renata borysek
Fanka BB :)
a u nas 12 stopni nawet do sklepu mi się nie chce ruszyć,muszę poszukać jakieś rajstopki chyba i kurtke co by ubrać boryska i chyba w kominku rozpalić

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co do teściowej to jeszcze dzisiaj nie zalazła mi za skóre więc jak narazie jest ok...i oby tak już zostało bo nie chce by moje zdrowie psychiczne jeszcze bardziej ucierpiało
co do mówienia co mi nie pasuje itp,czy zabieranie jej dziecka gdy robi coś źle jest u mnie na porządku dziennym (tylko mija chwila i ona go znowu zabiera ode mnie i tak w kółko zabawa w "kotka i myszkę")a żem kulturalna to nie umiem z nią walczyć bo to straszna dziecinada;-)więc wolę zbastować,zagryść usta i powtarzać sobie że już bliżej niż dalej do jej wyjazdu i że jakoś to zniosę:-)co do zdrówka mojej siostry to jeszcze raz dziękuje za kciuki i życzenia jej zdrówka (napewno się przydadzą gdyż wierzę w ich magiczną moc). Do poniedziałku będzie leżała w CZD i będzie przyjmować leki w kroplówkach na zapobieganie odrzutowi (w poniedziałek kolejne badania) i jak będą lepsze to może uda się jej wyjść do domu i tu dalej się kurować a jakby były bez zmian lub gorsze (czego nawet nie dopuszczam do świadomości)to wtedy czeka ją biopsja nerki i jakieś dalsze leczenie szpitalne:-(ale narazie trzymam się tej lepszej wersji!!!!:-)aaa i dostałam się do kolejnej kampanii stretcoomu-tym razem pieluszek pampers premium care (zobaczymy czy przyślą jakąś dużą pakę pieluch czy tylko jakieś próbki)
Aniawa przykro mi z powodu kłótni z mężem. A może jak on po piwkowaniu wraca to unikać z nim rozmów do póki nie wytrzeźwieje?
A dzisiaj rano kolejny ząbek się przebił. Jak tak dalej pójdzie to tylko połowę szczęki będzie miała uzębionej. W ciągu tygodnia wszystkie 3 zęby wyszły. Niezłe ma tempo.
Aniawa no coraz ciężej z tymi chłopami, dobrze, że mój T. nie lubi alkoholu
pójdzie na nogach to troszkę móżdżek przewietrzy i może zmądrzeje

Czyżby u wszystkich zaświeciło słonko? My przed chwilką zjedliśmy obiadek. Młody właśnie bawi się swoim stoliczkiem a ja piję kawkę 
ciekawa jestem ile pieluszek przyślą i w sumie to byłabym widzęczna za jakąś większą paczkę, bo własnie nam pieluszki się powoli kończą 

:-)hihi nie wiem czy takie szczęście bo nie chce mi się robić raportów więc pewnie już niebawem ze mnie zrezygnująrysia- to masz szczęście, bo mi odpisali, że kiedyś uczestniczyłam, a ja zgłaszałam się pierwszy raz dla Olki, a drugi dla Arka, w sumie już nie spróbowałam ponownie.

może zostanie bezzębna hehe