reklama

Październikowe Mamy 2010

E-LONA dawaj :-) może z jego pomocą mi sie uda ;-)
IKAA no to ja mam podobnie jakoś dzisiaj. Sama nie wiem czemu a nie mogę sie wkręcić (E-LONA a wkrętarkę masz w domu? :-p)
RYSIA dosłownie jakbyś mój dzisiejszy dzień opisywała, jeżeli o realizację zamierzonych czynności chodzi :shocked2: coż, jutro też jest dzień ;-)

reklama
Makuc łap.
kilof-nowy.jpg
hitachi-wiertarko-wkretarka-akumulatorowa-12v-ds12dvf3tb_0_b.jpg
Do wyboru do koloru.

Ikaa, E-lona tyle tabsów dziś wzięłam że chyba od nich mnie głowa boli ;-) a tak poważnie to chyba od zatok mnie boli, przemroziłam je na tym mrozie :-(
Makuc masz problem z wbiciem się??? Ty??? wkrętarkę mam to Ci pożyczę.
Rysia jutro też jest dzień, nie miej wyrzutów sumienia że Ci się planu dnia nie udało zrealizować. A grzańca z tatry nie piłam, ale jak polecasz to wypróbuję.
Emiliab a Ty gdzie się podziewasz??? Pewnie z mężem się wygrzewasz???
Eliza cieszę się, że u Was wszystko dobrze i że Adaś miewa się wyśmienicie :-) Jak będziesz w Polsce to w Bieszczady zapraszam :-)
Natolin dobrej nocy życzę, wyśpij się.

Gorącą charbatkę wypiłam i mi teraz cieplutko,a zapomniałam wcześniej napisać bo my dziś całą noc bez ogrzewania byliśmy,piec się wyłączył i dopiero dziś o 9 przyjechali włączyć,rano jak wstałam to w pokoju na term 17 stopni,wogóle to w nocy się nie wyspałam bo czuwałam czy Lenka się nie odkrywa a mi samej tak jakoś zimno było rozgrzac się coś nie mogłam.
kania a ty co bez czapki chodzisz?

ELIZA siemka, siemka :****
KANIA, E-LONA nooo to jak już kilof i 2 wkrętarki mieć będę to na bank mi się spowrotem wbic/ wkręcic uda :-p:-D:cool2:
IKAA wczorajsza nocka bez ogrzewania? brrr. współczuję.

Ikaa na takim mrozie bez czapki, no co Ty, jeszcze mnie nie "pojechało".
Kiedyś już miałam zapalenie zatok i od tamtej pory chodzę całą zimę w czapce, tyle że dawno taki mrozów u Nas nie było więc mimo czapki na głowie i tak mi zimno w zatoki było :-( Współczuję zimnicy w nocy, choć ja chyba wolę taki klimat niż przegrzanie.
Makuc mam nadzieję że te narzędzia pomogą się wbić/wkręcić w towarzystwo :-)

reklama
e-lona ja nic nie widze

asik nie jestes sama z tym nie lubieniem alkoholu. Pije tylko dla towarzystwa a tak dla siebie w domu to zdecydowanie ze smakiem pije cole.
Kurcze a poczym mogły aż tak się powiekszyć węzły?

Kania jak by się zle czuł to by przecież nie był w stanie dzownić ;-). Zresztą od małego bólu głowy to on umierający i leci do szpitala. Jak to chłop.
A przesyt to mam sprzątania po współlokatorach. Teraz przynajmniej jak się kąpie to mam otwartą łzienke i słysze czyniunia śpi. I robie co chce i kiedy chce.

e-lona dwocipnisia jesteś ;-).
Znalazłam wkońcu tą kropke tu tez wykazałaś siędowcipem heh. Ale tort pierwsza klasa

rysia jak bym mogła to i w piżamie bym wlazła to by było i pranie w jednym ;-0

Kania a ja na mrozie bez czapki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry