• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam jak zwykle nie wyspana,moje dziecko na drzemce.
Roxannka biedny mały,znów chory duzo zdrówka.Pochwal się Ptysiem w nowej fryzyrze
Emiliab gratuluje ząbków i współczuje upadku
Rysia super że weselicho się udało.gratuluje bratanicy
Kroma biedactwo,zdrówka dla małego

Oliwka tez miała wenflon w główce i to parę razy,ale nie ma śladu włosków ma dużo.

Kurcze ale zemnie matka nie upilnowałam i spadła mi z kanapy naszczęście nic sie nie stało nawet guza nie ma

hej dziewczyny
ja znowu tylko przeciag robie, w pracy zapierdziel nie ma kiedy pisac, w doma kaszanka, moj maz spadl ze schodow z Tomciem, co nawet nie bylo takie grozne, tylko jak sie usilowal podniesc to jakos tak sie naciagnal, ze mu dysk wyskoczyl. siedzi w domu i jeczy, placa mu za to psie pieniadze, wiec ja nie moge sobie pozwolic, zeby nie chodzic do pracy. masakra. mam nadzieje, ze do konca tygodnia jakos sie ogarnie.
kroma - zdrowka dla Arka. tyle przeczytalam a teraz lece pracowac, bo ktos musi :-):-)

Elwirka- kanapa to "żadna " wysokość- Amelka też parę razy lot z łóżka zaliczyła i nawet guza nie miała.
U nas nocka tez "taka se"- o 3.45 pobudka na mleko:baffled:,ale dospałysmy jeszcze 4 godziny.
Kahaa- no,to szybkiego powrotu do zdrowia dla męża:tak:

Rysia super, że wesele udane i że dzidziuś w rodzinie, ale najbardziej cieszy mnie, że mówisz, że będziesz już na bieżąco, bo ja za Tobą tęskniłam!!!
Strip albo coś przeoczyłam albo nie napisałaś nic na wizytowym, a miałaś się rozpisać :baffled: Martwię się
Dziulka jak masz tak blisko pracę to mąż może Cię odwiedzać z Leane :-)
Kroma zdrowia dla Was!
Kahaa przeraziłam się jak to przeczytałam :baffled: To niech szybko mąż wraca do siebie
Happybeti przynajmniej dospałyście. Mój się obudził o 5:45, wciągnął butlę i już spać nie poszedł

nat no co ty!!!napisalalam ze nigdy w zyciu no poprostu niechce wiecej dzieci a jak by zaszla w ciaze to po pierwszym szoku byla by radosc!roxi dzieki staralam sie i sie udalo!wspolczuje ze patryk znowu chory super ze u fryzjera byl grzeczny moj poki ci ma 2 wlosy na krzyz sporo czasu minie nim bedzie potrzebowal interwencji fryzjera emis tak tez wlasnie mysle ja i tak czuje ze gdybym miala trzecie to na bank chlopak kania mam nadzieje ze jednak pospalas a kolezanke troszke niech wyrzuty sumienia pogniebia kroma powodzenia u lekarza zeby to niebylo nic powaznego tyle udalo mi sie nadrobic wczoraj niemialam jak wejsc na bb caly dzien zalatany bartek mial tez sporo lekcji, wierszyk na przedstawienie i musialam troche z nim posiedziec!teraz zmykam do szkoly

reklama
Wioli to dobrze, bo już się martwiłam:-)
Happybeti za nim ciężko nadążyć, ostatnio dwie. A w ogóle to zdarza się, że jak się obudzi przed 6 to jeszcze śpi po butli tak do 7-7:30, ale to rzadko. Teraz chyba usnął

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry