Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja się pochwale Laurcia śpi już godzine. Cola obok. Jeszcze tylko czipsy i TV. Swoja droga to juz ostanie podjadanie przed dietowaniem.

u lekarza wszystko ok, napisałam już na odpowiednim wątku ;-) potem skoczyliśmy do teściówki na obiadek, chyba już tradycyjnie w weekend, ale przynajmniej nam gotowanie odchodzi
później spacerek po Łazienkach Królewskich i przyjechała rodzinka mojego męża i poszliśmy wszyscy razem nad Wisłe :-) było tak miło że spacerowaliśmy jakieś 2,5 h
i nawet nie wiemy kiedy to zleciało 

a teraz nadrabiam
mam takie samo zdanie jak dziewczyny, miło by było gdybyś chociaż kropek i przecinków zaczeła używać, albo czasem może coś z wielkiej litery zaczeła żebyśmy wiedziały że to nowy wątek jest
ale widze, że obiecałaś poprawe, to miłe ;-) no i też uważam że masz fajny charakter bo ja bym się pewnie najpierw obraziła, a potem by mi przeszło 

ale super, że mąż już wrócił i nigdzie się nie wybiera, wkońcu pomieszkacie sobie razem dłużej niż kilka dni 

już się pakuje i zaraz u ciebie jestem 

robienie brzuszków działa na nerwa
dlaczego ja nigdy na to nie wpadłam, może zamiast objadania się to właśnie brzuszki będą lepsze, no efekt napewno lepsiejszy po nich
a co to za specyfik ten olejek migdałowy, gdzie to się kupuje, pisz szybciutko bo ja nienawidze komarzysk i ich ukąszeń wrrr
co do twojej teściówki, to tak mi się wydawało że ty już chyba pisałaś że ona spoko babka, a może coś mnie się potentegosowało
akcji z mamą współczuje, ale wiesz ja pomimo, że ze swoją mam dobry kontakt i relacje, to ona też ma czasem takie akcje, więc główka do góry :*
a zrobiłaś mu jakąś jak miał taką grzywke w "schodek" obciętą ? z chęcią zobacze jakby co bo to musiało fajnie wyglądać ;-)

ooo kapcie z hello kitty, to będzie Laurka w żłobku szpanowała
podzieliłabyś się tymi chipsami i colą bo u mnie ani tego ani tego 
a tak na serio to masz super mądrego synka! brawo dla mamy ;-)
jak dla mnie to science fiction 

ale wiem, że każdą z nas czasem dopada a potem puszcza ;-) więc mam nadzieje, że już świat w lepszych barwach oglądasz :*
chociaż życie jest brutalne i czasem zmusza do różnych decyzji, póki co będę się zapierać byleby ten stan utrzymać 
milego seansu filmowego, pochwal się jutro co oglądaliście 
Dawidowe ja mam korektora takiego ludzika co tu siedzi w monitorze i poprawia, a jak błąd zobaczy to stuka się w czółko i na mnie krzyczy. ;-):-)

padłam bo sobie wyobraziłam to 

przykryłam go pieluszką tetrową i mam nadzieje, że jakoś się ochłodzi tym, no bo co jeszcze moge zrobić, tak żeby go nie rozbudzić
coś czuje że nocka będzie z tych gorszych raczej 
nie śpieszyliśmy się z mężem żeby pójść spać, skoro i tak co i raz trzeba wstawać i poszliśmy spać grubo po północy, a Patryk obudził się dopiero o 6:30
no gdybym wiedziała że on tak nocke prześpi to od tej 22 już bym dawno chrapała, a tak to o
no ale nie narzekam bo z własnej głupoty się nie wyspałam, a Ptysiek chyba tak bo zadowolony się obudził a to i mi dobry humor na cały dzień dało :-)
no i dzięki za rady dotyczące upałów
chociaż ja i tak wole swój sprawdzony sposób czyli wiatrak na full 

w tym milionowym tłumie przypadkiem ;-)
;-)

mój pojechał z bratem na rower i tylko przypadkiem zajechali pod narodowy, a że byli dosyć wcześnie to im się czekać nie chciał ;-) ja tam też bym zła nie była jakby później wrócił
a twój to pewnie ze znajomymi poszedł, co ?
szkoda tylko że go nie spróbuje :-( życze żeby mąż pod kołdrą wyciągnął coś innego niż latarke