reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Nat w takim razie dobranoc.
Kania brałaś tabletkę? Ostatnio czytałam o właściwościach różnych kamieni i były tam też takie, które działają przeciw bólom głowy. Ciekawe ile w tym prawdy i ile trzeba mieć tych kamieni na sobie. :-)
Ika w kropkę trzeba kliknąć. :-)

E-lona, to super ze sie imprezka udala. Do tego z atrakcjami :-D Tort jest super! Ale myslalam, ze Twoj Daniel starszy jest jakos :sorry2::confused:

Kaniu, dziekuje, Adasiek miewa sie znakomicie, wlasnie mi siedzi na kolanach i pomaga pisac :-D
A tatus odkurza chalupke :-p
Ciesze sie, ze Oliwka lepiej i, jak doczytalam, nocke tez mieliscie znacznie lepsza. Uff! Oby to poczatek nowego trendu! :*

dzisiaj miałam pełno planów i zadań do wykonania a nie zrobiłam z tego nic i jestem na siebie naprawdę zła:dry:a teraz jestem już śpiąca i du.pa wołowa z tych moich ambitnych postanowień:confused:Chyba najlepsze co dzisiaj mogę zrobić to położyć się spać (to może przynajmniej się wyśpię bo ostatnio później niż o 6 Miłosz nie wstaje:szok:).Co do grzanego piwa to miłośniczką i przeciwniczką polecam tatrę grzaniec...koleżanka dała mi kiedyś spróbować i jest naprawdę rewelacyjna (nawet dzisiaj takową zaliczyłam:sorry2:),
E-lona torcik ładniutki i super że Daniel zadowolony z prezentów i imprezki:tak:
Eliza super że jesteś...hihi mam nadzieje że jak już nawiedzisz tą naszą piękną polskę to dasz mi cynka bo będziemy miały od siebie rzut beretem:tak::-D
Dawidowe hihi powiem CI że zazdroszczę Ci że piżame ściągasza tylko do kąpieli:-Da kłótnią z mężem się nie przejmuj...faceci generalnie mają nasrane na swoim punkcie:-p:confused::sorry2:
Asik super że Ada czuje się dobrze...no i mimo tego że byliście w szpitalu to ciesze się że udało CI się tam odpocząć:tak:
Makucku wbijaj się wbijaj:tak:
Kaniu zdrówka bidulko i oby ból głowy poszedł od Ciebie precz:tak::-)
Natolinko dobranoc:tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rysia jak się nie udało dzisiaj planów zrealizować to jutro też jest dzień.:biggrin2: Ja w szoku jestem, bo mi się udało wszystko wysprzątać przed przyjazdem gości.
Ika jak tam głupia. Pewnie oczy Ci zaparowały. :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry