reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej dziewczęta ;-):-):-p

Jak zwykle miałam się dzisiaj wcześniej położyć i co ? :eek: Mąż na kanapie już dobre pół godziny chrapie i żadne z nas nie ma ochoty iść do sypialni, bo zaraz Patryk się obudzi :confused2: Nasze ostatnie nocki nie moge powiedzieć, że do przespanych należały :no:

dawidowe, zdrówka dla Laury!
Patryk jeszcze jakoś się trzyma, chociaż co i raz jakieś katarzysko albo kaszel go dopada ... oby w nic się nie rozwineły :sorry:

narazie brak wieści od nice więc pewnie jutro coś się wydarzy ;-)

Co do telefonów z dotykowym ekranem to mnie strasznie irytują, osobiście takiego nie mam, ale ma mój mąż i nie lubie nic na nim robić. Zawsze coś się nie tak naciśnie, przypadkiem uchem się rozłącze wrrrr nie bawi mnie to wcale. A niestety niedługo czeka mnie wymiana tel bo mój szwankuje i gubi zasięg, no i zastanawiam się na co bede musiała się zdecydować, bo z tego co widziałam to teraz głównie takie dotykowe :dry:

Roxi :-).. jak wymiałam swój to mi M. zapuił smartphona i praiwe rzucałam nim o ściane i mówiłam, żeby sam sobie z niego korzystał ;-). Teraz nie wyobrażam sobie innego phona. Mam z dostępem do neta płace za wszystko chyba 70 zł do play mam darmo do innych sieci nawet niewiem ile minut w każdym razie przeważnie nie przagaduję, raczej trace na mmsy ;-) i nie wyobrażam sobie bez tego tela teraz życia....Zuzka marudzi w trasie włączam kulfona, potrzebuję kasy żeby za coś zapłacić... łączę się z bankiem iprzelewam kasę z konta oszczednosciowego na zwykly i kasa jest. Jestem u lekarza i Was czytam do tej pory się wkurzałam, że ktoś się pcha, że długa kolejka a teraz nim się obejrzę wchodzę ;-).... haha ale się rozpisałam ;-)

Rysia oddalas moje myśli po co sobie utrudniać życie ;-)A jak tam Miłosz?była juz pobudka?

Miłosz śpi od 20 i o dziwo nie było jeszcze żadnej pobudki...hmmm ciekawe czy dzisiaj będzie miał w nocy ochotę na zabawę czy prześpi ją całą??ale to okaże się w praniu i nie omieszkam się poinformować Was o tym rano:-D

wioli diamond dash

a my przed chwilą tankowanie młodej mieliśmy,chciałam ją przetrzymać myślałam że się powierci i pomiunczy i będzie dalej spać ale gdzie tam mleko trzeba było dać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry