sarisa
Fanka BB :)
Dawidowe lajcik ;-) no tak tak przecież obrotna jestem Zuu na barana. Mała do wózka i będziemy spacerować heheh ;-)
Kania ciesze się, że Oliwka ok. Zeby tylko Ania wyniki miała dobre to już wszystko będzie git :-).
Baska mój M. już dawno przystojniakiem nie jest, ale i tak mi się najbardziej podoba, a na innych jak dziewczyny piszą fajnie jest popatrzeć :-).
Roxi oxi NKoTB i ja ich sluchałam i też się w Jordanie kochałam jakie wstyd,ale wiesz wtedy miałyśmy lat 12 to się wybacza ;-) hehehe
Kania ciesze się, że Oliwka ok. Zeby tylko Ania wyniki miała dobre to już wszystko będzie git :-).
Baska mój M. już dawno przystojniakiem nie jest, ale i tak mi się najbardziej podoba, a na innych jak dziewczyny piszą fajnie jest popatrzeć :-).
Roxi oxi NKoTB i ja ich sluchałam i też się w Jordanie kochałam jakie wstyd,ale wiesz wtedy miałyśmy lat 12 to się wybacza ;-) hehehe
patrzenie to nie zdrada

. Cieszył się jak dziecko
. Noz kur... Ta dziewczynka bardzo szybko mogła spaść z tej huśtawki dołem,tzn pod łańcuchem,huśtawa mogła ją uderzyć w głowę
i aż strach pomyśleć,co mogłoby się stać
. Powiedziałam tej babci,że przecież listonosz nie jest ważniejszy od dziecka,poza tym przy huśtawce również jest dobry look na doręczyciela(renty). W końcu pani przyszła,pobujała wnuczkę i co? Znów usiadła na ławce. Żałuję,że jej nie powiedziałam,że jak wypatrywała listonosza,to stała w najlepsze,a jak miała postać przy dzieku to nogi bolały