reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
dziula no już już:-)poszedł
Kania, znowu Oliwkę rozkłada?:-
-
-(duzo zdrówkaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a ty ok??? bo ja z zatokami nadal walczę ale pewne kropelki nadzieję mi dają
zobaczymy jak na dłuższą metę będzie

a co do cwiczeń to na razie tylko wczoraj zrobiłam "dzień dziecka" więc jak na 7 dni w moim przypadku to jest super

efektów tylko na razie brak
ale ja wymagania mam niemałe;-)pisz jak łikendzik!!!

Kania, znowu Oliwkę rozkłada?:-

Hejo Mamusie
Nadrobiłałam Was dziś w łazience w wannie ;-) i to na raty właśnie skończyłam i niewiele pamiętam ehh a to już ta godzina i wypadałoby pójść już spać ;-)
Ragna spóźnione życzonka urodzinowe :-). 30 lat to piękny wiek codziennie oswajam się z tą myślą ;-)
Rysia ojej biedny Miłek
Eliza nie jesteś zbyt wymagająca. Tylko Twój męzuś nie widzi problemu, że talerze ze zlewu uciekają i tym podobne rzeczy............ najlepiej byłoby jak on pójdzie do pracy i wróci do TAKIEGO domu jak opisałaś i wtedy może zrozumie o co Ci chodzi
Emiś, Czaruś cieszę się, że sie zrelaksowałyście :-)
Idek a Ty u lekarza nie byłaś?
Dawidowe zdrówka dla malutkiej
Kania zdrówka dla Oliwki
Elwirka to fajnie, że małż ma się lepiej
E-lona play jest chyba najtańszy tak mi się zdaje. Ja mam tel e tej sieci od 2007 roku i na bank nie zmienię
Roxi,Nat to chłopaki rozrabiaki ;-)
Maqc i rozmawiałaś już z gupim szefem? A z tą pracą to ja bym się chyba nie zastanawiała tylko wróciła.
Ale zrobisz co Ci sumienie podpowiada
Ika u mojej mamy jest też taka kolęda, że najpierw ministranci razem z nimi modlitwa a potem ksiądz zostaje a oni idą dalej. A w kraku się nie zdarzyło księdza przyjać.......
Dorisku a jak tam u Ciebie? Bo przeczytałam, że piątek tragiczny? Mam nadzieje, że już się nic nie wydarzyło dalej.
Moriam, Ida, Kania, Renata,Emiś a ja co Was co wieczór myślę i się zastanawiam czy już strzeliłyście seryjkę A6W i czy ćwiczyłyście :-)
Wioli Ty w pracy? to jak widać czytałam chyba z małym zrozumieniem, bo przeoczyłam, że wracaasz? czy to taki odskok?
Kroma fotki superaśne :-). Mówisz, że dwei dziewczynki? ;-) ogólnie mi jest już to obojętne byleby zdorwe było :-) tak jak piszesz. A co to za książka?
Sheeney piękne imię i sama bym chciała Tymona, ale nie mogę ehh. Kiedy wrócisz? Mówisz, że masz już dość? a tu jeszcze 16 tygodni ehhhhhh może to chwilowe złe samopoczucie? Ja póki co super się mam, ale u mnie brzuch tylko na wieczór wychodzi i czuję się taka lekka jakbym w ciązy nie była i wiem, że jeszcze chwila i będę czuć się coraz gorzej ehhh
Mamagusi gratki zębów Agusi
Mała mi zdrówka i współczuję tych debili z którymi mieszkać musicie........i nie pytam co znowu ta chora kobieta robi, bo nie chcę Cię wkurzać.
Happy przykro mi, że wszystkie fotki przepadły :-(
Dziula i kiedy zaczynasz katorgi? A Leane sobie waży hehe....a w pracy no cóż współczuję TAkich klientów.....
to chyba tyle pewnie zapomniałam o kilku osobach :-(, ale to zbyt dużo do nadrabiania a mój postępujący babybrain ;-) już nie wyrabia tak dobrze jak kiedyś hehe ;-). Goście nie zawiedli było superaśnie. Dużo zwiedzania i śmiechu i już za nimi tęsknie a wczoraj polecieli buuuuuuuuuuuuu............
Idą nam kolejne zęby i płacz przy usypianiu ....
Nadrobiłałam Was dziś w łazience w wannie ;-) i to na raty właśnie skończyłam i niewiele pamiętam ehh a to już ta godzina i wypadałoby pójść już spać ;-)
Ragna spóźnione życzonka urodzinowe :-). 30 lat to piękny wiek codziennie oswajam się z tą myślą ;-)
Rysia ojej biedny Miłek
Eliza nie jesteś zbyt wymagająca. Tylko Twój męzuś nie widzi problemu, że talerze ze zlewu uciekają i tym podobne rzeczy............ najlepiej byłoby jak on pójdzie do pracy i wróci do TAKIEGO domu jak opisałaś i wtedy może zrozumie o co Ci chodzi
Emiś, Czaruś cieszę się, że sie zrelaksowałyście :-)
Idek a Ty u lekarza nie byłaś?
Dawidowe zdrówka dla malutkiej
Kania zdrówka dla Oliwki
Elwirka to fajnie, że małż ma się lepiej
E-lona play jest chyba najtańszy tak mi się zdaje. Ja mam tel e tej sieci od 2007 roku i na bank nie zmienię
Roxi,Nat to chłopaki rozrabiaki ;-)
Maqc i rozmawiałaś już z gupim szefem? A z tą pracą to ja bym się chyba nie zastanawiała tylko wróciła.
Ale zrobisz co Ci sumienie podpowiada
Ika u mojej mamy jest też taka kolęda, że najpierw ministranci razem z nimi modlitwa a potem ksiądz zostaje a oni idą dalej. A w kraku się nie zdarzyło księdza przyjać.......
Dorisku a jak tam u Ciebie? Bo przeczytałam, że piątek tragiczny? Mam nadzieje, że już się nic nie wydarzyło dalej.
Moriam, Ida, Kania, Renata,Emiś a ja co Was co wieczór myślę i się zastanawiam czy już strzeliłyście seryjkę A6W i czy ćwiczyłyście :-)
Wioli Ty w pracy? to jak widać czytałam chyba z małym zrozumieniem, bo przeoczyłam, że wracaasz? czy to taki odskok?
Kroma fotki superaśne :-). Mówisz, że dwei dziewczynki? ;-) ogólnie mi jest już to obojętne byleby zdorwe było :-) tak jak piszesz. A co to za książka?
Sheeney piękne imię i sama bym chciała Tymona, ale nie mogę ehh. Kiedy wrócisz? Mówisz, że masz już dość? a tu jeszcze 16 tygodni ehhhhhh może to chwilowe złe samopoczucie? Ja póki co super się mam, ale u mnie brzuch tylko na wieczór wychodzi i czuję się taka lekka jakbym w ciązy nie była i wiem, że jeszcze chwila i będę czuć się coraz gorzej ehhh
Mamagusi gratki zębów Agusi
Mała mi zdrówka i współczuję tych debili z którymi mieszkać musicie........i nie pytam co znowu ta chora kobieta robi, bo nie chcę Cię wkurzać.
Happy przykro mi, że wszystkie fotki przepadły :-(
Dziula i kiedy zaczynasz katorgi? A Leane sobie waży hehe....a w pracy no cóż współczuję TAkich klientów.....
to chyba tyle pewnie zapomniałam o kilku osobach :-(, ale to zbyt dużo do nadrabiania a mój postępujący babybrain ;-) już nie wyrabia tak dobrze jak kiedyś hehe ;-). Goście nie zawiedli było superaśnie. Dużo zwiedzania i śmiechu i już za nimi tęsknie a wczoraj polecieli buuuuuuuuuuuuu............
Idą nam kolejne zęby i płacz przy usypianiu ....
R
rysia85
Gość
Miłosz dopiero niedawno usnął więc musicie wierzyć mi na słowo że jestem ledwie żywa,dlatego przepraszam że nikomu nic nie poodpisuje,ale za to każdej z Was życze naprawdę dobrej nocy:-)
elizabennett
Fanka BB :)
Rysia, no to wspolczuje NIEspiocha. I mam nadzieje, ze chociaz dospi do dziewiatej rano, zebys i ty mogla odpoczac.
A Adasiek dostal nagle goraczki po szostej i wpol do osmej bylo juz 39 stopni. Wczepil sie mnie i nie dalo siego oderwac przez godzine. Na szczescie poszedl spac ladnie i zasnal po chwili. Tylko, ze 20 minut pozniej musialam go obudzic, bo moj wspanialy malzonek nie umie nawet odpowiedniej dawki leku podac
0.875 to przeciez prawie to samo co 1.875 ml. W efekcie dal Adaskowi tyle co nic...
Ja nie wiem...chyba musze sobie jakies foty slubne poogladac, to moze mi to pomoze przypomniec sobie czemu ja za tego goscia za maz wyszlam...
W ten weekend mnie poirytowal tyle razy, ze chyba wrzodow dostane...
Z tego wszystkiego sie chyba poloze, bo nie wiem co nocka przyniesie, albo dzien jutrzejszy.
Obstawiam, ze albo trzonowce, albo poszczepienna ta goraczka... wlasnie siodmy dzien dzisiaj po szczepieniu...
e-lona, wiecej wiary w Elize poprosze...
A Adasiek dostal nagle goraczki po szostej i wpol do osmej bylo juz 39 stopni. Wczepil sie mnie i nie dalo siego oderwac przez godzine. Na szczescie poszedl spac ladnie i zasnal po chwili. Tylko, ze 20 minut pozniej musialam go obudzic, bo moj wspanialy malzonek nie umie nawet odpowiedniej dawki leku podac

Ja nie wiem...chyba musze sobie jakies foty slubne poogladac, to moze mi to pomoze przypomniec sobie czemu ja za tego goscia za maz wyszlam...

Z tego wszystkiego sie chyba poloze, bo nie wiem co nocka przyniesie, albo dzien jutrzejszy.
Obstawiam, ze albo trzonowce, albo poszczepienna ta goraczka... wlasnie siodmy dzien dzisiaj po szczepieniu...
e-lona, wiecej wiary w Elize poprosze...

Dzień dobry....
Rany...naprawde jakis Geriavit muszę sobie zafundowac,bo ledwo skończyłam Was nadrabiac,a juz nie wiem,co pisać

.Cosik się w łepetynie kołacze,ale czy nie pomieszam wszystkiego????
Co do telefonów,to tylko jeszcze dodam od siebie,że zastanawiając się nad ofertą różnych sieci,warto wziąć pod uwagę to,w jakiej sieci mamy większość znajomych/z kim mamy najczestsze kontakty telefoniczne.Moja siostra na przykład miała w Play przedtem i szlag ją trafiał,bo co z tego,ze ona miała tanio,skoro do niej nikt nie chciał dzwonić

.Więc w sumie tak tanio jej nie wychodziło,bo to ona dzwoniła do wszystkich
;-).Zmieniła na Orange teraz i jest bardzo zadowolona,bo właśnie w Orange większośc z nas ma,więc to lepiej wychodzi finansowo,gdy się rozmawia w obrębie jednej sieci.
Ida,Rysia- :*** w paluszki Waszych malutków....:-(Szczęście w nieszczęściu,że nic poważniejszego się nie stało.
Mała Mi- zdrówka :***
Mamaagusi- fajnie,że tak w weekend odpoczęłaś sobie
:***
Makuc- taaa,odpowiedź naszego rządu też mnie powaliła na kolana- duża ilośc odwiedzin...hehe,taaa,jaaasne

;-).
Dziulka- wow!Leane naprawdę już ślicznie mówi
.Ucałuj ją ode mnie:-).Fajnie,że z nianią takie zażyłe stosunki macie- pamiętam Wasze poszukiwania i ciesze się,że na taka fajna osobę w końcu trafiliście- opłacało się poczekać
:-).
Renatka-co do tych koszulek (bo wczoraj mi z głowy wyleciało
),to rzecz ma się następująco- tamte linki,które wstawiałam,niestety są z Anglii:-(.U nas na razie nie znalazłam....Owszem,jest Hard Rock Cafe i szukałam,ale albo ja jakaś tępa jestem,albo u nas ciuszków dla dzieci nie mają- a wiem,że ogólnie w tej sieci są
.M. się napalił ( w ogóle to rozmowa z nim na ten temat jakoś zeszła i dzięki temu sobie przypomniałam) i powiedział,ze popatrzy w Paryżu...a od nas to chyba Berlin najbliżej...jednakowoż jakbyś była zainteresowana,to mogę ten angielski Ci podać (póki co jeszcze legalnie,hehe
).
Kania- zdrówka dla Oliwki :****Oby się bardziej nie rozwinęło...
Ragna-współczuję takiego nieporozumienia i zepsutego weekendu:-
-
-(.Mam nadzieję,że mąż przemyśli i się zrehabilituje w niedługim czasie :***
Emilka- to cieszę się,że negocjacje nie były konieczne:-)
:***
Co do wyjścia,to właśnie kombinujemy,co tu z Amelką zrobić,żeby móc iśc do kina

.Problem w tym,że film,który nas interesuje (więcej o nim potem na odpowiednim wątku),grają tylko o 15.45 i o 21.30
- ani jedna,ani druga godzina nie pasuje
:-
baffled:.Mówię ,oczywiście,o Szczecinie,bo u nas same jakieś denne albo dla dzieci lecą
.15.45 byłaby idealna,gdyby sis już o tej porze była w domu ( i zajęła się Amelką)...w co wątpię:-((że będzie,nie,że się zajmie;-)).Na wszelki wypadek znalazłam jakiś klubik malucha w centrum i zaraz będę do nich dzwonić,czy by się dało Niunię na jakies 3 godzinki im podrzucić
.Wszystko się o te nieszczęsne godziny rozbija:-(.Trzymajcie kciuki,by jednak nam wyszło,bo w kinie wieeeeki nie byliśmy:-(.
Jeszcze tylko napiszę,że wczoraj udało nam się z Maksiem pograć w Skip-Bo
:-)."Udało się" w sensie,że Amelka pozwoliła:-).Byłam w szoku (pozytywnym),że tak długo grzecznie siedziała sobie w łóżeczku z zabawkami,ładnie się sama bawiła,ale podejrzewam,że jak zwykle widok Maksa ta na nią działał
- nie wiem,skąd ta wielka laf do niego,ale wpatrzona w niego jak w obrazek i jego obecność działa na nią jak najlepsza hipnoza;-)
.
...no i już nie wiem,co pisac dalej....nie pamiętam
.
Rany...naprawde jakis Geriavit muszę sobie zafundowac,bo ledwo skończyłam Was nadrabiac,a juz nie wiem,co pisać

Co do telefonów,to tylko jeszcze dodam od siebie,że zastanawiając się nad ofertą różnych sieci,warto wziąć pod uwagę to,w jakiej sieci mamy większość znajomych/z kim mamy najczestsze kontakty telefoniczne.Moja siostra na przykład miała w Play przedtem i szlag ją trafiał,bo co z tego,ze ona miała tanio,skoro do niej nikt nie chciał dzwonić

Ida,Rysia- :*** w paluszki Waszych malutków....:-(Szczęście w nieszczęściu,że nic poważniejszego się nie stało.
Mała Mi- zdrówka :***
Mamaagusi- fajnie,że tak w weekend odpoczęłaś sobie

Makuc- taaa,odpowiedź naszego rządu też mnie powaliła na kolana- duża ilośc odwiedzin...hehe,taaa,jaaasne

Dziulka- wow!Leane naprawdę już ślicznie mówi

Renatka-co do tych koszulek (bo wczoraj mi z głowy wyleciało

Kania- zdrówka dla Oliwki :****Oby się bardziej nie rozwinęło...

Ragna-współczuję takiego nieporozumienia i zepsutego weekendu:-
Emilka- to cieszę się,że negocjacje nie były konieczne:-)

Co do wyjścia,to właśnie kombinujemy,co tu z Amelką zrobić,żeby móc iśc do kina

Jeszcze tylko napiszę,że wczoraj udało nam się z Maksiem pograć w Skip-Bo

...no i już nie wiem,co pisac dalej....nie pamiętam

ELWIRKA 25
Mamuśka
dziendoberek melduje sie co byscie o mnie nie zapomniały.
zdrówka dla wszystkich chorowitków.Miłego dnia
zdrówka dla wszystkich chorowitków.Miłego dnia
reklama
Dzień doberek ledwo wstalam tak mi sie dobrze spali w pewnym momencie nawet przeszło mi przez myśl zeby niejechac dziś do szkoły ale zachwile myśle sobie bądź odpowiedzialna matka rusz tyłek i do szkoły no i wstalam:-)No nic lecę wpadne pózniej