kroma
Fanka BB :)
Kania- zdrówka dla was i trzymam kciuki za powrót, może się coś zdarzy, że będzie wolne miejsce.
Mała Mi- jakaś dziwna kuzynka, że chciała, żeby jej dziecko chore było, a ja jako dziecko nie chorowałam na ospę nawet jak się ściskałam z dziećmi. Nie przejmuj się nią to o niej świadczy, że chce żeby twoje chorowało. Ty masz raz w życiu ślub i wybierasz sukienkę jaką chcesz i za ile chcesz. Mogła się przynajmniej ugryźć w język.
Emilia- :-)
Mała Mi- jakaś dziwna kuzynka, że chciała, żeby jej dziecko chore było, a ja jako dziecko nie chorowałam na ospę nawet jak się ściskałam z dziećmi. Nie przejmuj się nią to o niej świadczy, że chce żeby twoje chorowało. Ty masz raz w życiu ślub i wybierasz sukienkę jaką chcesz i za ile chcesz. Mogła się przynajmniej ugryźć w język.
Emilia- :-)
nosz.... masakra :/
a w kwietniu powiew wiosny i optymizmu razem z dobrymi wiatrami do was na pewno zawita!!! a może wcześniej;-):-)
no i mam marudkę (tzn. teraz ma ją babcia, bo ja zaraz korki mam), w nocy dyskoteki i w ogóle miodzio:-(
?kiedyś w ddtvn ogladałam że w stanach rodzice organizują takie imprezki dla dzieci np właśnie chorych na ospe z takimi zdrowymi aby się nawzajem pozarażały