reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dzień doberek

Eliza ja z chęcią przeczytam jaki masz stosunek do kary śmierci wiec smialo;-)
Happy uwielbiam twoje poranne posty do ranem bez niego to tak jak poranek bez kawy!
Kroma jak kark chyba lepiej juz skoro zamierzasz ćwiczyć a z czego ty masz schudnoc jak ty juz i tak chudzinka jesteś
Doris współczuje tobie nocki i dodo bolesnego zabkowanie ja tez niewiem jeszcze co to znaczy i juz sie boje:no:
Makuc dzisiaj baluje wiec życzę udanego wypadu z wywlokiem:-D

Ja z chęcią porozmawiał na poważniejsze tematy czy to kościół czy polityka ważne zeby szanować czyjeś poglądy bo tyle ile ludzi tyle poglądów jak byśmy byli wszyscy tacy sami nuda by była oj była by

Kania noc bez zmian od 20 do 8. :-)A Kubuś dużo lepiej troszkę jeszcze kaszle doczytalam ze twoja nocka do bani współczuje skąd to sie bierze ze dzieci są juz większe a dalej sie budzą?wszystko przez zeby?

Wioli83 zazdroszczę takiej nocki :-) Oby ten kaszel Kubie szybko przeszedł, powiem Ci że moja też nadal pokaszluje, ale chyba musi się po prostu wykaszleć...Odnośnie nocek - nie wiem skąd to się bierze, chyba wiele jest przyczyn niezależnych od Nas samych. Muszę zapodać jakiegoś tabsa, bo głowa mi pęka :-(

Ja podziwiam mamy które wstaje po tyle razy w nocy a pózniej ida do pracy szczególnie jak sobie pomyśle o ones ja to chyba bym zwariowala moi chłopcy szybko zaczęli przesypiac noce znajomy będzie miał teraz dziecko i strasznie sie boi jak to będzie w nocy żonę ma tez taka niebardzo która niewie o dzieciach nic kompletnie ale to naprawdę nic dałam jej wyparzac do butelek to zapytała sie czy butelki trzeba wcześniej umyc:szok:Jak dowiedział sie ze moje śpią to juz mi powiedział ze mi zapłaci zeby jego tez szybko przesypial noce:-D

Ja podziwiam mamy które wstaje po tyle razy w nocy a pózniej ida do pracy szczególnie jak sobie pomyśle o ones ja to chyba bym zwariowala moi chłopcy szybko zaczęli przesypiac noce znajomy będzie miał teraz dziecko i strasznie sie boi jak to będzie w nocy żonę ma tez taka niebardzo która niewie o dzieciach nic kompletnie ale to naprawdę nic dałam jej wyparzac do butelek to zapytała sie czy butelki trzeba wcześniej umyc:szok:Jak dowiedział sie ze moje śpią to juz mi powiedział ze mi zapłaci zeby jego tez szybko przesypial noce:-D
Wioli83 to niech do szkoły rodzenia się wybierze, tam ją uświadomią. Widzisz co do snu, to nie ma reguły. Oliwia była na piersi do pół roku a od 3 m-ca przesypiała całe nocki, to ja się budziłam żeby mleko ściągać, bo mnie rozrywało a Ona miała daleko gdzieś. Teraz dużo więcej bodźców ma, i w nocy wszystko przeżywa więc podejrzewam że stąd te nocne eskapady, do tego zęby i inne dziwne dolegliwości.

Kania ona nie potrafi nawet sie przedstawić po angielsku!ja Kubusia nie karmiłam piersią wogole nie no sklamalabym jeden dzień w szpitalu po mich doświadczeniach z bartkiem darowalam sobie każde dziecko jest inne jednemu np zeby dokuczaja innemu nie i na to żadne rady nie pomogą niestety

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry