reklama

Październikowe Mamy 2010

Dopiero wróciłam z pracy ale czytam, czytam i normalnie muszę dorzucić swoje 3 grosze.

Po pierwsze pisownia na forum powinna być w miarę poprawna. Wiadomo, że zdarzają się literówki, błędy ortograficzne czy stylistyczne. Ale zazwyczaj staramy się pisać poprawnie - według mnie - z szacunku do czytelników. Do żadnego linczu się nie dołączam, wyrażam swoje zdanie na zarzucony (być może już zamknięty) temat.

Po drugie rzuciło mi się hasło Dawidowe "A tak na marginesie zaczyna się zbiorowy lincz i mam nadzieje że nie uraziecie tym Elwirki ani nikogo innego. Jak ona zrezygnuje z pisania na forum to ja też." Co to znaczy "jak ona zrezygnuje z pisania na forum to ja też"? To nie jest piaskownica ani przedszkole, żeby takie rzeczy pisać. Nikt nikogo nie zmusza do pisania na forum. Musiałam to skomentować.

Po trzecie Ida nie uważam abyś wywołała "wojnę". Wyraziłaś swoje zdanie. I dobrze.

Napisałabym więcej ale jestem po 10h pracy i jutro czeka mnie to samo.

Pozdrawiam wszystkie!

reklama
wlasnei wrzucilam fotki i dwa video z dzisiejszych wyglupow na galerii:) drugie video jest fajniejsze bo dluzsze i wiecej sie dzieje:)

HALOOOOO znowu jestem ja to nikogo nie ma??????????
DAWIDOWE przez ciebie chipsy pochlaniam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziulka a mnie już pomału przechodzi ich jedzenie ponieważ coraz mnie jestem w stanie zjeść ich na raz. Zreszta koleżanki mąż przewozi z fabryki do sklepów i nie jedno widział co pakują, jak i z czego je robią

jak widze ile francuzi kupuja i jedza chipsow to strach sie bac!!!!!!!!!!!! ilosci nieziemskie schodza szczegolnie w Lidlu. paprykowe sa przedobre i jeszcze naturalne lekko solone w smaku przypominaja mi dawne polskie prazynki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry