reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam popołudniowo:-)
U nas spanie znowu do 8-fantastycznie:-)szkoda tylko że pogoda jest do dupy...ciągle pada i jest zimno przez co jesteśmy skazani na siedzenie w domu...a Miłosz tego nie lubi (wciąż tylko wygląda na dwór i błagalnie wyciąga rączki do drzwi):sorry2:co do teściowej to jeszcze dzisiaj nie zalazła mi za skóre więc jak narazie jest ok...i oby tak już zostało bo nie chce by moje zdrowie psychiczne jeszcze bardziej ucierpiało:tak:co do mówienia co mi nie pasuje itp,czy zabieranie jej dziecka gdy robi coś źle jest u mnie na porządku dziennym (tylko mija chwila i ona go znowu zabiera ode mnie i tak w kółko zabawa w "kotka i myszkę")a żem kulturalna to nie umiem z nią walczyć bo to straszna dziecinada;-)więc wolę zbastować,zagryść usta i powtarzać sobie że już bliżej niż dalej do jej wyjazdu i że jakoś to zniosę:-)co do zdrówka mojej siostry to jeszcze raz dziękuje za kciuki i życzenia jej zdrówka (napewno się przydadzą gdyż wierzę w ich magiczną moc). Do poniedziałku będzie leżała w CZD i będzie przyjmować leki w kroplówkach na zapobieganie odrzutowi (w poniedziałek kolejne badania) i jak będą lepsze to może uda się jej wyjść do domu i tu dalej się kurować a jakby były bez zmian lub gorsze (czego nawet nie dopuszczam do świadomości)to wtedy czeka ją biopsja nerki i jakieś dalsze leczenie szpitalne:-(ale narazie trzymam się tej lepszej wersji!!!!:-)aaa i dostałam się do kolejnej kampanii stretcoomu-tym razem pieluszek pampers premium care (zobaczymy czy przyślą jakąś dużą pakę pieluch czy tylko jakieś próbki)
Margerrita najlepsze życzonka dla Patryka:-)

cd nastąpi...

U nas pogoda nawet się naprawiła. Wieje koszmarny wiatr, ale przynajmniej nie leje i czasami wychodzi słonko. Ciekawe czy do wieczora coś pokapie czy wiatrzysko rozwieje chmury. Od jutra ponoć ma być coraz lepiej a od środy wracają upały. Ciekawe ile w tym prawdy :happy2:

Margerrita, Aniulek suwaczkowe gratulacje dla waszych maluszków!

Czarodziejka baw się dobrze na imieninach!

Aniawa przykro mi z powodu kłótni z mężem. A może jak on po piwkowaniu wraca to unikać z nim rozmów do póki nie wytrzeźwieje?

A dzisiaj rano kolejny ząbek się przebił. Jak tak dalej pójdzie to tylko połowę szczęki będzie miała uzębionej. W ciągu tygodnia wszystkie 3 zęby wyszły. Niezłe ma tempo.

E-lona nauczyłam się już unikać rozmów, gdy jest po piwie, bo zwykle kończą się tak samo. Niestety wczoraj nie bardzo dało się ewakuować. Poza tym zaczęło się od bzdury. No, ale zwykle tak bywa :-(

Gratuluję ząbka!

Aniawa no coraz ciężej z tymi chłopami, dobrze, że mój T. nie lubi alkoholu :tak:
pójdzie na nogach to troszkę móżdżek przewietrzy i może zmądrzeje

Mój od zawsze był ciężkim przypadkiem, bo ma dość trudny charakter. Zresztą ja też nie jestem święta. Spotkały się dwa rogacze, to mają ;-) Móżdżek z rana, po wytrzeźwieniu miał już w miarę normalny, bo przyszedł do mnie i usiłował porozmawiać jakby nic się nie stało. Teraz wychodzi na to, że ja mam focha :wściekła/y:

Edit:
Minęła ponad godzina a tu CISZA :szok: Czyżby u wszystkich zaświeciło słonko? My przed chwilką zjedliśmy obiadek. Młody właśnie bawi się swoim stoliczkiem a ja piję kawkę :-D

Ostatnia edycja:
witam laski

moje dzieci przeziębione, niby nic poważnego, Olka smarka, a Arek miał gorączkę i nad ranem dałam mu Nurofen, na razie spokój, śpi i jest grzeczny. Ja też mam katar i gardło mnie drapie.

Emilia- i jak oko dziś? Mój Arek nie lubi reklam, za to Olka kinoman reklamowy. Możliwe, że chodzi o częstotliwość w jakiej są nadawane, niby na innych dźwiękach i może dzieci są bardziej wrażliwe.

Aniulek, Margerita wszystkiego naj dla waszych pociech :)

RYSIA do kampanii pamersów i ja się dostałam ;-):cool2: ciekawa jestem ile pieluszek przyślą i w sumie to byłabym widzęczna za jakąś większą paczkę, bo własnie nam pieluszki się powoli kończą :rofl2::laugh2::laugh2::happy:

my własnie wróciliśmy z zakupów :) teraz trzeba zrobić jakiś obied i można rozpocząć część dnia zwaną: leżę i mam wszystko w pupie :-p

KROMA zdrówka dla Waszej 3 !!!

elona- no to żeby bezboleśnie szło to ząbkowanie i mój Arek też zaciesza sam do siebie, też bym chciała mieć takie poczucie humoru.
Rysia- dzielna ta twoja siostra, tyle cierpi a jeszcze dzieckiem jest.

makuc- ja kiedyś byłam w kampanii, ale jak już raz się jest to drugi raz nie chcą dać. Dobra ta twoja część dnia :)

Miłosz wybył z teściową na spacer a ja wyleguje się przed kompem (zamiast wziąć się do nauki...za tydzień czekają mnie ostatgie egzaminy w tym semestrze):dry:
Kroma zdrówka dla dzieciaczków i Ciebie:-)a co do kampanii to w przeciągu miesiąca to moja druga,i czekam na odp. czy zakwalifikowałam się do 3 więc nie zgodzę się z tym że po pierwszej nie ma odzewu:tak:
Makuc jak tam po zakupach...udały się???i jak tam po wizycie u fryzjera (bo to chyba dzisiaj miałaś "upiększać" sobie włosy???);-):tak::-)

rysia- to masz szczęście, bo mi odpisali, że kiedyś uczestniczyłam, a ja zgłaszałam się pierwszy raz dla Olki, a drugi dla Arka, w sumie już nie spróbowałam ponownie.

rysia- to masz szczęście, bo mi odpisali, że kiedyś uczestniczyłam, a ja zgłaszałam się pierwszy raz dla Olki, a drugi dla Arka, w sumie już nie spróbowałam ponownie.
hihi nie wiem czy takie szczęście bo nie chce mi się robić raportów więc pewnie już niebawem ze mnie zrezygnują:-D

i wieta co...wszedłam na wątek listopadówek i cieszę się żem matka październikowa bo tam nie mają tak fantastycznego klimatu jak u nas (nawet bym powiedziała że mają antyklimat ostatnimi czasy)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Rysia PAŹDZIERNIKOWE DZIECIACZKI I MAMUŚKI RZĄDZĄ!!!!!
Kroma zdrówka dla Was
E- lona a u nas cisza z zębolami, narazie nie widać ani jednego:tak: może zostanie bezzębna hehe:-D
a co do tej kampanii to się zarejestrowałam już na stronie, ale jak narazie nie da się zapisać na jakąś kampanię, bo chyba trzeba wysłać listownie jakąś zgodę, czy oświadczenie? Wyście też to wysyłały?
My już po obiadku,ale się nażarłam!!!!pyszne były, bo ruskie:-D
Natalka śpi, mi pozostało sprzątanie kuchni,bo małż, jak wałkował ciasto to cała kuchnia biała i ślisko!!!! to żech se narobiła roboty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry