reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam dziewuszki:)
mam nadzieje,ze choc troszke mnie pamietacie(jeszcze)
jakis czas mnie nie bylo....
jakis czas nie mialam weny by pisac a poza tym tak drukujecie szybko ze nie nadazam.
My posprzatalysmy z mala dzis caly dom...oczywiscie pomagala mi odkurzac do tego stopnia ze musialam ja od razu wykapac...juz dzis 3 razy cala mokra az sie klei... echhh
mamy 6 zĄbów:-D
juz czworakujemy(od niedawna)
i jestesmy bardzo niedobre(Ami) ;p
emiliab wydaje mi sie ze nie masz sie co martwic moj maz pojechal z kolegami bramke robic koledze z pracy. przebrani za dziw**...mini spodniczki rajstopki, usta czerwone peruki...obcasy jak go zawozilam i zobaczylam jego kolegow to zamarlam istne ladacznice:eek:najwazniejsze ze mlodym sie podobalo.
a moj tez jest normalny...:) w pelni sprawny:laugh2:pfff...

co do mieszkania z rodzicami to ja
1)mieszkam tylko w tym samym domu,ale z osobnymi mieszkaniami więc nie ma u nas zbiorowego prania,sprzątania itp więc jeśli chodzi o te sprawy to nie jest strasznie...a jeśli chodzi o dzisiejszą sprzeczkę z mamą to czybyśmy mieszkały 200 km czy tak jak teraz to i tak by do niej doszło;-)ale już spór został zażegnany i wsio jest ok (a tak na marginesie to moja mama to złota kobieta...ale złota też się czasem ma dosyć;-))
2)dom cały czas rozbudowujemy więc u mnie już wyprowadzka nie wchodzi w grę...zdecydowaliśmy się na powrót w moje strony,zainwestowaliśmy już kupę kasy na urządzenie swego gniazdka więc chcąc nie chcąc tu już zostaniemy:tak:

a zmieniając temat proszę tu nie pisać o pożegnaniach,znikaniu itp.sprawach z forum bo jak wieta w KUPIE SIŁA i każda z mamusiek to fajna babka,dlatego wrzućmy se w końcu na luz i idźmy do przodu z uśmiechniętą buźką:-D:-D

Gosia ja Cię jeszcze pamiętam. Może teraz postarasz się częściej zaglądać.
Dawidowe ja mam korektora takiego ludzika co tu siedzi w monitorze i poprawia, a jak błąd zobaczy to stuka się w czółko i na mnie krzyczy. ;-):-)
Wiecie co? Na niebie u mnie są CHMURY. :-)

Wracając jeszcze do pisowni to o jeszcze jednym chciałąm napisać. U mnie błędy wynikają też z przypadku, bo tak jak widać w wyrazie chciałam przycisnęłam literę a szybciej niż puściłam alt i wyszło jak wyszło. Czasem jest odwrotnie i nacisnę alt i puszczę go szybciej niż nacisnę jakąś tam literę i zamiast się wychodzi sie. Czasem mi spacja "nie wchodzi", bo może za lekko ją naciskam. Oczywiście zawsze można poprawić błędy, ale nie zawsze ma się na to czas. I to koniec mojego wyjaśnienia sprawy.

Ostatnia edycja:
Normalnie rewelka idzie ochłodzenie z 31 stopni spadło na 30 ;-)
Moja niunia wykapana wygłupia się ze swoim kocykiem. Stojąc nakłada go sobie na głowę idzie od konca do końca zdejmuje i się smije w głos.

moje dziecko w końcu zasypia trochę spokoju dala popalić strasznie nie wiem czy przez ten upał czy przez ząbki ale chyba jedno i drugie...a ja witam przy zimnym piwku w ten upalny dzień a tu strasznie pusto.

Ostatnia edycja:
A u mnie jest tak chłodno,że właśnie robimy sobie z Kubą...gorącą herbatę:szok:. Latem pijemy jej niewiele,prawie wcale. Więc dla nas to :szok:.

kroma przyjemnego biesiadowania ze znajomymi. A my się spotkamy...może w przyszłym tygodniu?
rysia tobie(wam;-))też życzę miłego spędzenia czasu w pubie
Elwirka u mnie piwo w lodowce od wczoraj,ale coś za zimno mi. Chyba je zaraz wyciągnę z lodówki,coby się napić za jakąś godzinkę:tak:

Acha,happy ta "Hafanana" dla mnie jest super!Nic mi nie mówła nazwa,ale jak ją sobie puściłam, to wiedziałam o co kaman:-D Przypomniała mi stare dobre czasy;-). Mąż akurat przyszedł,jak puszczałam sobię ja,to powiedział,żebym ją ściągnęła na kompa:tak:.

Wiecie,że Franek śpi od 17.30:szok:?. I zanosi się na spanie do rana... Ale miał tylko jedną drzemkę o 10,więc,co się dziwić.

emiliab moja to jakby teraz zasnela to by sie obudzila o 19 i buszowala nie wiadomo do której,dlatego spać chodzi po 21...:)
tez zaraz browarka wkladam do lodoweczki, popcorn piwko i seans filmowy z horrorami sie zapowiada
elwirka nanoc Oliwka zasypia?

A ja nadal sama siedzę i czekam aż mąż wróci z tych urodzin z wałówą. Poczytałam sobie trochę gazety jak młoda spała, bo prądu nie było. Za pół godzinki opluskam Lauruśkę, dam flachę i do spanka położę.
Emilia
ja też chcę taki chłodek.
Rysia udanego pubowania.
Kroma goście już poszli?

Ostatnia edycja:
reklama
kroma a dziękuje a zrozumienie
przecież nikt nie jest idealny chociaż joli i alicja były szczere

kroma i dawidowe nie obraże się i zostanę na forum szkoda tylko że nie wszystkie dziewczyny nie były szczere i nie powiedziały mi tego wprost
boszzzzzzzzzzzzzzzz, ja pierdziu, no przepraszam że jestem na tyle delikatna, że nie chciałam nikogo wytykać palcami!!! (miałam jeszcze napisać coś ale se odpuszczę:P)a zresztą w takich sytuacjach i tak źle i inaczej też by niedobrze było. więc dla mnie tematu koniec.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry