reklama

Październikowe Mamy 2010

hej dziewczynki

:-( nie mialam Was dzis jak poczytać. Melduję się tylko i zmykam do domku. W weekend niestety na pewno też nie wpadnę , bo jadę na babski wypad w góry.

U mnie wszystko ok . Dodo dzis byl na szczepieniu i lekarka stwierdziła ,ze to bardzo źle ,ze on jeszcze nic nie mówi:szok:. Trochę jestem zaskoczona ,ale tak bardzo sie tym nie przejmuje , bo to lekarka której nie znoszę, i która często mówi jakieś dziwne rzeczy.

reklama
sarisa co ja bym dala zeby moj k wracal o 17lub18 czrodziejka wspolczuje nocki i zycze duzo zdowka dla twojego maluszka kania mi to sie moze zdarzyc tylko w tyg jak musze wstac do szkoly wtedy dzieci spia snem kamiennym w week jak mozna pospac to wstaja z kurami ciesze sie ze z oliwka juz lepiej o widze ze i blazejek od kasis chory dla was tez zdrowka i udanej imprezki mala mi ja to cie podziwiam ze ty tak znosisz tych swoich tesciow ja bym niedala rady za bardzo nerwowa jestem

polowe mieszkania posprzatalam po szkole biore sie za reszte zeby tylko mi sie chcialo tak jak mi sie niechce;-)doczytalam ze cos sie ciekawego wydarzylo na zamknietym niewiem co ale skoro sie cieszycie ciesze sie razem z wami!

Sariska- ja tak właśnie M. pocieszałam- że z maluszkiem to nawet jesień i zima jakos jest jaśniejsza i szybciej mija:tak:
też tak uważam :-)
Dobranocka po prostu wiedziałam, że Cię to zainteresuje :-)
Sheeney szkoda, że na święta nie będzie
Czarodziejka zdrówka dla Krzysia!
Kania jak to nie dajesz rady? :-(
Doris jakaś głupia ta lekarka! a Tobie zazdroszczę bardzo :-p
Wiolia powiedz jak będziesz mogła i chciała - czy Wy będziecie chcieli wracać do Polski? i czy Twoje dziecko jest dwujęzyczne?

nat poki co nie zamierzamy wracac moj k tutaj pracuje ma dobrze platna prace niemam w pl mieszkania a kredytu niechcemy brac a wracac do pl wynajmowac mieszkanie i liczyc kazdy grosz niechce pewnie ze bym chciala wrocic bo tesknie za polskim zyciem za ludzmi tu tez sa polacy ale z reguly sami zawistni ktorzy jedza chinskie zupy a reszte przepijaja bartek mowi po polsku i po ang balam sie jak poszedl do szkoly ze sobie moze nie da rady bo nieznal nawet jednego slowa a w 1 klasie byl uczniem roku lepiej mowi po ang niz ja!doris udanego babskiego wypady i tak jak nat zazdroszcze oj zazdroszcze:tak:a lekarka sie nie przejmuj bo niema czym!

Ostatnia edycja:
Jednak nie pojechalismy na basen bo Tomkowi wypadly dzis nadgodziny ,jutro i pojutrze tez bedzie pracowal ale odbijemy sobie w przyszlym tygodniu.BYlam z Tomuniem w sklepie bo mam ochote na placki ziemniaczane z twarozkiem.i zaraz zabieram sie za robienie :-):-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry