Roxannka
Pracująca mama!
kania, no też tak sobie myśle, że jak podrosną to chociaż bedzie wiadomo co im dolega, powiedzą pokażą cokolwiek a teraz to taka zgaduj zgadula
a co do męża to najpierw nie wiedział o co kaman i się dopytywał dlaczego mam kiepski humor, oczywiście mu nie powiedziałam wprost tylko dałam kilka wskazówek ... no i przytulił mnie że tak niby w ramach przeprosin ;-)
makuc, no jak to ... ja jestem cały czas, tylko czekając na ciebie troszke sobie przysnełam na klawiaturze
co ja czytam, Alutek spadła z łóżka
bidulka kochana ucałuj ją mocno od cioci :* a D. przekaż @#%$^%! ode mnie 
sarisa, no mi też to imie się kojarzy źle, nie chce myśleć jak dzieci będą na niego reagować
a ty o co się ze ślubnym pokłóciłaś ? czy te chłopy nie mogłyby się troszke ogarnąć i nas ciągle nie denerwować 
elwirka, no musze przyznać że moja teściowa to dobra kobieta, ale swego czasu jak z nią mieszkałam to niestety i ta jej dobroć mi bokiem wyłaziła
przykro mi że twoi teściowie tacy beznadziejni, wnuczka powinna być najważniejsza a nie jakieś rodzinne animozje
no i gratki dla Oliwci, idzie jak burza ;-)
Właśnie Patryś obudził się z pół godzinnej drzemki z takim rykiem jakby go coś bolało i wogóle nie dało się go uspokoić
dopiero jak tv zobaczył i śpiewającego elmo to troszke zapomniał o płaczu ;-) ale humorek i tak ma jakiś do bani, a że pogoda u nas nagle zrobiła się przepiękna więc idziemy skorzystać, taki późny spacerek będzie
a co do męża to najpierw nie wiedział o co kaman i się dopytywał dlaczego mam kiepski humor, oczywiście mu nie powiedziałam wprost tylko dałam kilka wskazówek ... no i przytulił mnie że tak niby w ramach przeprosin ;-)makuc, no jak to ... ja jestem cały czas, tylko czekając na ciebie troszke sobie przysnełam na klawiaturze

co ja czytam, Alutek spadła z łóżka
bidulka kochana ucałuj ją mocno od cioci :* a D. przekaż @#%$^%! ode mnie 
sarisa, no mi też to imie się kojarzy źle, nie chce myśleć jak dzieci będą na niego reagować
a ty o co się ze ślubnym pokłóciłaś ? czy te chłopy nie mogłyby się troszke ogarnąć i nas ciągle nie denerwować 
elwirka, no musze przyznać że moja teściowa to dobra kobieta, ale swego czasu jak z nią mieszkałam to niestety i ta jej dobroć mi bokiem wyłaziła

przykro mi że twoi teściowie tacy beznadziejni, wnuczka powinna być najważniejsza a nie jakieś rodzinne animozje
no i gratki dla Oliwci, idzie jak burza ;-)dałabym, gdybym przed chwileczką wszystkich nie zjadła
Roxanka- dawaj pierogi
Właśnie Patryś obudził się z pół godzinnej drzemki z takim rykiem jakby go coś bolało i wogóle nie dało się go uspokoić
W końcu będzie prosto siedziała, bo na tym nie ma jak się garbić.
? Co za taborety!!! Jak można robić coś takiego. Chrzciny są jedne. Ich tłumaczenia są co najmniej śmieszne. Współczuję takich układów z teściami :-(

Idę zwalczyć pozostałe okna przed jego powrotem :-)