reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania- zdrówka dla was i trzymam kciuki za powrót, może się coś zdarzy, że będzie wolne miejsce.
Mała Mi- jakaś dziwna kuzynka, że chciała, żeby jej dziecko chore było, a ja jako dziecko nie chorowałam na ospę nawet jak się ściskałam z dziećmi. Nie przejmuj się nią to o niej świadczy, że chce żeby twoje chorowało. Ty masz raz w życiu ślub i wybierasz sukienkę jaką chcesz i za ile chcesz. Mogła się przynajmniej ugryźć w język.
Emilia- :-)

reklama
kochane moje ja tak na szybko znów niestety przeciągiem :-(
w pracy mam taki sajgon że łoooo za dużo sie w marcu skumulowało i oczywiście ja jako nowa która ma być chętna do pomocy i nabywania doświadczenia wszędzie mam pomagać tak więc nie wyrabiam sie z niczym :/ za to od kwietnia mam mieć troche luzu więc postaram sie wrócić i pisać "normalnie". Z tego wszystkiego przeoczyłam szczepienie Isi na które miałyśmy pójść 9.03 teraz właśnie zerknęłam w książeczkę :wściekła/y: nosz.... masakra :/
a poza tym to auto mi padło i to kompletnie, piecyk w łazience odmówił posłuszeństwa więc remont pokoiku małej musimy odłożyć na później bo zwyczajnie sie z kasą nie wyrabiamy. Właścicielka powiedziała ze na nowy piecyk ona kasy nie ma (wyniesie 1400zł :/ ) więc możemy sobie kupić z własnych pieniędzy i go zabrać jak sie będziemy wyprowadzać. Dochodzić sie z nią nie ma sensu bo to specyficzny typ jest. Nie wiem skąd my na to weźmiemy, pewnie będziemy musieli pożyczyć od rodziców.Niech już sie ten marzec skończy :-(

ja też przeciagiem
Aliś, jeszcze troszkę! dacie radę:tak:a w kwietniu powiew wiosny i optymizmu razem z dobrymi wiatrami do was na pewno zawita!!! a może wcześniej;-):-)
mała mi, kuzynka taka, że tylko się pochlastać przez te jej pomysły:crazy:
kroma, emiś, udanego kawkowania:-)

a u nas, tak na szybko, właśnie powtórka z gorączki (kania, dziekuję:* i uparcie życzę wam zdrówka!!!), a ze wstępnych oględzin paszczorka wynika że lezie dolna prawa trójka!!!!!!!! fajnie... komplet jedynek, niemogąca sie zdecydować lewa dolna dwójka a tu trójka sie zdecydowała:eek: no i mam marudkę (tzn. teraz ma ją babcia, bo ja zaraz korki mam), w nocy dyskoteki i w ogóle miodzio:-(
lecę szykować coś na lekcje

Kurka wodna u mnie znowu pod górkę odebrałem Bartka ze szkoły bo dzwonili do mnie Bartek sie przewrócił i uderzył glowa w metalowe sprzeslo od płotu guz na pól głowy zaplakany leży teraz bidulek a ja obserwuje czy nietrzeba będzie jechać do lekarza bo dość mocno uderzył do tego w metal i glowa jak zadzwonili do mnie ze coś sie stało i mam przyjechać to nogi sie podejmą ugiely zarzucilam sweter Kubie bez butów czapki i pojechałam także alis dla mnie ten marzec tez juz moze sie skonczyc:wściekła/y:

Mała a te nauki to jak długo jeszcze?a na kiedy macie ślub bo ja przeoczyłam?:sorry:?kiedyś w ddtvn ogladałam że w stanach rodzice organizują takie imprezki dla dzieci np właśnie chorych na ospe z takimi zdrowymi aby się nawzajem pozarażały:szok::no:

Moriam chociaż nie wiem co to migrena to współczuję bardzo

Sariska
brzuszek na prawdę malutki i zgrabniutki:tak:

Emilia i Kroma miłego popoludnia

Makuc ja po zakupach?

Kania i co lepiej juz coś?a z tą pracą to faktycznie że pracodawca musi przyjąć ale co z tego jak za chwilę może zwolnić np z powodu redukcji czy cuś,a szukałaś już innej czy na razie nie chcesz?

Strip jak po wizycie?wszystko dobrze?

Doris jak tam dzien mija w pracy?

Wioli jak tam u Was?pozdrowieli już wszyscy?

Alicja no to byle do kwietnia i dobrego zakupu piecyka najlepiej w jakiejs mega promocji

Happy gdzie żeś Ty?

Ragna może z czasem jej sie zmieni i będzie chciala do dzieci,nie martw się tym.

A my po szczepieniu,dalam czopek bo juz płakał dużo teraz śpi,ja po obiadku tak sobie myślę że skoro są pralki i zmywarki to dlaczego nikt nie wymyślił jeszcze maszyny do której wrzuca się ubrania po praniu i wychodzą wyprasowane i pięknie ułożone??:nerd::laugh2:

hejka ja na chwilkę bo idę na spacer, ale była u mnie Emilia i jestem mega usatysfakcjonowana szczególnie, że Franek taki kochany jest i taki grzeczniutki.

Wioli- oj współczuję, ale dobrze, że to tylko guz
Alicja- wam też nie zazdroszczę wydatków.
Efa- zdrówka i współczuję.
Ida- to ty też masz nie przespane nocki, u nas podobnie tylko, że ja nawet nie wiem które mu idą bo ma takie brzydkie dziąsła.
Ragna- dobry pomysł, może ty wymyśl. A mały tak marudził po szczepieniu, że dostał czopek to współczuję wam, ale dobrze, że poszedł spać.

No niech się ten marzec kończy bo ja też chcę ciepełka

reklama
Bry wieczór, u Oliwii brak poprawy (4 rzadkie kupska) więc jutro dr nas czeka...
Poza tym na "miły" koniec dnia dobił mnie laryngolog, że jest źle z moimi zatokami, bosko ale postaram się nie smęcić w tym temacie.

Emiliab, Kroma ale Wam zazdroszczę spotkania, mam nadzieję że i mnie będzie dane z którąś z Was się spotkać w realu.
Alicja współczuję problemów w pracy, jak również tych domowo-materialnych. Trzymam kciuki, by się wszystko poukładało i ten kwiecień dla Ciebie był bardziej pozytywny !!!
Wioli kurczę znowu coś, jak Bartuś się czuje??? Nie dziwię się, że nogi się pod Tobą ugięły. Mam nadzieję że tylko na guzie się skończy, trzymam kciuki.
Ida mam nadzieję że zębolki u Misi szybko się przebiją i wszystko wróci do normy, a jak korki??? Bo coś wcześniej pisałaś że załamka :-( Babcia jak się zajmie marudką chwilę to jej na dobre wyjdzie :-)
Efa jest aż tak źle??? Pisz co z Twoim kręgosupem i czemu od razu taki czarny nastrój???
Renata wg mnie taki robot to mógłby być do wszystkiego ale raz na jakiś czas, kiedy dopada mnie lenistwo. Jak Borys??? Po czopku lepiej?
Wiem, że pracodawca powinien mnie przyjąć, ale jak nie ma pracy w siedzibie to do czego wrócę???
Strip dobre heh :-)
Dawidowe a Ty gdzie się ukrywasz???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry