Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dawidowe koja lenka ze mną jak śpi to też ma swoją kołdrę ale wywaloną i czasem uda mi się ją kocem lekkim przykryć a tak to kołdra lenki można powiedzieć nie używana:-) sariska u nas tak samo jest ;-) i by bylo :-)
Ragna oj to moja mała jak juz się z dzieciakami oswoji oj to nie odstepuje na krok. Młodsze to nie, ale takie 2-3 latki to dla niej rewelacja. I powodzenia z klubikami... dobrej nocki Rysia niby zakalców nie mam, tylko moja jedna do połowy wyszła :-( , któraś jest z boku ehhhhhhh i tak obawiam się, że prędzej czy później problem będzie Dawidowe, Emiś u maluchów pewnie zębiska
Ragna ja tak miałam że rosł w bok i zaczał napierac na 7 i 6 mimo że nie wiedziałam dopóki nie zaczełam wyć z bólu. W efekcie najpierw miałam kuracje antybiotykami i dopiero po 2 tygodniach rwanie. Bolało jak nie wiem co przed, w trakcie i po. Nie życze tego nikomu. Mało co pod przychodnia nie zemnlałam. A jak na złość ówczesny narzeczony był na wyjeździe słubowym, tata na jakims pożeganiu kolegi w pracy wiec po kielichu a mama mnie przecież sama nie dotarga. Ze strachem w oczach wracałam sama te kilka przustanków.
A ja zawsze jestem ukryta pod kołdą i mi tylko oczy wystają ale stopy muszą być odkryte. Ja tak mam, mama tak ma i moja babcia miała
Dawidowe, ja o tym zębie w ogóle nie wiedziałam. Dentystka zleciła mi zdjęcie rentgenowskie z myślą o innym zębie i ten ukryty się ujawnił, więc udało mi się gada usunąć, nim zaczął mi dokuczać. Na zdjęciu wyglądało to bardzo nieciekawie. Współczuję Ci takich przeżyć... A co do przykrycia, to ja muszę moje lodowate stopy przykrywać. Wysuwam je tylko dla schłodzenia organizmu, jak się za bardzo w nocy zgrzeję
Dzięki za słowa otuchy odnoście klubów! I lecę już na pewno do kąpielki
dawidowe stopy to nigdy w zyciu mi nie wychodzily spod kołdry musze je mieć schowane bo inaczej mam jakiegoś dziwnego stracha,no chyba ze śpię i mi same wyjdą ale tego już nie wiem.