reklama

Październikowe Mamy 2010

Bry...nocka do kitu, poza tym wczoraj przyszedł osioł dla Oliwii i na dzień dobry z niego spadła i nabiła sobie guza na głowie, ryku było co nie miara. Ja ledwo siedzę-leżę i pracuję.
Z dobrych wiadomości - moja koleżanka, o której już kiedyś pisałam jest w Krk, rano jej wody odeszły i przygotowują ją do cc :-)

Podczytywałam Was przez weekend na telu, lae co chciałam napisać to mi padał ..wczoraj czułam się niezbyt i nawet poszłam spać o 21:00 no szok. I co Zuza w nocy miała stan podgorączkowy, rano dojrzałam woda w nosie, czyli początki kataru ehhh mam nadzieje, że jednak nas mężuś nie zaraził....ehhhhh Kania jak sister?
Co się działo??? Mam nadzieję że dziś lepiej się czujesz. Doczytałam że chorzy jesteście, ojej oby Zuzinkę nic poważnego nie nabrało a zapalenia zatok mężowi współczuję, Ty się kuruj ciepłą herbatką z sokiem malinowym :-) Siostra bez zmian, dziś ma wizytę u tego prof gastrologa ale dopiero wieczorem.
Wioli83 i jak wizyta koleżanki??? Jestem pod wrażeniem długości i zawartości posta, szacun !!!
Sheeney super, że jesteście już zdrowi, a jak dziś samopoczucie??? Czemu chcesz sobie zrobić odwyk od BB???
Kroma i jak rozmowa o pracę? Doczytałam, znów godziny... ehhh szkoda. Ooo widzisz ja też mam dziś rozebrać choinkę :-)
Emiliab cieszę się, że woda już jest, że taką przyjemność Ci sprawiło spuszczanie wody w toalcie a mąż mam nadzieję, że szybko wróci do pracy !!!
Dawidowe super, że Laura zdrowa i że masz takich rodziców, że tak Ci pomagają :-) a co do kuriera to przywiózł wczoraj skoczka-osiołka.
Ragna po pierwsze gratuluję nowych ząbków Hanii, poza tym czemu miałabyś jej krzywdę robić posyłając ją do Klubiku??? Uważam, że nie ale to Twoja decyzja :-) Mam nadzieję, że fachmeni szybko z drzwiami się uporają :-)
Efa co u Ciebie? Jak ręka?? Oluś??? Mąż??
DAWIDOWE Alicja też nie szasta całusami. Widocznie takie "typy" nam się trafiły
Moja też w tym temacie oszczędna. Lubisz Lennego??? Ja bardzo :-) Zdrówka dla męża i miłego dzionka mimo kiepskiej nocki.
Ika u dentysty nic nie bolało, jeszcze się wryłam w kolejkę bo w sumie trwało to niecałe 3 minutki :-) A jak siostra???
Mała_mi super, że zakupy się udały :-) Mnie też wykańcza łażenie po sklepach...
Moriam powodzenia w sprzedaży sukni ślubnej i wytrwałości w a6w :-) i miłego szkolenia.
Nat z moim kręgosłupem jest źle, nie mogę siedzieć, stać ani leżeć :-(
Dziulka przeżywasz bardziej i doskonale Cię rozumię, ja dwa tyg przepłakałam jak dawałam Oliwię do żłobka.
Trzymaj się dzielna z Ciebie Kobieta, mam nadzieję że dzisiejsza nocka była lepsiejsza :-)
Roxannka trzymam kciuki, by dzisiejszy dzień był znacznie lepsiejszy od wczorajszego. A jak dziś nocka???
CzarodziejkaM Jak Oliwia była przeziębiona to ja nie szłam na kontrolę, jak miała zapalenie oskrzeli to byłam.

reklama
jeszcze wpadne do was
trzymam za słowo :-)
Kania współczuję Oliwii upadku, a Tobie tych bóli kręgosłupa. Nie da się z tym nic zrobić?
Po raz pierwszy od dawna zastanawiam się czy położyć się na drzemkę z Pudziankiem (bo zawsze się kładę, a nie zastanawiam) i w sumie mogłabym się nie kłaść, ale chyba lenistwo wygra ;-)

Halo

I ja się witam :-)....nocka okej. Tylko Zuza do 6:30 pospała, ale jest kochana i radosna :-). Póki co nadal katarek, kaszlu nie więc mniejmy nadzieje, że będzie ok. Dziś pojechałam wydrukowałam ubezpieczenie małża pojechałam do apteki i pokazuje kobitce i mówię, że chciałam zrealizować recepte tu jest ubezpieczenie. A kobitka do mnie, że wszystko zrealizuje i nic jej pokazywać nie muszę. I miło mnie zaskoczyła. I wiecie co wczoraj posprawdzałam sobie leki zakupione z cenami w dozie i wiecie co różnica między lekami 10 zł na tantum verde i 10 zł nasivinie to jest jakieś chore!!! Podobno od 2012 cena za lek wszędzie miała być taka sama i ja się pytam tylko GDZIE? U nas jest jedno wielki bezprawie ehhh
Makuc zdrówka dla małża
Kania trzymam kciuki za koleżanke :-). Biedna Oliwka.

no i jestem
Kania - biedactwo, a co bierzesz na kregoslup? Wybierz sie do jakiegos ortopedy, niech ci rehabilitacje wypisze. Zresztaniech ktos to sprawdzi. moze dysk wypadl albo przepuklina sie robi? odpukac...
nat- jednak poszla drzemac:)
sarisa- super,z e Zuu sie dobrze czuje. U nas pobudka nocna i butla ekstra poszla. Za to rano Maura spala prawie do 9, jak nigdy. Zeby, tak mysle.
A z receptami to mi nawet nie mow paranoja jakas teraz bedzie. A na wszystkim i tak ucierpi pacjent.

Ostatnia edycja:
Kania - biedactwo, a co bierzesz na kregoslup? Wybierz sie do jakiegos ortopedy, niech ci rehabilitacje wypisze. Zresztaniech ktos to sprawdzi. moze dysk wypadl albo przepuklina sie robi? odpukac...
Moriam ja już byłam u dr, i dostałam skierowanie na rehabilitację ale dopiero na połowę lutego, do tego czasu nie wiem czy wytrzymam...a na ten kręgosłup dostałam jakiś lek, ale tylko ma noc pół tabsa...
Sarisa cieszę się, że Zuzinka ma tylko katar i że miło Cię dziś w aptece zaskoczyła pani. A co do cen leków to ja naprawdę nie będę się wypowiadała, bo szkoda moich nerwów. Skandal w biały dzień, i kto na tym cierpi??? pacjent...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry