reklama

Październikowe Mamy 2010

kaniu ojjj,biedna Oliwcia:-(:**** Mi na podrażnioną pupę Franka(jak nie działał juz olej lniany) lekarka przepisała PImafucort krem. I dla mnie jest rewelacyjny
doris a co u nas? Usiądź wygodnie z kawką i czytaj,czytaj,czytaj...;-);-). Może w końcu znowu "wpadniesz" w rytm forumowy. Będę czekać:****

reklama
Doris właśnie niby nie biegunka ale kupki rzadkie i strasznie ją odparzyło :-(
Oczywiście jest ich więcej ale przy ząbkowaniu u niej zawsze było więcej.
A co do tej maści to akurat mam ją w domu, a olej zakupię tylko on służy do smarowania jej tak jak sudocrem???
Cieszę się, ze u Was wszystko ok, że wszyscy zdrowiutcy jesteście :-)
Nie gadaj głupotek że wypadłaś z rytmu BB, bo wypaść się nie da :-)

Emiliab tą maść też akurat mam w domku, heh cała apteka u mnie jest :-) W końcu pół wypłaty zostawiłam w tamtym m-cu w aptece.

Ostatnia edycja:
happy uuuu czyli Amelce nie podobało się to wczorasze swięto? To moze faktycznie lepiej ,ze Dodo przespał imprezę. A co ciepełka , to powiem Ci ,ze ja tez chyba za ciepło sie ubralam , bo jak doszlam do mamy to musialam zrzucić kurtkę , bo myslalam ,ze sie ugotuję. Dobrze ,ze Doriankowi ubralam tylko cienką bluzeczkę pod kurtkę zimową , bo tez by się zgrzał.

emiliab widzisz , dobrze ,ze napisalas o tej masci , bo ja też mam wlasnie ją w domu a nie mialam pojęcia na co ona jest. A co do czytania , to dzis nie ma szans nadrobic, bo szef w szpitalu i ciagle cos ktos chce , a w domu to juz wogóle.

natolin ja olej lniany kupowałam w tesco i był na stoisko wlasnie ze wszystkimi olejami.

kania ja smarowałam olejem po każdej zmianie pieluszki i wcale go nie oszczędzałam , wysmarowałam pupę jak zwyklą oliwka po kąpieli. A jaka masz masc? Triderm?

Ostatnia edycja:
witam się z rana

Raczej ciężko mi będzie was nadrobić bo piszecie jak szalone ale chociaż z grupsza przejrze co tam u was słychać.

Wczoraj dzień szalony bo musiałam ogranąć chałupe. W dzien przyjęcie niunie położyłam spać wieczorem i pędem poleciałam do domu po rzeczy. Mimo że w ciągu dnia tataprzywiozł mi jakieś jedzenie, pieluchy i mleko. W ciągu 15 minut spakował rzeczy swoje i Laury, zabawki,kocyki kosmetyki, laptopa i zeszłam na dół a jeszcze na taxi czekałam. Generalnie wszystko fruwało to było co sprzątać. PRanie porobione, zakupy zrobiłam on-line wiec przywiozą mi 12-14. Przynajmniej nie będę latała po hipermarketach z małą a i nosiła. Do piątku się wstrzymam z wychodzeniem. A piątek pojade do lekarki aby ją osłuchała mimo że nie ma potrzeby. Teraz myśle czy wziąć jeszcze zwolnienienia na przyszły tydzień. Narazie mam do piatku i nie wiem czy lekarka może mi wystawić od poniedziałku. Czy musi być ciągłość. Szkoda mi sobote i niedziele mieć zwolnienie.

Hej.Nie było mnie bo wiadomo,wyjazdy na groby:tak:Zawsze mnie ten dzień trochę przygnębia,bo jak stoję nad dwoma najważniejszymi dla mnie grobami obok siebie...gdzie są mój tata,brat i siostra...i patrzę w oczy mojej mamy to serce podchodzi mi do gardła i mam ochotę jej wtedy wynagrodzić cale zło tego świata...ale nie mogę.

A z wieści kochane to mój mały całkiem ładnie zaczyna sam chodzić,czytałam że u Dobranocki i Margerrity tez dzieciaczki zaczęły śmigać,super:-) Wstaje po 5 rano,w dzień śpi,albo nie,a jak spi to po 20 minut i tak przez ostatnie dni.Nie mam czasu na główny i zamknięty ostatnio...ehh a co to będzie jak wrócę kiedyś do pracy:zawstydzona/y:
Nie wiem czy witałam się już z Wioli....więc się witam i jeszcze chciałabym złożyć gratki dla Efy i Margerrity.Nie wiem kiedy zawitam na dłużej.:-(Buziaki

nat nawet mi przez mysl takie cos by nieprzeszlo:no:emis moj tak samo twierdzi zreszta on niechcialby corki gdyby byla cieszyl by sie ale z dwoch woli chlopca mowi ze corke trudniej wychowac!kania u nas na odparzenie najlepiej dziala krem z;'' nivei na odparzenia'' mam pytanie do mam chlopcow wasze dzieci tez mietola siusiakiem przy przebieraniu pampersa?witaj doris i czrodziejka

Emiliab, Doris u Nas ta maść (Pimafucort) była przepisana na takie liszajowate zmiany.
Oliwii kiedyś od zamka w bluzie na brodzie zrobiła się taka zmiana i ta maść jej pomogła.

Doris Triderm i Pimafucort.

U Nas wczoraj do południa lało ale popołudniu zrobiło się pięknie, tzn. chłodno ale słonecznie aż miło było pospacerować po cmentarzu. Dziś znów słonecznie i w miarę ciepło :-)

Dobranocka
gratuluję Justysi samodzielnego już "biegania" :-)

CzarodziejkaM
super, że Krzyś już samodzielnie "śmiga" a tak wczesnym wstawaniem się nie martw, nie jesteś sama :-)

Wioli u Nas Nivea niestety nie pomaga :-( ale dzięki za info.

Ostatnia edycja:
Dawidowe a gdzie robisz zakupy?
CzarodziejkaM o tacie i bracie wiedziałam, ale siostra też? :-(
Kania a u mnie wczoraj było ładnie, a dzisiaj szaro i zimno i wilgotno :-(
Wioli mojemu też się to zdarza ;-) a co do córci to faceci tak mówią, a później dziewczynka jest ich oczkiem w głowie :-) tzn mój to w ogóle chciał córcię :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry