reklama

Październikowe Mamy 2010

nat no fajnie spędziłyśmy dzień bo Elwirka zawtała do nas z Oliwką. i powiem, że dziewczynki się fajnie bawiły, potem poszłyśmy sobie na spacer a i nam się fajnie gadało. jak się siedzi cały dzień w domu to taka miła odmiana jak ktoś wpadnie i jeszcze też z takim maluszkiem. zawsze jest się z czego pośmiać

a u nas dzisiaj nocka znów z 1 pobudką i Agusia wstała o 6:30 i znów małż wstał do niej a ja wstałam o 9. no ale teraz 2 tyg pod rząd ja będę rano do Agi wstawać:-D ale pocieszam się, że potem znów cały 1 tydz małż heh i tak ciągle.

reklama
Witam kochane :-) w ten piękny słoneczny dzień................już wyczytałam, że żadna z Was listopada nie lubi ;-).....A mnie jest to obojetne jaki miesiąc ważne, że słoneczko świeci :-). Zresztą ja chyba nie zwracam uwagi na pory roku, aż tak bardzo i powiem Wam, że odkąd jest Zuzka to najmilej wspominam jesień i zimę, bo ona taka malizna te nasze spacerki itp. zobaczymy czy w tym roku zdania nie zmienie hehe ....................
Wioli ja jak wiem, że będe z Zuzkiem 2 dni sama np. to mi nie przeszkadza. Najbardziej mnie roznosi jak korki są i zamiast o 16 przyjezdza 17, 18.
Happy kurcze Amelka dalej śpi eh zazdraszczam my mieliśmy pobudkę o 5 ;-)

Elwirka bo ty masz grzeczne dziecko!!!! to zapraszam, zapraszam.
sariska :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* a co do listopada to mam tak jak ty. nie ważne jaki miesiąc byle słońce było

Sariska- ja tak właśnie M. pocieszałam- że z maluszkiem to nawet jesień i zima jakos jest jaśniejsza i szybciej mija:tak:
A Amelke obudziłam,właczając TV,bo co za dużo,to niezdrowo:-p:-)

dzień dobry,

aaa jak przeczytałam wątek zamknięty to do teraz jestem w szoku i chyba nie bardzo wiem co napisać, bo tak się cieszę :-):-).

Do mnie wieści dotarły smsem (dziękuję Nat :*) WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!Super!

Wpadam żeby... się chwilowo pożegnać i usprawiedliwić. Muszę zrobić dzisiaj furę sushi dla Mamy na imieniny, iść z Justyną do lekarza (wyprawa na podwójny wózek....) zawieźć te sushi 15 km stąd, jeszcze spakować się i o 17:30 wyjechać ze znajomymi na weekend. Ciekawe czy w tym rozbieganiu jakiegoś dziecka nie zapomnę zabrać...

Aha, jeszcze klawiatura mi się psuje i pisałam to chyba godzinę...

hej
kurde ponad 20 str odkad ostatnio pisalam i jak was nadrobic. wiec tylko zamelduje, ze moj mąż dalej połamany i jęczy, a ja nigdy nie byłam cierpliwą pielęgniarką więc zamiast mu współczuć to sie wkurzam. lecę zobaczyć co się sarisce przytrafiło i spadam robić sniadanie moim chłopakom

reklama
:-):-):-):-):-) ......

Witam sie z rana,znowu niewyspana:-p Tomus niesetty nie da mi teraz nic napisac bo odrazu wspina mi sie po nodze i wyje...
Mega wypasiona prysznico-wanna bedzie dopiero 4 stycznia w sklepie:-(:wściekła/y:+ kilka dni zanim nam dowioza wiec musimy troche poczekac..
Jak mały usnie a ja nie to wtedy usiade na dluzej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry