emiliab
Fanka BB :)
kaniu ojjj,biedna Oliwcia:-
**** Mi na podrażnioną pupę Franka(jak nie działał juz olej lniany) lekarka przepisała PImafucort krem. I dla mnie jest rewelacyjny
doris a co u nas? Usiądź wygodnie z kawką i czytaj,czytaj,czytaj...;-);-). Może w końcu znowu "wpadniesz" w rytm forumowy. Będę czekać:****
doris a co u nas? Usiądź wygodnie z kawką i czytaj,czytaj,czytaj...;-);-). Może w końcu znowu "wpadniesz" w rytm forumowy. Będę czekać:****
Zawsze mnie ten dzień trochę przygnębia,bo jak stoję nad dwoma najważniejszymi dla mnie grobami obok siebie...gdzie są mój tata,brat i siostra...i patrzę w oczy mojej mamy to serce podchodzi mi do gardła i mam ochotę jej wtedy wynagrodzić cale zło tego świata...ale nie mogę.
emis moj tak samo twierdzi zreszta on niechcialby corki gdyby byla cieszyl by sie ale z dwoch woli chlopca mowi ze corke trudniej wychowac!kania u nas na odparzenie najlepiej dziala krem z;'' nivei na odparzenia'' mam pytanie do mam chlopcow wasze dzieci tez mietola siusiakiem przy przebieraniu pampersa?witaj doris i czrodziejka