reklama

Październikowe Mamy 2010

kania, no też tak sobie myśle, że jak podrosną to chociaż bedzie wiadomo co im dolega, powiedzą pokażą cokolwiek a teraz to taka zgaduj zgadula :eek: a co do męża to najpierw nie wiedział o co kaman i się dopytywał dlaczego mam kiepski humor, oczywiście mu nie powiedziałam wprost tylko dałam kilka wskazówek ... no i przytulił mnie że tak niby w ramach przeprosin ;-)

makuc, no jak to ... ja jestem cały czas, tylko czekając na ciebie troszke sobie przysnełam na klawiaturze :-p:rofl2: co ja czytam, Alutek spadła z łóżka :shocked2: bidulka kochana ucałuj ją mocno od cioci :* a D. przekaż @#%$^%! ode mnie :crazy:

sarisa, no mi też to imie się kojarzy źle, nie chce myśleć jak dzieci będą na niego reagować :baffled: a ty o co się ze ślubnym pokłóciłaś ? czy te chłopy nie mogłyby się troszke ogarnąć i nas ciągle nie denerwować :angry:

elwirka, no musze przyznać że moja teściowa to dobra kobieta, ale swego czasu jak z nią mieszkałam to niestety i ta jej dobroć mi bokiem wyłaziła :sorry:
przykro mi że twoi teściowie tacy beznadziejni, wnuczka powinna być najważniejsza a nie jakieś rodzinne animozje :tak: no i gratki dla Oliwci, idzie jak burza ;-)

Roxanka-
dawaj pierogi
dałabym, gdybym przed chwileczką wszystkich nie zjadła :-p

Właśnie Patryś obudził się z pół godzinnej drzemki z takim rykiem jakby go coś bolało i wogóle nie dało się go uspokoić
unhappy.gif
dopiero jak tv zobaczył i śpiewającego elmo to troszke zapomniał o płaczu ;-) ale humorek i tak ma jakiś do bani, a że pogoda u nas nagle zrobiła się przepiękna więc idziemy skorzystać, taki późny spacerek będzie
biggrin.gif

reklama
Przepraszam dziewczyny że ja tak znowu tylko wpadam i wypadam :-(
Od przyjazdu albo na zakupach, albo przy dzieciu, albo piorę/wieszam/prasuję. Koszmar.
Najlepsze jest to, że w nocy z niedzieli na poniedziałek zaczął boleć mnie brzuch i do tej pory boleć nie przestał. Czasem mocniej, czasem słabiej... Ale to ze zmęczenia. Do tego kręgosłup siadł i chodzę jak kaczka od paru dni ;-) Myślę że jak skończę działanie popowrotowe to przejdzie.

Justyna rozdzierająco wyje w łóżeczku MAMAAA! Mówi MAMA tylko wtedy kiedy coś ode mnie chce, a nigdy bezinteresownie. Hmmm....

Aha, no i obiecane zdjęcie brzucha wrzucam na zamknięty. Brzuchol urósł :-) Ale babo-chłopek nadal siedzi dupiną na dół. Wrrr...

Mała Mi - WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA G.!!!!!

Witam sie dziś:)
Moni gratki dla Ciebie:)))
A mi dzis dzien strasznie szybko minął, w pracy to niewiedziałam jak sie nazywam tyle roboty, ale szybko poszlo,jak wrocilam z tyrki to odrazu w gary,a malz sprzatal mlody marudzil teraz spi juz od 5 i az sie boje o ktorej pojdzie spac.
Jeszcze czeka mnie szykowanie do wyjazduw piatek w nocy jedziemy tylko nie wiem jeszcze gdzie czy na mazury czy nad morze,jutro bede wiedziec czy szef da mi dzien wolnego wtedy bede miala 6 dni wolnych i to bez urlopu:)))
A teraz Was nadrobie troche jak mi mlody da.

kasis- mój nic nie mówi, jakieś brrr i to wszystko
doris- wejdziesz :)
Roxanka- nie dziwię się też bym zeżarła od razu bo ja uwielbiam z jagodami.

Chyba będę piła piwo.

Chwilowo jezdem.

Sarisa szkoda, że psiapsiółka kolejny raz cię zawiodła. Owocnego poszukiwania płytek :tak: Dwa lata temu jak szukałam, też miałam problem. Niby tego za trzęsienie, ale zaczynasz poszukiwania, to nagle nic nie ma.
Córci kupiłam klękosiad. Takie coś zamiast krzesła do biurka. Kiedyś znalazłam na allegro, pokazałam jej i bardzo się spodobał. Obiecaliśmy, że dostanie na urodziny, więc już na nią czeka :tak: Poza tym nie wiem kto będzie bardziej zadowolony z tego prezentu- ona czy ja :-D W końcu będzie prosto siedziała, bo na tym nie ma jak się garbić.

Elwirka śliczne ubranko. Oliwka będzie w nim prześlicznie wyglądała :tak: Gratuluję jej nowej umiejętności.
Teściowie nie przyjadą na chrzciny, bo są obrażeni:szok:? Co za taborety!!! Jak można robić coś takiego. Chrzciny są jedne. Ich tłumaczenia są co najmniej śmieszne. Współczuję takich układów z teściami :-(

Roxannka zdrówka dla Patryczka i dla ciebie, oczywiście. Pierogi… mniam :-) Następna robi mi smaka a moja teściowa w szpitalu ,więc mi nie zrobi pierożków :-(

Mamaagusi ty to się wysypiasz :szok: Ja nie mogę narzekać, ale o 14-godzinnym śnie nie śmiem nawet marzyć.

Doris tym bardziej powinnaś nam pisać skoro wszystko dobrze. Cieszę się, że u was wszystko się poukładało. Ciuszek extra :tak:

Mała mi tak mi przyszło do głowy, że może teściu boi się dodatkowych opłat za ciebie :eek: Skoro zapiera się i nie chce podpisać, może by tak zrobić jakiś sąsiedzki donosik, że pani taka a taka zamieszkuje i nie są odprowadzane odpowiednie opłaty :-D:rofl2: Tak na poważnie, może dałoby się zawlec jakiegoś sąsiada do administracji jako świadka, że tam mieszkasz?:confused:

Makuc współczuję upadku Alutka.

Kasis
życzę, żebyś dostała ten dzień wolnego. Super, że bez brania urlopu udało ci się mieć 6 dni na wyjazd.

Kroma też nienawidzę mycia okien, ale były takie brudne, że na nie mogłam patrzeć. Poza tym rano umyłam tylko 3 a zaraz muszę zwalczyć kolejne dwa. Rano nie było to możliwe, bo wtedy mam pełnię słońca po jednej stronie. Najgorsze, że sąsiedzi ocieplają dom i na moje świeżo umyte okienka nawiało mi pełno styropianu :wściekła/y:

Piwo już piję a za chwilę małżyk ma przywieźć kebaba i winko :cool2: Idę zwalczyć pozostałe okna przed jego powrotem :-)

Kroma moj tez gada brrr hehe ale slysze ciagle tata i tata no moglby powiedziec mama:))
Aniwa to sa uroki pracy na pol etatu:))
Dorisku super wdzianko będziesz swietnie wygladac:))
A ja Wam powiem rewelacje znalazłam super przedszkole tak jest nie żłobek od następnego wrzesnia i musze jutro juz go zapisac bo malutko miejsc niezle co hehe

paolcia dużo zdrówka dla córuni!
kroma zdjęcie tej babulinki z petem i tej laseczki z pięknym zgryzem rewelacyjne:-)
rysia 3mam mooocnooo kciuki za Twoją siostrzyczkę, masz rację cuda się zdarzają i w tym przypadku taki będzie miał miejsce!!!:****a egzaminem i nauką się nie przejmuj nie teraz to we wrześniu;-)
sarisa no to pięknie Zuzia dziś pospała zazdroszcze:)a jeśli chodzi o Twoją przyjaciółkę to już któryś raz taki numer zrobiła, to chyba celowe zachowanie z jej strony tylko jaki ma w tym cel? no chyba tylko sprawianie Tobie przykrości://
doris ooo Tobie też zazdroszczę tego wekendziku w górach:)) mi pozostaje tylko jeziorko jeśli będzie ładna pogoda
efa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, duuuzo miłości:-)
Roxannka zdrówka dla Patryczka:*a mój M też w nocy mi często ciśnienie podności bo zanim ruszy się z wyrka coby mleko przygotować to Wera już taką awanture robi, że cięzko ją potem uspokoic!:wściekła/y:
Elwirka gratuluję nowej umiejętności Oliwki

no i koniec pisania niunka juz sie wybudziła:wściekła/y:

reklama
DORIS piąta jest górna dwójka po prawej stronie :-) A Mikołaj pierwszy raz jedzie na kolonie?
EFA wszystkiego naj! najważniejsze, że razem
SARISA my i kupujemy i spędzamy ;-)
KANIA ale jak to się stało, że te gazetki dostajecie? tak, ma już od jakiegoś czasu pięć, chyba szósty rośnie
SARISKA współczuję tej akcji z przyjaciółką :-/
MAMAAGUSI zdrowiej!
ROXANNKA dla Was też zdrówka!
ANIAWA najlepszego dla córci! zrobiłaś mi ochotę na kebab, chyba wyjdę po niego ;-)
ELWIRKA współczuję takich teściów
KROMA ja to nie rozumiem jak babcia może traktować wnuczkę jak piąte koło u wozu :-(
DOBRANOCKA a Twój mąż nie ma teraz urlopu? a że dziecię siedzi dupcią w dół to ja bym skakała do góry z radości, ech...

zrobiło się u nas po południu gorąco i słoneczko. Pudzianek uwielbia plażę.
lecę chyba po kebab ;-)
Pudzianek śpi, więc już o wspólnym spacerze mowy nie mam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry