reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Nat nie ma czego zazdrościć, dobre były to fakt ale jakie wyrzuty sumienia..:szok:
Dawidowe odnośnie alkoholu to ja tez praktycznie nie pije bo nie lubię - żadnego i tak mi trochę głupio było, że taki dziwak jestem ale widzę, ze nie jestem sama...:tak:
Ada czuje się świetnie, biega, fika... Na początku miała wysoką temperaturę i powiększyły jej się bardzo węzły chłonne na szyjce, miała gulę wielkości... hmmm... połowy jabłka

Ostatnia edycja:
elona ja też nic nie widzę
asik witaj fajnie ze już w domku jesteście a gofry ales mi apetytu narobiła a ja po parówce właśnie.
natolin miodu tez nie lubię a tym bardziej ciepłego piwa,muszę mieć lodowate wtedy najlepsze
dawidowe jeszcze trochę i mąż pewnie do was zawita co?

E-lona jak po imprezce??? doczytałam że udane urodzinki, tort super :-)
Natolin odnośnie tego lekarza, to wiesz ja to nie cierpię chodzić po lekarzach, ale jak już mnie przyszpili to idę... więc wiesz z drapaniem w klatce piersiowej to chyba żartów nie ma??? A co do piwa grzanego to uwielbiam, wina nie lubię grzanego.
Asik ogarnęłaś już wszystko??? jak się Ada czuje??? Doczytałam że całkiem dobrze, więc ogromnie się cieszę :-)
Elizabennett a co u Was??? Jak Adaś???
Dawidowe masz przesyt współlokatorów??? A mąż kiedy wraca??? No zapytaj go czasem jak się czuje ;-)
Ikaa witaj :-)
Co dziś Was tak mało???

Ostatnia edycja:
Jasne, że są i to jakie - zazdroszczę talentu :-)
Ja się zbieram do spania...:confused:
Asik czemu dziwna, skoro nie lubisz to w sumie dobrze Ci, ja lubię i często potem cierpię ;-)
Ikaa​ na gardło nie mogłam lodowatego.

Kania imprezka ok. Jedna wpadka była. Dosypywałam cukru do cukierniczki, herbaty goście posłodzili, spróbowali, a tu słona. Ktoś mi zamienił sól z cukrem, bo u mnie zawsze cukier na dolnej półce stoi, a sól na górze i jakoś zbytnio się nie przyglądałam co sypię, bo pewna byłam, że to cukier.

reklama
E-lona oj tam taka wpadka, to nie wpadka ;-)
Nat Ty już spać idziesz???
Ja już leżę w łóżku ale spać to mi się za bardzo nie chce, tym bardziej że głowa mnie tak boli że masakra...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry