reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
szkoda gadac na 18 do wnuka to przyjechali a teraz tlumacza sie ze nie maja kasy i nie maja na przeglad auta w co niewierze a zreszta busy jezdza

a moje dziecko nowa umiejetnosc zdobyla z siedzenia przewraca sie na brzuch

Ostatnia edycja:
laski nudzi wam się, że tyle piszecie

Mój młody na kolanach, kwiczy coś mu nie pasuje, ach te chłopy

Doris- kiecka super, też bym chciała taką założyć, a moje giry ciągle chowane w leginsach, oj zazdroszczę ci
aniawa- ale jakoś dałaś radę umyć, a ja nawet jak mogę to nie umyję, bo nienawidzę myć okien.
Roxanka-
dawaj pierogi
Elwirka-
nie przejmuje się tylko szkoda małej, ja też jak chodziłam do babci to się czułam jak piąte koło u wozu, a teraz to wszyscy mają pretensje że nie odwiedzam. A gratulacje dla małej, nadrobi nasze i przegoni jeszcze.
makuc- co za zmiana jak kolorowo, aż się chce liznąć.

Elwirka- boi się bo nie jest obyte i nie wie jak się zachować, jak przy obcych, ja jak już szłam do babci to tylko po owoce i do domu, bo co miałam robić, ale i tak jak babcia chora była to codziennie biegałam, szkoda tylko, że oni tego nie doceniali, ale z rodziną się najlepiej na zięciu wychodzi. Oby u was się poukładało.

reklama
laski nudzi wam się, że tyle piszecie

Mój młody na kolanach, kwiczy coś mu nie pasuje, ach te chłopy

Doris- kiecka super, też bym chciała taką założyć, a moje giry ciągle chowane w leginsach, oj zazdroszczę ci
aniawa- ale jakoś dałaś radę umyć, a ja nawet jak mogę to nie umyję, bo nienawidzę myć okien.
Roxanka-
dawaj pierogi
Elwirka-
nie przejmuje się tylko szkoda małej, ja też jak chodziłam do babci to się czułam jak piąte koło u wozu, a teraz to wszyscy mają pretensje że nie odwiedzam. A gratulacje dla małej, nadrobi nasze i przegoni jeszcze.
makuc- co za zmiana jak kolorowo, aż się chce liznąć.

kochana to są spodenki a dokladniej taki kombinezon ;-). i dopiero sie okaze czy ja wogóle w to wejdę i czy będę się mogla ludziom pokazac. najwyzej bedę straszyc tylko w Chorwacji - tam mnie nikt nie zna. :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry