reklama

Październikowe Mamy 2010

"paskuda" Dziulencja nic do mnie nie napisała...toż teraz to już naprawdę spadam:-Da tak poważnie to przyjemnego wypadu jutro bez dziecia wam życzę:-D:-)
i po raz któryś z kolei raz mówię dobranoc (mam nadzieje że dzisiaj już po raz ostatni):tak::-)

reklama
Jestem,ale na chwilę.
Mąż jeszcze mnie nie wygrzewa(Kania;-)), ale coś mam obawy,że chyba będzie chciał:shocked2:.
Nie zdążyłam wypić pana T,więc kończę Inkę:-D
Czapki też nie lubię nosić,bo...w każdej wyglądam,jak...:no::szok:. W zeszłym roku małż mi kupil taką fajną czapkę i jak ją przymierzałam w sklepie,to nawet się sobie podobałam,ale... No cóż jestem starsza,więc upodobania się zmienily:-):-D. Ale kaptur mam założony.

e-lona super torcik!!!!!!! Masz zdolności dziewczyno:tak:. A z tą kropką to u ciebie "normalne";-). Może wymyślisz coś trudniejszego?;-):-D
makuc widzę,że kilof i wiertarka pomogły. Super,że się wbiłaś:tak:
asik odpoczywajcie kochane od tego szpitala,odeśpijcie...

makuc te rajtuzy mi się nie podobają straszne są snić mi się po nocach będą
dziulka dziekuje ciepełko taaak ale nie takie,troszkę mniej i oplułam się przez to twoje ptasie mleczko
rysia po co idziesz i tak nie uśniesz tak szybko

Rysia dobranoc. A swoją drogą ja tez się do mojej ostatnio lepiej ustosunkowuję. Nie jest taka straszna, choć jej stosunku do mojego starszego dziecka nigdy nie zaakceptuję...
Dziulka no i dobrze, po co narażać małą a i trochę luzu Wam nie zaszkodzi...hi, hi a ja nie lubie ptasiego mleczka za to gofry i owszem, no i pewnie się narażę, a jak dietka...;-)?

KANIA Ikęę czoło swędzi :-p:-D a te rajtuzy to moim dzisiejszym koszmarem będa. Fujjjj....... :shocked2::baffled::no::szok: o widze, że juz sama Ci wyjaśniła :-)
RYSIEK nie ić. zostań plosiem Ciem ;-)
EMIŚ ano kilof i inne takie na szczęscie pomogły, bo już zaczynałam wątpić w moje możliwości piszmiennicze. masz OBAWY, że mąż będzie chciał Cie wygrzać? Czyżby ostatnio za często to robił? ;-)

Emiliab to niech porządnie mężuś Cię wygrzeje :-)
Rysia cieszę się, że z teściówką dajesz radę :-) i dobranoc !!!
Asik, Ikaa, Makuc co Wy chcecie, "fajne rajtuzki" dla "fajnych chłopców":-D:-D:-D:-D:-D:-D
Makuc tak, wyjaśniła mi, pewnie to czoło ją swędzi z myślenia a nie z czapki :-)
Ikaa co nie???

Ostatnia edycja:
RYSIACZKU moze i nei napisalam ale to nie zmienia faktu ze cie lofffciam:))

ASIK dietka skonczona:)) efekty widoczne, nie wiem ile kilo poszlo, ale wizualnie sporo. jak masz NK albo FB to wyslij mi na priva swoje dane to cie zaprosze do znajomych i zobaczysz:))

IKAA no wlasnie bede chciala w lato chyba "ochlodzic" sie w PL bo u was 30 to jest w dzien a u nas w lato w nocy bylo 34 nawet i wez tu czlowieku spij....

MAKUC waniliowe i smietankowe mniaaaam:)))) jak przyjade do PL to dopiore bagaznik piwem debowym i ptasim mleczkiem a dziury pozatykam prince polo:)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry