reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej wieczornie!
U nas przeziębienia ciąg dalszy, ale póki co nie jest tak źle. Tylko Julcia strasznie płacze i krzyczy jak czyszcze jej nosek więc zapewne ją boli. Dałam jej nurofen i zobaczymy jak nocka nam minie! A ja uciekam oglądać "wodę dla słoni" bo już żem się stęskniła za Pattisonem:tak: bendem później!

laski nudzi wam się, że tyle piszecie

Mój młody na kolanach, kwiczy coś mu nie pasuje, ach te chłopy

makuc- co za zmiana jak kolorowo, aż się chce liznąć.
a) mi się nie nudzi. Ja mam wenę która gdzieś odreagowac muszę. O! ;-)
b) nie bez powodu mówi się, że "faaacet to świnia tra la la la laaa" w końcu nic poza kwiczeniem im nie wychodzi
c) A liż do woli prosze ja Ciebie :-p

[...] i dopiero sie okaze czy ja wogóle w to wejdę i czy będę się mogla ludziom pokazac. najwyzej bedę straszyc tylko w Chorwacji - tam mnie nikt nie zna. :-D
dobra, dobra. Wejdziesz i będziesz wszystkie męskie spojrzenia przyciągała [kobiece tez ale te w ramach zazdrości]

kania, no też tak sobie myśle, że jak podrosną to chociaż bedzie wiadomo co im dolega, powiedzą pokażą cokolwiek a teraz to taka zgaduj zgadula :eek: a co do męża to najpierw nie wiedział o co kaman i się dopytywał dlaczego mam kiepski humor, oczywiście mu nie powiedziałam wprost tylko dałam kilka wskazówek ... no i przytulił mnie że tak niby w ramach przeprosin ;-)
makuc, no jak to ... ja jestem cały czas, tylko czekając na ciebie troszke sobie przysnełam na klawiaturze :-p:rofl2: co ja czytam, Alutek spadła z łóżka :shocked2: bidulka kochana ucałuj ją mocno od cioci :* a D. przekaż @#%$^%! ode mnie :crazy:
a) oby szybko dorosły i swe potrzeby wyrazac potrafiły
b) faceci to jednak malo domyślne istoty
c) Alutka ucałowany. D. ochrzaniona.

Chyba będę piła piwo.
Piwo już piję a za chwilę małżyk ma przywieźć kebaba i winko :cool2: Idę zwalczyć pozostałe okna przed jego powrotem :-)

BB = AA c.d. :)))

KROMA widzę, że i u Ciebie avatarkowe zmiany. super!:)

Kasis- jeszcze powie, pewnie ciężko mu wymówić, moja Ola też tata ciągle, a bez mamy nie może żyć.
makuc- bo kobieta zmienna jest.
Natolin- ja też nie rozumiałam, ale się nie dowiem bo babcia już nie żyje, chyba wolała mojego kuzyna.
aniawa- ja też muszę je w końce kiedyś umyć.

doris- co mam powiedzieć, masz prawo się smutać.
Makuc- przetłumacz swój cytat nad suwaczkiem, bo ja mam problem ze zrozumieniem drugiej części: I just learn how to act in public, rozumiem każde słowo ale nic mi to nie daje :)

KROMA reszte możesz mi oddać. znając życie po szklance i mi podziękują :rofl2:
* tłum. nigdy tak na prawde nie dorosłam, ja nauczyłam się tylko jak poprawnie funkcjonować w społeczeństwie.

DORISKU nie smutaj. nie ma sensu. u mnie tez popitolone i D. siedzi w jednym pokoju a ja w 2 i źle mi z tym vardzo, bardzo. Faceci to jednak ciężki orzech do zgryzienia. Oby szybko wszystko u Was znowu 'po normalnemu" bylo!

Ostatnia edycja:
reklama
makuc- wiedziałam że coś ze społeczeństwem, cytat piękny, a M mówi że ja na bank już mam dość bo pletę trzy po trzy i czytam mu wiadomości giełdowe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry