiego. Poza tym jest rzadko w domu(w Polsce). Teraz co 2-3 tygodnie i nawet nie byłoby czasu na szkolenie. Ale do Kuby,czy Franka czasem mówi po niemiecku dla zabawy...
tak jakby rozpoznawała, że coś nie teges w nich jest.
dobrze chociaż, że od jamochłona odpoczywasz. Znowu na działce chwasty wyrywa?
) i na nockę jedzie, moja mama źle się ostatnio czuła co wiąże się z jakimiś dzikimi fochami z jej strony, więc pewnie wieczór spędzę solo z córą - ale nic to:-)dawidowe będzie mi świecić przykładem
i powiedziala mi, ze mnie wywolalas do tablicy:-)
, ostatnio mi pokazali dywan tak skapany i z mechacony ze się nadaje do wymiany, więc wniosek jeden...