reklama

Październikowe Mamy 2010

odmeldowuje sie , choc nikt mnie nie wywolywal:)
nie nadrabiam, bo nie mam jak..
u nas wsio ok. Maurunia zdrowa i kochana. Powoli szykujemy sie do wyjazdu. Wsciekla jestem, bo sukienki na weselicho dla niej nie mam, bylam pewna ze w szafie pelno, ale jak zaczelam wyciagac, to okazalo sie ze jedna mala, druga duza, trzecia za cienka, czawarta nie taka , nawet na Allegro jedna kupilam i jest za krotka!buuuu...
wiec jeszcze przede mna kreacja dla Maury...

do zaangazowanych w Weidera- ja dalam spokoj. Zbyt zmeczona ostatnio bylam, niestety. Doszlam tylko do 18 dnia. Ale efekt sie zaczal.troche mi szkoda. Moze rusze na nowo po przyjezdzie:)

reklama
daj mi namiary na Twojego męża. Zaraz mu pomysł na walentynkowy romantyczny wieczór z rajtuzami w roli głównej podrzucę :-p:-D :laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D:-D i z tego śmiania się znów mi głowa pęka:szok:
Moriam czasami przerwa jest wskazana, ja ostatnio miałam dwa dni przerwy i dziś szło lekko.
Ikaa jest na to sposób, po prostu tyle nie myśl :-)

Ostatnia edycja:
Nie no te zniewieściałe postacie są tak aseksualne... w ogóle to nie podobają mi sie takie modelowe regularne rysy twarzy, naoliwkowane, błyszczące ciałka.
Facet musi mieć coś charakterystycznego w sobie, jakis duży nos, szramę, łysinkę np. Stallone czy Nicolas Cage. No chyba że Deep lub Keanu Reeves...

Zanim pójdę spać.
Makuc ło matko, kto te rajtuzy wymyślił? Chyba do średniowiecza się cofają i niedługo masę Romeów (czy jakoś tam) na ulicach zobaczymy.
Dziulka kropka w pierwszym poście.
Emilia jakby się dało to i w kropce nad i lub w ogonku od ę link bym ukryła. :-)
Moriam ja o Tobie myślałam. :-) A co z cekinową sukienką?
No i spadam, żeby w końcu się wyspać.
Do jutra.

IKAA dobranoc! i Tobie KANIU i E-LONO też.
ASIK racja! :-)
KANIA placzę przez twoje dzisiejsze posty dosłownie (ze smiechu, co by nie było :-p;-))
MORIAM a wiesz, że ja ostatnio o Tobie myślałam, że coś Cie nie ma i nieee ma a tu oo! mam nadzieję, że szybko kreację dla Maury znajdziecie. A swoją sukienkę juz odebrałaś? pochwalisz się?

IKAA jesli jestes na zamknietym to dalam na galerie. a tu jest forum bb a nie strona internetowa przyrodnicza gdzie dominuja hipopotamy:)))

ELOOOONKA wez podesli mi kropka jakos bo nie chcemi sie wracac do postow o iles stron

MORIAM dawaj fotke kiecy:))

ale wam ciekawosc pobudzilam swoja kiecka:)) nie odebralam jescze. Bedzie w poniedzialek wieczorkiem. Nie dalo sie zrobic jak zaplanowalam, ale zle nie bedzie. Obiecuje fotki:)
i dzieki za pamiec:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry