natolin
Fanka BB :)
No, ale nie można tak ciągle na przeciwbólowych :-( Może poproś lekarza o zwiększenie dawki tych leków co masz pół tabletki na noc.Dzięki, a jeśli chodzi o mnie to chyba na przeciwbólach muszę jechać, bo nic innego mi nie pozostało.
Martwię się.
Trzymam kciuki za pozytywne wyniki badań taty.
No i za siostrę trzymam kciuki, odezwij się jak wizyta u lekarza dzisiejsza.
Ale to dotyczy tylko leków refundowanych! To one miały (i mają raczej) mieć stałą cenę.Podobno od 2012 cena za lek wszędzie miała być taka sama i ja się pytam tylko GDZIE? U nas jest jedno wielki bezprawie ehhh
A różnica w cenach nasivinu i tantum verde to rozumiem z korzyścią dla doz.pl?
A co do Dnia Babci i Dziadka to ja też nie wiem co kupić :-( A Ty wymyśliłaś już coś?
ojeji tak apropos pracy to ja dzisiaj poza domem od 9(normalnie od 8, ale bylo to szkolenie) do 21.
Ja już bym chyba tak nie umiała...Emiliab bardzo się cieszę, że mąż ma od jutra pracę już! :-*
ale Ci zazdroszczę!Poza tym piekny dzien, slonko swieci jak oszalale i ma byc dzisiaj ponad 11 stopni na plusie...
A akcja z kluczami do auta niezła

Zawsze masz tak pierwszego dnia? Bo ja to bardziej przed.Mam taki humorCały dzień mam ochotę kogoś pogryźć,chodzę zła jak osa,czepliwa i wredna.Już nie mogę ze sobą wytrzymać.
![]()
Makuc dobrze, że zabawa udana ;-)
A gdzie Wioli, Ragna?
Cały dzień mam ochotę kogoś pogryźć,chodzę zła jak osa,czepliwa i wredna.Już nie mogę ze sobą wytrzymać.

Kroma a mnie się bóle po ciąży bardzo ale to bardzo zmniejszyły.Wiadomo i tak nie jest kolorowo,ale lepiej