dawidowe
Fanka BB :)
Witam się z rana. Niunia wkońcu usneła po wielkim płaczu za wypranym i wiszacym kocykiem na balkonie. Oby do wieczora był suchy ale mysle że bedzie.
Teraz może bede miała chwile czasu aby was nagonić.
Powiem szczerze że zaczyna mi sie nie podobać fakt, że zaczynacie wojne o pisownie i mogę się założyć że bedzie ostra wymiana zdań. Ja ten tekst odczułam mocno so siebie. Może ortograficznych nie robie ale literówki ciagle mi zdażaja bo jestem roztrzapana. Zreszta przecież nie piszemy do gazety a do siebie. Teraz juz wiem że niektóre są tak bardzo miłe olewac np moj tekst ponieważ im się stylistyka, ortografia itp nie podoba.
Teraz może bede miała chwile czasu aby was nagonić.
Powiem szczerze że zaczyna mi sie nie podobać fakt, że zaczynacie wojne o pisownie i mogę się założyć że bedzie ostra wymiana zdań. Ja ten tekst odczułam mocno so siebie. Może ortograficznych nie robie ale literówki ciagle mi zdażaja bo jestem roztrzapana. Zreszta przecież nie piszemy do gazety a do siebie. Teraz juz wiem że niektóre są tak bardzo miłe olewac np moj tekst ponieważ im się stylistyka, ortografia itp nie podoba.
] i nie dojdziesz o co kaman.
te upały wykańczają nie tylko nas ale i nasze szkraby, tak więc IDA oddaj swoją niezbytpienknoł pogodę, bo ja ukropu nie znoszę.

;-)

). Dodaje do 100 w pamięci(np. 47+36). Zna część tabliczki mnożenia. Ciekawe ,co będzie robił w szkole;-). Chyba doskonalił pisanie,bo to też już dawno potrafi.