reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
to pieronstwo DAWIDOWE to jest chyba marokanski produkt:) ale fajnie w gebe pali:))) az wargi obszczypane mam:)

MAKUC na 9.30 i to ma byc jakis test trwajacy godzine, nie wiem o ki ch... chodzi w tym tescie.... pierwszy raz na cos takiego ide. pytalam baby czy to cos na kompie to mowi ze nie. ze na papierze. cholera raz na rozmowie o prace mialam test jak na IQ i pytania typu"cegla wazy kilo i pol cegly. ile wazy cegla". po tym tescie jesli jest ok to wtedy prosza na rozmowe i zapada decyzja. bardzo wielkie sito z malenkimi oczkami zeby to przejsc.... bo to jest wysoki stolek w wysoko psotawionej instytucji... wiecej nie powiem. nie bede zapeszac.

EMILIAB jak tam z @ ??????? ja mam zwiastunek.... chyba jutro sie rozkreci.

w imieniu Patrysia dziękujemy za wczorajsze gratki suwaczkowe kochanym ciociom
jak czytam jak sobie spicie do 8 to mnie zazdrosc zrzera, choc odpukac jest lepiej, mlody spi do 6 ostatnio, ale ciii, zeby nie zapeszyc
kroma zdrowencja dla dzieciakow
elusia ja tez miałam transfuzję po porodzie, tylko ja rodzilam SN i podczas porodu dostałam krwotoku, na szczęście ze mną i z małym wszytsko dobrze się potoczyło, ale pamiętam jak wybiło mi welflon z ręki i taki gejzerek się zrobił. i tak dopiero po tej transuzji mogłam się podnieść z wyrka, bo wczesniej to nawet pielęgniarki przychodziły i małego przebrąc i podać do karmienia, do tego jeszcze miałam problem ze wzrokiem, wszytsko przez mgłę widziałam, ale nie ma jak świeża krewka dożylnie, jak ręką odjął
roxanka a ty nie masz mozez tego kaszlu to na tle alaerginczym, bo jak tak ci sie ciagnie i ciagnie
.
Happy szkoda, że Amelkę wysypało
cass udanego urlopu
doris oby bylo jeszcze lepiej
makuc no to pierwszy pocałunek za wami , tzn, za młodą ;)
rysia kochane teściowe - to ona była w dwóch osobach :-)
cieszę się z Tobą, że już odleciała
dziulka kop w cztery litery

a ja wczoraj zrzucałam zbedny balast na silowni a dziś mam zakwachy i mega siniola bo noga mi się z rowerku obsunęła,
ale szczęsliwa i radosna
Młody właśnie odkrył, że on też może dać buzi, zacałował mamę i tate a teraz slę w jego imieniu biuzole dla cioc :*

MARERRITA ja ucze Leane glaskac raczka po twarzy mamusie a nie tluc po pysku bezlitosci i klepac jak starego konia. wczoraj moja mama sie polzoyla kolo niej na podlodze jak sie bawily to Leane sklepala jej poliko jak glupia:))) a dzisiaj juz dziecko zakumalo ze otwiera ladnei raczke i glaska mamusie a nie bije. ja ja tez glaskam po policzkach i mowie "glaskamy buzie glaskamy" i tak jak ona mnie glaska to to samo"poglaskaj mamusie" i juz coraz lepiej jej wychodzi. a co do calowania to moja mnie je:)

dziulka widac smaczna z ciebie babka ;)
ale niesamowite jest jak te nasze dzieciaczki coraz wiecej rozumieją
a co do Iki to jeszcze troszkę, tu nie chodzi o ilość postów, pozwól nam Cię troszkę lepiej poznać

Ostatnia edycja:
reklama
tak sie to zaczytałam i zapomniałam szukając w necie fotelików dla małego, że zapomniałąm iż obiecałam małżonkowi coś wklepać do kompa bo ma pilne na jutro, tak więc znikam. Dobranoc :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry