reklama

Październikowe Mamy 2010

Renata ja bym chciała robot taki do którego wrzuca sie wszystkie produkty i wychodzi gotowy obiad;-)jak Borys?
kania niema poprawy?kurcze niedobrze te dzieci nasze to sie muszą Nameczyc wiecznie coś mi to juz czasem ręce opadają pytałam o wiosnę w uk jest taka w miarę 10st więc nie jest zle;-)
kroma emis zazdroszczę spotkania
sariska i jak dojechaliscie do rodziców mialas sie meldowac z trasy :-)
ida jak misia?
mala mi współczuje koleżanki prawdziwych przyjaciół poznajemy ...... Dobrze ze znalazłas opiekę dla Łukasza

Bartek dobrze troche go jeszcze glowa boli dałam mu paracetamol guz jak jjabłko :szok: Wkurzylam sie tez bo robimy bartkowi w sobotę urodziny w takim centrum rozrywki są kulki można grać w piłkę jeździć na takich samochodami itp rozdał dzieciom zaproszenia i miały mu oddać z podpisem czy przyjdą i co dziecko chce jeść bo muszę najpóźniej jutro zadzwonić tam by zamówić jedzenie dał 16 zaproszeń w tym tylko 6 dzieci mu oddało i teraz jestem w czarnej pupie bo niewiem czy przyjdą ile mam zamówić jedzenia boje sie ze nie zamowie a oni sie zjawia z kolei nie będę zamawiać na tyle osób bo jak nie przyjdą to kto to zje zreszta za każde dziecko płace 8 f i nikt mi tego nie odda jak nie przyjdą jakby cieżko było napisać przyjdę lub nie:wściekła/y:

reklama
Wioli83 to faktycznie głupia sprawa z tym nie poinformowaniem, czy przyjdą czy nie. Ciężko coś doradzić, ale jak odwozisz rano Bartka do szkoły, to może podpytaj dzieci przed 1 lekcją, albo On niech to zrobi czy się łaskawie pojawią czy nie??? To Ci jubilat będzie ze śliwą w urodziny występował. Ehhh jak nie śliwa, to sraczka...

Kania dzieci mówią ze niewiedza czy im mama pozwoli rodziców nie widzę bo rano przychodzą na 7.30 a popołudniu zostają godzinę dłużej na takiej świetlicy niby w nosie mam zamowie jutro tyle ile mam odpowiedzi a jak przyjdą będę kombinować ale swoje i tak usłyszą
bartek ma sliwe z boku. Głowy widać tylko z profilu zreszta przy jego dużej głowie to pikus:-D

Kurczę Wioli ale przecież nie dziś im dawał zaproszenia prawda??? Więc po to im dał, żeby dzieci rodziców zapytały i się dowiedziały, zaburzona komunikacja w wielu rodzinach jak widać... A to nie będzie widać śliwki, no jeszcze jak mu lekko "przypudrujesz" to już w ogóle będzie git !!!
U Was 10 stopni??? Myślałam że więcej, u Nas dziś 7 w południe, więc nie jest źle tyle że wiało.

W poniedziałek rozdał dzieciom słowa jest pod włosami a ze Bartek zamiast włosów ma szczoteczke druciana to luz zreszta siedzi z mieszanka chińska przy głowie więc moze niebedzie tak zle:-D
z tego wszystkiego nalalam sobie winka chociaż dzieci jeszcze nie sśpią :szok: Ale musiałam odreagowac:-p

Nie masz sody????
Eee no co Ty???
A ja różnie, czasem samo wypiję, czasami z cytryną, czasami z sokiem.
Dziś mam podły dzień, więc żeby go sobie na koniec osłodzić to soku do browarka wlewam.

dziulka to z tobą widzę że lepiej nie zadzierać:-)
ida jak dziś Misia?o doczytałam że ząbki dają w kość współczuję i niech się już pojawią i będzie git.
kroma no słomiana ale może na week zjedzie,a po dzisiejszym dniu to trochę odsapniemy od siebie bo nie było za ciekawie.
mała mi no co za babsko,bądź twarda i nie daj się już wkręcać w opiekę nad jej dziećmi
kania jak Oliwka przez resztę dnia,poprawiło się choć trochę?U nas dziś pogoda lepsza nie wiało ale jak wyszli na dwór to słoneczko się schowało no i po 15 min powrót był bo Lenka przysnęła w wózku,ale popołudniu nadrobiłyśmy.ooo juz doczytałam biedactwo się męczy zdrówka dużo.
ragna moja na spacerze namiętnie kamyki zbiera.
emiliab jak po wizycie?
alicja oby problemy w mig znikły.
wioli dobrze ze to tylko guz.i faktycznie problem z tymi zaproszeniami a te dzieci to jak nie wiedzą nie pytają się rodziców przecież zaproszenia dostały to nie pokazały?

A u nnas dzień się zaczął super,później zgrzyt z S a popołudnie już też super.Dziś byłyśmy u kuzynki i jej bliźniaków,Lenka na początku wstydliwa ale później się rozkręciła tylko że nie gadała za dużo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry