Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bendem później!a) mi się nie nudzi. Ja mam wenę która gdzieś odreagowac muszę. O! ;-)laski nudzi wam się, że tyle piszecie
Mój młody na kolanach, kwiczy coś mu nie pasuje, ach te chłopy
makuc- co za zmiana jak kolorowo, aż się chce liznąć.

dobra, dobra. Wejdziesz i będziesz wszystkie męskie spojrzenia przyciągała [kobiece tez ale te w ramach zazdrości][...] i dopiero sie okaze czy ja wogóle w to wejdę i czy będę się mogla ludziom pokazac. najwyzej bedę straszyc tylko w Chorwacji - tam mnie nikt nie zna.![]()
a) oby szybko dorosły i swe potrzeby wyrazac potrafiłykania, no też tak sobie myśle, że jak podrosną to chociaż bedzie wiadomo co im dolega, powiedzą pokażą cokolwiek a teraz to taka zgaduj zgadulaa co do męża to najpierw nie wiedział o co kaman i się dopytywał dlaczego mam kiepski humor, oczywiście mu nie powiedziałam wprost tylko dałam kilka wskazówek ... no i przytulił mnie że tak niby w ramach przeprosin ;-)
makuc, no jak to ... ja jestem cały czas, tylko czekając na ciebie troszke sobie przysnełam na klawiaturzeco ja czytam, Alutek spadła z łóżka
bidulka kochana ucałuj ją mocno od cioci :* a D. przekaż @#%$^%! ode mnie
![]()
Chyba będę piła piwo.
Piwo już piję a za chwilę małżyk ma przywieźć kebaba i winkoIdę zwalczyć pozostałe okna przed jego powrotem :-)