Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja tyż, a nudy nie cierpię !!!Ja z chęcią porozmawiał na poważniejsze tematy czy to kościół czy polityka ważne zeby szanować czyjeś poglądy bo tyle ile ludzi tyle poglądów jak byśmy byli wszyscy tacy sami nuda by była oj była by
Jak dowiedział sie ze moje śpią to juz mi powiedział ze mi zapłaci zeby jego tez szybko przesypial noce
Wioli83 to niech do szkoły rodzenia się wybierze, tam ją uświadomią. Widzisz co do snu, to nie ma reguły. Oliwia była na piersi do pół roku a od 3 m-ca przesypiała całe nocki, to ja się budziłam żeby mleko ściągać, bo mnie rozrywało a Ona miała daleko gdzieś. Teraz dużo więcej bodźców ma, i w nocy wszystko przeżywa więc podejrzewam że stąd te nocne eskapady, do tego zęby i inne dziwne dolegliwości.Ja podziwiam mamy które wstaje po tyle razy w nocy a pózniej ida do pracy szczególnie jak sobie pomyśle o ones ja to chyba bym zwariowala moi chłopcy szybko zaczęli przesypiac noce znajomy będzie miał teraz dziecko i strasznie sie boi jak to będzie w nocy żonę ma tez taka niebardzo która niewie o dzieciach nic kompletnie ale to naprawdę nic dałam jej wyparzac do butelek to zapytała sie czy butelki trzeba wcześniej umycJak dowiedział sie ze moje śpią to juz mi powiedział ze mi zapłaci zeby jego tez szybko przesypial noce
![]()