reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam jak zwykle nie wyspana,moje dziecko na drzemce.
Roxannka biedny mały,znów chory duzo zdrówka.Pochwal się Ptysiem w nowej fryzyrze
Emiliab gratuluje ząbków i współczuje upadku
Rysia super że weselicho się udało.gratuluje bratanicy
Kroma biedactwo,zdrówka dla małego

Oliwka tez miała wenflon w główce i to parę razy,ale nie ma śladu włosków ma dużo.

Kurcze ale zemnie matka nie upilnowałam i spadła mi z kanapy naszczęście nic sie nie stało nawet guza nie ma

hej dziewczyny
ja znowu tylko przeciag robie, w pracy zapierdziel nie ma kiedy pisac, w doma kaszanka, moj maz spadl ze schodow z Tomciem, co nawet nie bylo takie grozne, tylko jak sie usilowal podniesc to jakos tak sie naciagnal, ze mu dysk wyskoczyl. siedzi w domu i jeczy, placa mu za to psie pieniadze, wiec ja nie moge sobie pozwolic, zeby nie chodzic do pracy. masakra. mam nadzieje, ze do konca tygodnia jakos sie ogarnie.
kroma - zdrowka dla Arka. tyle przeczytalam a teraz lece pracowac, bo ktos musi :-):-)

Elwirka- kanapa to "żadna " wysokość- Amelka też parę razy lot z łóżka zaliczyła i nawet guza nie miała.
U nas nocka tez "taka se"- o 3.45 pobudka na mleko:baffled:,ale dospałysmy jeszcze 4 godziny.
Kahaa- no,to szybkiego powrotu do zdrowia dla męża:tak:

Rysia super, że wesele udane i że dzidziuś w rodzinie, ale najbardziej cieszy mnie, że mówisz, że będziesz już na bieżąco, bo ja za Tobą tęskniłam!!!
Strip albo coś przeoczyłam albo nie napisałaś nic na wizytowym, a miałaś się rozpisać :baffled: Martwię się
Dziulka jak masz tak blisko pracę to mąż może Cię odwiedzać z Leane :-)
Kroma zdrowia dla Was!
Kahaa przeraziłam się jak to przeczytałam :baffled: To niech szybko mąż wraca do siebie
Happybeti przynajmniej dospałyście. Mój się obudził o 5:45, wciągnął butlę i już spać nie poszedł

nat no co ty!!!napisalalam ze nigdy w zyciu no poprostu niechce wiecej dzieci a jak by zaszla w ciaze to po pierwszym szoku byla by radosc!roxi dzieki staralam sie i sie udalo!wspolczuje ze patryk znowu chory super ze u fryzjera byl grzeczny moj poki ci ma 2 wlosy na krzyz sporo czasu minie nim bedzie potrzebowal interwencji fryzjera emis tak tez wlasnie mysle ja i tak czuje ze gdybym miala trzecie to na bank chlopak kania mam nadzieje ze jednak pospalas a kolezanke troszke niech wyrzuty sumienia pogniebia kroma powodzenia u lekarza zeby to niebylo nic powaznego tyle udalo mi sie nadrobic wczoraj niemialam jak wejsc na bb caly dzien zalatany bartek mial tez sporo lekcji, wierszyk na przedstawienie i musialam troche z nim posiedziec!teraz zmykam do szkoly

reklama
Wioli to dobrze, bo już się martwiłam:-)
Happybeti za nim ciężko nadążyć, ostatnio dwie. A w ogóle to zdarza się, że jak się obudzi przed 6 to jeszcze śpi po butli tak do 7-7:30, ale to rzadko. Teraz chyba usnął

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry